Jump to content

UFC Macao: Franklin vs. Le | Silva vs. Nedkov - 10 ноември, 2012


MainEventer

Recommended Posts

UFC On Fuel TV: Franklin vs. Le (UFC Macao)

UFC%20on%20FUEL%20TV%206%20Poster.jpeg?1

Организация: UFC

Дата: 10 ноември, 2012

Място:

Cotai Arena

Град: Котаи Стрип, Макао

Main Event:

Rich Franklin (29-6-1) vs. Cung Le (8-2)

Българското участие:

(част от Main Card)

Thiago Silva (14-3-1) vs. Stanislav Nedkov (12-0)

Main Card:

Dong Hyun Kim (15-2-1-1NC) vs. Paulo Thiago (14-4)

Takanori Gomi (33-8-1NC) vs. Mac Danzig (29-1-1)

Alex Caceres (7-5) vs.Kang Kyung-Ho (11-6)

Tiequan Zhang (15-3) vs. Jon Tuck (6-0)

Preliminary Card (Facebook):

Yasuhiro Urushitani (19-5-6) vs. John Lineker (19-6)

Riki Fukuda (18-6) vs. Tom DeBlass (7-1)

Takeya Mizugaki (15-7-2) vs. Jeff Hougland (10-5)

Dave Mitchell (11-2) vs. Lim Hyun-Gyu (10-3-1)

Официален трейлър:

Link to comment
  • 3 weeks later...

Hype, anyone?

Очаквано вероятно пак ще бродя цяла нощ из нас и ще се наложи да гледам live, тъй че пантеонат на утайките (#wwe-bg) е отворен 24/7.

Сега, питат ме често дали еди кой си имал шанс и винаги отговарям, че това е шибаното MMA и всичко може да се случи. Е, ако си Anderson Silva единственото, което може да ти се случи е да се налага да правиш магии и да взимаш победи в петия рунд, но за нормалните хора всичко може да се случи. Nedkov е стабилен underdog, но това няма особено значение. Всичко е до стилове, а Thiago Silva е доста непостоянен. Понякога изглежда брилятно, а понякога просто се разпада и бива доминиран. Все пак е доста солиден. Много се тръби за тази победа на Nedkov срещу Luiz Cane, но не беше сякаш Nedkov го унищожи от гонга, а реално магически успя да го нокаутира. С две думи. Silva правилно е фаворит, но може да видим изненадата.

Вече ако бие колко му остават до title shot? Бая. В LHW дивизията всичките имат основателни претенции. Това не е като MW, където Anderson Silva ги е погребал, в LHW имаме доста действащи шампиони, които още имат претенции за златото. Та за това минимум 3 битки (+ тази), преди да го слагаме за title shot.

Бе като за шоу по FN си е яко stacked. Cung Le срещу Rich Franklin ще е доста забавно. Чичо Cung е нещо като Batista в MMA. Малко изпята песен е, но пък има едни от най-техничните kick-ове в MMA. Rich Franklin си е Rich Franklin. "Шибана легенда". :D

Link to comment
dr jack levine

Линк нещо, ау?

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Хм, сега видях, че няма да е tape delay и ще излъчват на живо! Към 16:00 наше време почват prelims. Ще пусна stream утре.

Link to comment
The Olimpic Hero

Влизайте в канал #ufc след 16.00, за да гледаме на живо Стъки. Там няма SSL и можем по-лесно да се съберем повече хора.

               

Link to comment

Слагайте стриймовете, които намерите. Ако има нещо на Sopcast с високо качество ще бъде най-добре.

Link to comment

ТОВА ЛИ БЕШЕ ....АА???????

ТОВА ЛИ БЕШЕ ГРАНДИОЗНИЯТ ПЛАН, СТЪКИ ???????

ДА GAS-НЕШ OUT 1-вия РУНД ЗАРАДИ 1 КОНТРОЛ??!?!?!

ДА ТИ Е СЛАДКО........

СТОЙКА - НЕ ЗНАМ КОЙ, НЕ ЗНАМ КЪДЕ И КОГА, НО - ПОДОБРЕНИЯ, OR BETTER YET - QUIT MMA!?!??!!?!??!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

^ Загуби със submission в третия рунд.

