Jump to content

MMA: Нов българин в Bellator, Shields хванат с допинг, Dana ляга под ножа, Eddie Alvarez и още

neshev

Recommended Posts

Българският MMA боец, Атанас Джамбазов подписа с Bellator, като стана вторият българин, след Благой Иванов, който подписва с американската компания. Българинът е с рекорд 27-2, бие се в LHW дивизията и е известен основно в българските MMA среди.

Jake Shields е отстранен за шест месеца, след като е дал положителна допинг проба. Забраненият стимулант е остановен след като Shields победи Ed Herman в Denver, Colorado през август. Самият Shields публично обяви новината, като се извини на всичките си фенове. Според законите на Colorado, атлетичната комисия няма право да съобщи допинга, който Shields е използвал. В 35 мача, Shields за първи път дава положителна допинг проба. Очаква се той да се завърне в началото на 2013.

След като Dana, за първи път от 11 години, пропусна шоу на UFC, стана ясно, че той страда от рядко заболяване наречено Мениерова болест. Самата болест засяга не само слуха, но и двигателните умения на болния, като е на пристъпи. Лечението се състои в терапия или операция, като операцията, въпреки че е по-бърза, изисква поне 3 седмици пълно възстановяване, като засегнатият трябва да учи повечето двигателни умения на ново.

Този петък, Eddie Alvarez записа последния си мач в Bellator и

победи с нокаут Patricky "Pitbull" Freire

. Според всички очаквания, Eddie Alvarez ще стане най-новото попълнение на UFC.

Jon Jones срещу Chael Sonnen може да стане реалност по-рано от плануването, след като Jones става все по-отворен към идеята да се изправи срещу "the American Gangster". Причината може да се открие в това, че в последното си PPV, Jon Jones записа само 450 000 продажби, а един мач с Chael Sonnen би породил огромен интерес. UFC също са оптимистични, като Dana лаконично заяви, че ако феновете искат да видят този мач, ще го направи. Първо, Chael Sonnen трябва да победи Forrest Griffin през декември.

Е, като се има предвид, че повечето варират между 200 000 - 250 000, това е някакъв успех. Дам, Jon Jones уж им се води от "draw"-овете, но все пак е имал лукса да се бие с хора като Rampage и Rashad, които автоматично ти гарантират цифри от 500к нагоре. Вече Jones има тази "fake & gay" аура, която няма как да накара средностатистическия ти casual фен да плати $50, само за да го види как squash-ва MW.

Нешка, Джейк Шийлдс победи (ще го обърнат на NC?) Ед Хърман :) Дейв Хърман ще му бие два шамара и ще го прати да си пуши марихуаната с братята. В първия момент, в който скивах новината, ми стана забавно, защото в последните месеци Джейк разправяше, че бил веган, било трудно с протеините и бла-бла. Тия аматьорчета от ММА трябва да се обадят на бат' ти Ланс Армстронг и да им се нацепят анусчетата от качествена химия. Може ли да зобиш и да те хванат, при положение, че в UFC донинг-контролът е по-зле от БФС.

Да му пожелаем на Дейната всичко да мине по план. Не искам да си помислите, че имам някакво черно чувство за хумор, но ще бъде забавно да го гледаш как се учи на нормални човешки движения - ще прилича на долнопробно пиянде. Криза с покупките?Dana's rehab with personal doc Tito Ortiz on PPV :D

След като съм гледал толкова много UFC-та, се надявам Еди Алварез да НЕ отиде в UFC. Искам да има конкуренция. Всичко в UFC-то - от коментаторите до кифлите с табелките са ни познати до болка. Полезно и интересно е, според мен, да има качествен ММА, представен по друг начин. Както казва Рампича - UFC не е ММА и аз искам това да се запази.

Сонен - Джоунс е въпрос на време. Единственото условие е Сонен да победи в 1-2 двубоя.

Бай дъ уей, що не направиш един сайт? Не че не изсмуквам всичко от чуждестранните сайтове, но просто ме кефи да чета И на български, както и да удрям по някой коментар от време на време. Едно добро име за сайта, един приятен дизайн и ще удариш всички български псевдо-сайтчета, които не могат да напишат два реда без грешка.

Дам, неадекватен съм последно време. Това е един от страничните ефекти, когато имаш толкова много шоута, в толкова кратък интервал от време. Спомням си преди 4-5 години, знаех всеки с кого се е бил, дори и undercard джобърите. Сега... Контузии, шоута през седмица, сменят си опонентите през ден. Всичко е шибана каша. :D

Нямам аспирации да правя сайтове, пък и не се виждам как ще допринасям редовно. Като цяло си нямам и никаква представа дали има въобще аудитория за MMA. Спомням си преди четях от време на време mma-bulgaria.com (или нещо от сорта), но рядко се получаваха някакви дискусии, а и самият сайт е насочен главно върху българското MMA, което не следя. Тук реално пиша единствено по навик, но в последно време не се случва нищо интересно, а ми е леко тъжно да коментирам как някой се е контузил и е преебал поредният мач. :D

Btw. и аз съм с две ръце за конкурентна компания, но в същото време искам да видя най-добрите срещу най-добрите, което няма да стане в тази ситуация, по обясними причини. Е, Alvarez е далеч от "най-добрият" и си мисля, че ако отиде в UFC ще бъде стабилно expose-нат ала Hector Lombard (не, че Michael Chandler не го направи). Неговият проблем е, че обича да блокира ударите с главата си, което с годините е доказано неефективно, освен ако не се казваш Roy Nelson, но той е аномалия. Инак, Bellator добре го нахраниха с Patricky, тъкмо ще има малко leverage да изнуди Dana за повече кинти. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...