Jump to content

BREAKING NEWS (NOT RLY): StrikeForce закриват врати след януари; Ronda Rousey става първата жена, която ще се в UFC


neshev

Recommended Posts

Очаквано за много, StrikeForce ще прекрати съществуването си след януарското им шоу. Така след множеството неразбирателства между ShowTime и Zuffa, UFC ще асимилират сестренската им компания.

Може би най-голямата новина е това, че най-накрая женското MMA ще стъпи в UFC. След като мнозина години Dana White беше върл противник на това жени да се бият в UFC, под предлог, че дивизията не е достатъчно дълбока, това ще стане факт много скоро. Причината може да се търси в един човек - Ronday Rousey, която само за няколко години се превърна в едно от най-големите имена в спорта и успя да привлече много традиционни медии, които не отразяваха MMA. Спрягани за нейни опоненти са естествено Cyborg Santos, Sarah McMann и дългогодишната и съперничка Miesha Tate.

Link to comment

Традиционно:

Най-накрая бих казал. Не ме ебе за жени, камоли за такива, които се бият, но все пак се радвам за всичките человеци, които най-накрая ще получат шанс. Gill Melendez, Josh Thompson, Daniel Cormier, Luke Rockhold, Jacare, Nate Marquardt (again), Josh Barnett (hopefully) и т.н.

Link to comment

Екстра! Няма нужда от "дъщерни" компании и т.н. Предпочитам да си гледам добрите бойци на едно място. :beer:

 

Link to comment

wwe_1352486214__1.jpg

Ако имат грам акъл, слагат Раузи и Сайзоб като Ултимейт Файтър треньорки, по тоя начин получават ем хипер билд ъп за неизбежната им конфронтация, ем 16 ЧИСТО НОВИ пички които екстензивно да ги дават по тиливизура и да станат потенциални звезди и да ФОРМИРАТ ЦЕЛАТА ДИВИЗИЯ, ем ше си съживат тъпото предаване, което им е у реанимация.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...