Cung Le с ЕБАХТИ нокаута. SICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

Link to comment

Бях готов вече да съставям "светкавица" - та в сайта ми за победата на Стъки, ама реших да не го правя - викам да не му е на карък на момчето, а то ... Доста неприятно. Ще гледам мача, сега няма какво да говоря така.

 

Link to comment

Тоя Cung Le, не знае как го направи това, сигурен съм. Нокаута изверг :D

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

дайте да го видим нокаута де.

Иначе стъки освен тоя нокдаун у втория рунд друго не направи.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Хъъъх... -_-. И все пак в края на деня Нешев просто се оказа прав - колкото и песимистично да звучеше тогава - просто се оказа прав...2 победи на клизма - три, като просто видяхме самата истина.Умопомрачително слаба игра, ОЩЕ ПО-СЛАБА СТОЙКА и един КУР за българското ММА като цяло.Сега, това ако го напиша в FB до вечерта сиг. на ЛС ще съм получил поне 3 смъртни заплахи, но се надявам и вие да осъзнавате как стоят нещата и да не живеете в илюзии.Какво би следвало от сега нататък - еми, или ще го пуснат срещу някой анонимен да видят дали е толкова зле, колкото си мислят или ще се бие срещу някой, който идва от загуба, като краен вариант е да го съкратят(което малко ме съмнява, но не е невъзможно - лично предпочитан вариант, щото корекциите, които трябва да направи, за да играе що-годе добре са толкова много, че сигурно години ще отнеме докато се реализират).И от сега нататък - просто ще ми е едно -_- Mehh..

П.С.: И все пак искам да знам, това ли беше "знам как да го победя" ? Да го държиш притиснат към клетката рунд и половина, като преди това ти вкара лоу киковете.Ебати gameplan-а.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Е, чак толкова апокалиптично... Thiago Silva не е взет от махалата, бил се е с почти всички големи. Да, след контузията в гърба не е същият, но все пак е един от имената в тази дивизия. Това за gameplan-овете е някакъв мит. Смсъл заключват те с човек, който евентуално може да те вкара в безсъзнание. Колкото и да си дисциплиниран, каквито и схеми да си чертал, в края на деня инстинктът ти за самосъхранение започва да действа и се свръщаш "back to the basics". За Nedkov това е wrestling-ът. Да, можеше да не прекарва толкова време да се мъчи да го свали, но вероятно си е помислил, че ще го направи. Thiago Silva не помня да е бил лесен за сваляне някога, особено като го засилват към стената, без никакъв set up. В stand up-а, работата не беше особено перспективна. Просто Nedkov имаше един удар, а Thiago беше доста по-техничният от двамата. Да, този един удар влезе в края на втория рунд и Nedkov тогава се gas-на съвсем, опитвайки се да го приключи. Третият рунд беше малко повторение на Lesnar/Carwin, Nedkov просто беше аут и чакаше да бъде свършен. Дори не опита да защити arm-triangle-a както трябва.

Все пак не бих казал, че се би позорно и т.н. Дори се би с доста сърце. Не виждам как това е било крахът на MMA-я и т.н. Просто това е реалността в момента. Имаме доста нахъсани момчета (дъх, говоря сякаш съм на 12934190340913 години), но просто повечето или имат кръчмарския манталитет ала ще ги пребия всичките, или имат нагласата, но нямат необходимата подготовка. Nedkov, до колкото знам, още тренира главно в България. Еми, с кого може да се подготви там? Сравнете Thiago Silva, който тренира с хора като Vitor Belfort, Overeem, Anthony Johnson, Rashad Evans и т.н. Разликата е от земята до небето.

Ако пита мен, бих искал да го видя в MW дивизията. По-скоро приличаше на body builder, от колкото на MMA боец. Сигурно всява респект по родните мегдани, но за MMA това е крайно неефективно. Най-добрите физики за MMA имат Anderson Silva и Jon Jones. Дори и GSP, който си е бая нацепен, не си позволява да качва прекалено много, защото просто кардиото ти се ебаваа и ставаш супер бавен. Същност ми е интересно защо имаше толкова слабо cardio. Една от тезите ми е, че просто е преебал weight cut-а и е свалил повече килограми, от колкото са му били необходими. Другата е, че не прави никакъв weight cut и си има слабо cardio по default.

