Jump to content

World Series of Fighting 1: Arlovski vs. Cole - 3 ноември, 2012


MainEventer

Recommended Posts

World Series of Fighting 1: Arlovski vs. Cole

World-series-of-fighting-1-poster.jpg

Организация: WSOF

Дата: 3 ноември, 2012

Град: Лас Вегас, Невада

Main Event:

Andrei Arlovski (17-9-1NC) vs. Devin Cole (20-9-1)

Main Card:

(NBC Sports Network)

Anthony Johnson (13-4) vs. D.J. Linderman (14-3)

Miguel Angel Torres (40-5) vs. Marlon Moraes (8-4-1)

Gregor Gracie (7-2) vs. Tyson Steele (9-1)

Tyron Spong (0-0) vs. Travis Bartlett (7-2)

Preliminary Card:

(Sherdog.com)

Ronys Torres (25-4) vs. Brian Conn (19-7)

Gerald Harris (21-4) vs. Josh Burkman (23-9)

Gesias "JZ"Calavcante (16-6-1-2NC) vs. TJ O'Brien (18-5)

Dave Branch (10-3) vs. Dustin Jacoby (8-2)

Waylon Lowe (13-4) vs. Fabio Mello (11-6)

Steve Carl (15-3) vs. Ramiro Blackmon (8-1)

Реклама:

Link to comment

ROFL, Arlovski колко още ще го тикат по ME-ите? Не разбраха ли, че е relevant колкото филмите на The Olimpic. Иначе за шоу, което е трета дупка на кавала си е направо престъпление да слагаш хора като JZ Calvacante по undercard-а. Като гледам са обрали UFC reject-ите, което автоматично значи, че има някакъв hype. Tyronе Spong най-накрая ще дебютира в MMA. Най-накрая някой наистина с "K-1 Level Striking".

Link to comment

Наблъскали са извесните си бойци (UFC реджекти разбира се) срещу някакви непознати, които на всичкото отгоре нямат и добри рекорди. Поне да бяха намерили някакви пичове с 6-0, 7-1, които поне на ММА рекорд го докарват, че да повярваме, че мача ще е равностоен. Tyrone Spong и Rumble са една категория, защо не ги изправиха един срещу друг? Явно искат да си градят някакви техни си звезди и това минава през натрупване на 1-2 победи срещу някакви слабаци.

Определено най-интересното за мен е дебюта на Tyrone Spong. Аз затова го и постнах тоя кард и ако се намери от къде да се изтегли, ще гледам основно този мач. Не знам докъде може да стигне Spong в света на ММА-я, но едно е сигурно - в момента едва ли има друг в този свят с ударите с крака, каквито има той. Не вярвам да падне, защото се бие с някакъв гламар, който на всичкото отгоре не е 3 паунда над допустимото за категорията, явное пълен аматьор, за да му се даде шанс и той да го опропасти,

Мигел Торес и Антъни Джонсън се бият срещу пълни анонимници и остава да не си завършат мачовете....Арловски е малко съмнителен, знам ли го...

И на теория Ronys Torres - Brian Cobb трябва да е интересен, но тоя мач в UFC и фейсбук файт няма да е..Абе пак е добър карда като за такова шоу.

Link to comment

Гледах по-голямата част от шоуто в YouTube. Очаквано, шоуто беше пълно с някакви брутални miss match-ове, та всеки втори завършваше с нокаут.

Tyrone Spong тотално размаза пълния анонимник, който дори не го играеше спаринг партньор, а си беше боксова круша. Забавен момент как инстинктивно тръгна да ходи в ъгъла си, след нокдауна. Трябва да му обяснят, че това не е K-1 и срещу по-адекватен опонент това може да му коства победата. Рано е да се каже дали ще го бъде в MMA, но вероятно ще запише 3-4 победи срещу анонимници, преди да го видим срещу човек, който има някакъв ground game. Все пак са малко хората, които могат да му се противопоставят в stand up-а. Дори в K-1, където се биеше с много по-големи от него, беше доста успешен, а в LHW дивизията си стои много по-добре.

