Jump to content

Любимият ви Triple Threat match?


batistaheel

Recommended Posts

Идеята ми е всеки да сподели своят мач фаворит от типа Тройна заплаха. Без значение от федерация (WWE, TNA, ROH и т.н.), ера, стига мачът да е Тройна заплаха. Дайте линкове, напишете по две думи за самият мач, защо ви е любим. За извсетни мачове се ограничете да давате лнкове или ги слагайте в спойлер таг за да не затрудняваме отварянето на страниците!

Както вече споменах в една друга тема моят любим мач от този тип е The Rock vs The Undertaker vs Kurt Angle на турнира Vengeance 2002г. за титлата на WWE. Билда за този мач беше много добър, тук се срещат трима от най-добрите кечисти, които са в пика на кариерите си, всеки от тях беше фаворит за спечелването на титлата. Самият мач е мега добър, с много обрати, много емоции, всеки от тях беше на косъм от победата, дори си размениха финишърите, нещо което не съм гледал в друг кеч мач (явно не съм гледал доста кеч?). На второ четене трябва да спомена Chris Benoit vs Triple H vs Shawn Michaels на КечМания 20. За мача какво да кажа? - в едно интервю самият Беноа твърди, че това е най-добрият му мач в кариерата му.

Link to comment

^Какво съвпадение, че любимите ти мачове са като моите, стига да беше вярно. :(

Link to comment

За да спомена и аз нещо по-различно от вече изказаните бих казал Triple H vs. The Rock vs. Kurt Angle (WWF SummerSlam 2000).

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
The Olimpic Hero

Три са ми останали в съзнанието: The Rock vs Kurt Angle vs The Undertaker, Benoit vs HHH vs HBK и Joe vs Daniels vs Styles - абсолютни класики.

               

Link to comment

Имало е не малко тройни мачове през годините затова се очудвам, че всички са дали долу-горе еднакви отговори. Може би тези са били най-добрите? Ще спомена още два, които си спомням много ясно. The Rock vs Triple H vs Brock Lesnar за титлата на WWE на някакъв турнир в Австралия. Не може да се сравни с първите два споменати от мен, но не е и скучен мач. Brock Lesnar vs Kurt Angle vs Big Show също е много добър като качество, а и трябва да спомена, че тука Кърт Енгъл се завръща след контузия на врата.

За друг един мач, който сега си спомних е SCSA vs Kurt Angle vs RVD на No Mercy 2001 за шампионският пояс на WWF. Самият мач не можах да го намеря в youtube, но за сметка на това промото към мача е също много добро:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...