Дам, този нокаут на Mr. Le ще ме държи в ерекция доста време.

Link to comment
dr jack levine

Първо Митаче получаваш си смъртната заплаха, ако дойдеш към Пловдив. Прекалено остро реагираш, все пак бой е всичко се случва, а Недков не е чак толкова зле! С каквото разполагаше с това игра. Иначе това, че нямаше въздух за 4 5 месеца се оправя, но обективно погледнато в стойка върви напред, има агресия, има здрава глава, ама няма уменията за боец от такова високо ниво.

Le и той неможа да поврява, че Джим Кери припадна. Очаквах 5 рунда мошно кикбокс, а то какво стана.

Kорееца ме изпразни душевно. Трябва да спрат да ги раздават тия черни колани, като близалки. Paulo Thiago не знам си коя степен черен колан, а типа го напрай смешен на земята!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Стъки си игра добре първите два рунда. Очевидно е, че в стокйа Силва беше по-добрият, а и reach advantage-а си казва думата. Нормално беше да го натиска на мрежата и да се мъчи да го смъкне. Аз мисля, че първия рунд най-вероятно си е отишъл при нашия. Вярно е, че по-точните удари ги нанесе бразилейрото, обаче нашият изглеждаше по-агресивен, контролираше нещата и дори в стойка удряше по-напористо.

Вторият рунд е ясен, че 10-9 за Стъки, едва ли е имало идиот, който да даде нещо друго. Нормално е и да тръгне да го нокаутира при тая ситуация, балтията си влезе екстра :D . Просот Силва си е опитен, знаеше какво да прави от гръб и си издържа до гонга. А честно казано и без гонга, не мисля, че нашият щеше да го нокаутира (говорим и за КО и ТКО).

Какво му стана на Стъки, така и не разбрах - кардиото ли си каза думата, друго ли ... то какво друго всъщност? Ясно е, че никакъв го нямаше и Силва добре, че го събмита, защото на практика нищо особено не му стана на Стъки. Като нов ще е днеска. В такава ситуация можеше да го помелят от бой и да му изключат светлинките.

И аз съм на мнение, че няма работа нашия на 205 паунда. По принцип ние тука, на изток,за нищо ги нямаме тия килограми. Данчо Радев и той се биеше на едни категории ... бимумамата. Стъки е един и осемдесет, което си е над средния ръст и е здраво момче и т.н., но това не е местната кръчма - в UFC се бият хора с уникални физически данни и тежат с по много повече от 10 кила над категориите си. Видя се как изглеждаше Тиаго Силва и как изглеждаше нашия - фрапантна разилка в габаритите. Като си представиш и че оня е само с пет санта по-висок ... уж. Мене ми се стурваше, че е с десетина някъде.

Загубата не е срамна, Тиаго Силва едно време го брояха за бъдещ шампион. Играл е срещу най-големите и то не лошо. Загубите му идват от възможно най-добрите бойци, а наш Стъки си го дундурка здраво първите два рунда, което говори за класа. Дайте да изгледаме още един - два мача, пък тогава ще говорим къде е нашенецът в цялата ситуация. А за манталитета може да си говорим много, но то е друга тема ....

 

Link to comment

Според съдиите и двата рунда са били за Silva, така че нашият можеше да спечели само с finish в третия. Добре, че не се стигна до решение, че Olimpic щеше да получи инфаркт. :D

Не, че някой ме пита, но за мен бяха 1-1, преди третия рунд.

Link to comment

Според съдиите и двата рунда са били за Silva, така че нашият можеше да спечели само с finish в третия. Добре, че не се стигна до решение, че Olimpic щеше да получи инфаркт. :D

Не, че някой ме пита, но за мен бяха 1-1, преди третия рунд.

Дай източник с точките на съдиите. Първият иди дойди, но вторият как са го дали по-точно на Силва!? Това е няма такава гавра, ако е истина. При такъв нокдаун и че тръгна да го довършва, при контрол на мрежата през повечето време и тая пасивна игра от Силва по кои правила могат да го дадат тоя рунд на бразилеца. Сигурно по тия, дето редоно играе Кампман.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...