Arlovski също имаше доста лесен опонент. Не знам къде ги намериха в толкова лоша форма. Трудно е да се коментират някакви толкова брутални squash-ове, а и срещу такива опоненти, Arlovski трудно ще даде заявка да се върне в UFC.

Виж, за Anthony Johnson съм 100% да му дадат нов шанс. Явно вече се е отказал от експериментите с теглото и тялото му просто не му дава да слезе по-долу от LHW. Не, че Linderman е някакъв корифей в MMA, но пък беше доста по-сериозен опонент, с оглед на останалите jobber-и в шоуто. KO-то си беше бая брутално. Тези са ми най-забавните. :D

Link to comment

Хубаво е да има една такава малко по-сериозна организация. Сега влязох в сайта на WSoF и видях и нашия Йордан Радев :) .

Tyron Spong е ясон, че в началото ще го пускат срещу анонимници и то няма как да е друго яче. Срещу страйкъри е ясно, че няма как да има проблем, но ще е интересно до каква степен ще се научи да се справя срещу поне адекватни граплъри.

Мигел Торес загуби брутално :eek: . Не го очаквах. Опонента му го чувам за сефте, но го прегази зверски трите рунда.

Anthony Johnson е сериозен боец и ако не се беше правил на интересен с тези смешни категории, в които е опитваше да влезе, можеше още да си е в UFC. Как въобще е могъл да смъкне до 78 ми е интересно, като е огромен. :ph34r: Това в момента е може би най-интересния боец извън UFC и Белатор (за мен де). И се надявам да го видя в една от двете вериги скоро време. Белатор даже е по-добре.

Арловски е изпята песен, колкото и да нокаутира анонимници. Типичният пример, че годините не са определящи. Реално погледнато Арловски си е на добри години, но този човек беше в пика си преди сума време. Не, че не ми е интересно да го гледам още де, но е ясно, че чеп за зеле не става вече. Особено с тая стъклена брадичка - то, който го е нацелил, той го е нокаутирал.

Как да е - стискам палци на WSoF да напредват лека по лека, ако NBC стоят зад тях, значи имат сериозен гръб. Не знам как са им договорите, но се надявам да продължи телевизията да стои зад тях, защото това е начинът. Пък ясно е, че няма как да ги пуснат по NBC, но и дъщерните телевизии стигат на този етап. Имат интересен ростър, доколкото е възможно това, а се надявам и други имена скоро да се присъединят.

 

Link to comment

Само за това шоу им е сделката, но кой знае може да се договорят да е за постоянно.

Link to comment

Само за това шоу им е сделката, но кой знае може да се договорят да е за постоянно.

Жалко, дано наистина се договорят, защото без стабилна ТВ сделка нищо не става. Не знам въпросната телевизия кабеларка ли е, платен канал ли е, но предполагам, че е първото и вероятно рейтингът ще си каже думата, както възрастовата група най-вече. Но пък е нормално при тази ММА вълна NBC да искат да отговорят с нещо на FOX.

 

Link to comment

Същност, WSOF платиха на NBC да им излъчат шоуто, а не че NBC са се присетили за MMA. Идеята им вероятно е NBC Sports да ги излъчват постоянно, което може и да стане реалност, като се има предвид, че все пак NBC Sports е бившото Versus, където се излъчваше WEC. Друга опция е Showtime, където вероятно ще се отвори място, след като StrikeForce се слее с UFC, когато сделката им свърши.

Шоуто беше OK като продукция и нямаше някакви огромни гафове, но просто ще им трябват няколко големи имена за да докарат някакви стабилни рейтинги. Проблемът е, че всички по-известни бойци са в UFC, а Bellator в момента е второто най-желано място. Единственият им шанс е да извадят лудите пари, които се съмнявам да имат, а и такива стратегии в предни години са се оказвали крайно непечеливши.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...