Jump to content

UFC: Stephan Bonnar и Dave Herman с положителни допинг проби


neshev

Recommended Posts

Двама от бойците, които се биха на бразилското шоу през миналия месец са дали положителни допинг проби. Stephan Bonnar, който загуби от Anderson Silva в ME, е използвал забранения анаболен стероид drostanolone. Bonnar, който обяви своетo пенсиониране след загубата, за втори път дава положителна проба, след като отново беше хванат със стероиди след мача му с Forrest Griffin на UFC 62. Dave Herman, който беше победен от Big Nog, пък даде положителна проба за метаболити на марихуана. Това е второ провинение за същото нещо, след като даде положителна проба преди мача му с Mike Russow през миналата година.
Link to comment

Тука е интересно, защото в Бразилия няма athletic commission и UFC го дават регулаторно тяло. Та, Bonnar отнесе една година (очаквано), а Dave Herman ще отнесе някакво по-леко наказание.

Тук е време да кажа: кур за Keith Keizer, кур за NSAC и кур за всички курви и педераси, които третират марихуаната като performance enhancing drug редом до анаболи, стероиди, тестостерон и най-накрая. СМЪРТ! За Бога, Chael Sonnen му е позволено да си инжектира тестостерон в гъза, a хора като Nick Diaz нямат право да изпушат една цигара? Give me a FUCKING BREAK...

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...