Jump to content

ММА: Dave Batista направи своя дебют в MMA

Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

E, след дълго чакане... дебютът на Батиста вече е факт.

Dava Batista най-после направи дългоочаквания си дебют в MMA. На 6 октомври той се изправи срещу Vince Lucero на турнира Classic Entertainment and Sports: Real Pain, в Провидънс. След като първоначално соченият за опонент на Батиста, Рашид Еванс не успя да се бие, заради проблеми със закона, той беше заместен от ветерана Lucero.

Самият мач завърши сравнително бързо. След първоначална размяна на удари, Батиста успя да направи добър тейкдаун и да приключи срещата с TKO в първият рунд (4:05).

А ето го и самият мач. Завукът е малко лош, но засега само с това качество успях да го намеря...

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

The Olimpic Hero

Мъка, мъка, мъка. Само вижте тоя тюфлек как натисна Батиста в началото на мача. При първото малко по-сериозно име и при ненагласен мач, Батиста е аут. По-добре да се върне в WWE докато не бъде "разкрит" от някой друг анонимник. :)

Аз, като човек, който гледа MMA от дъжд на вятър, намерих срещата за пълна пародия. Не знам в очите на някой по-разбиращ как се е представил Batista, но според мен въобще не е за този спорт, освен ако не иска да бъде използван за боксова круша. Движенията му бяха толкова смешни, че ми напомниха на някои комични моменти от престоя му в WWE... :D

Пълно дърво си е, не е нужно на човек да разбира от ММА за да види очевадното.

Стига хейт... Батиста е на 40, тренира от няколко години. Тоя пич има над 40 MMA боя... Вместо да кажете, евала ДЯКОНЕ, вие пак хейтите. Слаби боглози сте.

dr jack levine

Любо "Чука" срещу Дейв Батиста дреам мач ми е!!! Иначе Батиста доре са му казали за ММА, ама защо не му обясниха гард какво е? Лично на мен това не ми изглежда човек, който тренира от няколко години, а по-скоро от няколко седмици!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Поздравления за победата на Batista. Жалко, че Lesnar не е в UFC сега - можеше да се получи як въргал през следващите години.

Противникът на Batista изглежда доста извън форма, въпреки сериозната му визитка. Не е далеч от мисълта, че може да е нагласен мача, с цел събиране на повече фенове и респективно повече пари.

4 x Intercontinental Champion

Като глeдам Батиста как ги трeпe, да бяха му пуснали нe Рашид, а Рашад Евънс направо :lol:

[b]Thank you EDGE! [/b]

То циркът се получи не от Батиста, а от опонента му, който като вкара няколко удара и почна да се лигави и да маха на публиката :eek: . Меко казано непрофесионално отношение, а и откровено малоумно. Особено за човек, който не можа да издържи на най-семплия опит за тейкдаун.

Батиста е ясно, че ще е преди всичко атракция, а не сериозен боец. Личи си, че в стойка никакъв го няма, допусна доста удари от на пръв поглед елементарни ситуации, но това е нормално. Повечето хора гледат UFC и си мислят, че това е средното ниво в ММА, а не си дават сметка, че там са най-добрите бойци от цял свят събрани и подбрани. Често ММА мачовете, еле пък в тежка категория, приличат повече на това, което гледате на видеото по-горе, отколкото на срещите в октагона на UFC.

Батиста е ясно, че е в ММА-я заради кинтите. Човекът ще направи няколко мача по разните там организации, които са склонни да кихнат зверски суми, като индийската например и разни подобни. Срещу сериозни опоненти няма да го видим, евентуално разни клоуни като Боб Сап или ветерани като Гуудридж (който преди си беше боец та дрънка btw), ще се порадва малко на тлъсти хонорари и след някоя годинка най-вероятно пак ще се обърне я към кеча, я коментатор ще стане, я нещо подобно.

Какъв е тоя дебел чичко ММА боец подяволите? Каква е тази подигравка със спорта! Ще ме извинявате, ама това не беше ММА бой, ами все едно гледах бой пред супермаркет между двама чичовкци в кризата на средната възарст. Тоя имаше сигурно 30+ процента мазнини и много малко мускулна маса за килограмите си. Всеки един НОРМАЛЕН боец би го спукал от бой, както и всеки който може да се бие и е в НЯКАКВА спортна форма. От такива пародии, не мисля, че можем да си извадим изводи дали Батиста (а.к.а. Евала Дяконе) става, или не... Аз, ако съм на мястото на Батиста, никога не бих се съгласил да излезна на ригна с такъв... Не ме интересува дали има някакви победи, или не, но това за мен не е сериозен опонент!

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Не е чудо постигнал , но аз се радвам за него. Все пак е минал 40-те , за активна спортна кариера е късно , поне не се изложи.

Начеса си крастата , да вземе да се върне в WWE да пораздвижи нещата в мейн ивент сцената , особено в SD.

Нищо чудно в близкото бъдеще да станем свидетели на Батиста срещу Боби Лейшли.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Сериозно се замислям дали това не е комшията от съседния вход - чичо Стефчо...

Чичо Стефчо се би с Батиста - треаше да го помоли post-fight да се снима с Olimpic с тениска на BWC да си имаме за спомен :( .

result.jpg?1418684825.53848

Коментарите са просто покъртителни... Все едно чета ВЕБОКСА...

Правел го за парите? Какви пари може да изкара Batista в MMA? Кинтите са единствено в UFC, а той ви гарантирам, че няма да стигне до там. Да не говорим, че е един от малкото хора, които успяха да се възползват от името си в кеча и се уредиха с роли в киното (няма да коментирам в какви бози се снима, това не е важно).

Просто след края на кеч кариерата си, Batista почна да тренира MMA (нещо, което за ваша информация го правят не малко активни кечисти). Да не говорим, че той самият отвори собствен тренировъчен център (да, отново го прави за пари и сигурно понеже го прави за кинтите, Cesar Gracie си сложа репутацията на линия).

Та, познайте какво... След като тренираш MMA, логичната стъпка е да се пробваш в истински двубой (Все едно да рисуваш и да искаш картините ти да се покажат на изложба... ПАК ЗАРАДИ ПАРИ!!!).

Вече тук някакви дискусии кипят за опонента му. Аве, Batistsa прави дебют. Срещу кого по дяволите искате да го пуснат? Cain Velasquez? JDS? Overeem? ЛЮБО ЧУКА (това ще е епично). Много ясно, че му пускат някой кръчмарски дистройър като този тук. И пак този маняк имаше 40 MMA битки. Аре кажете ми кой дебютира срещу човек, с такъв опит?

И отново какви шибани умения търсите в човек, който тренира от 2 години?

И за протокола... Batista, за разлика от лицемери като Punk, реално напусна компанията, заради посмешището наречено PG ера, за това не го чакайте, докато този бълвоч не си отиде.

^ Punk остана в компанията, защото иска да я промени. Най-лесното нещо е да се напусне. Batista реши, че не си заслужава да се занимава с този "боклук" и напусна - не гова си работа. Но и неговия gimmick не се вписваше никак в PG епохата, докато този на Punk - да.

4 x Intercontinental Champion

Коментарите са просто покъртителни... Все едно чета ВЕБОКСА...

Без да ти оспорвам позицията на ММА гуру, но понякога си доста краен. Поне се замисли от другата страна, преди подобни мнения.

Наистина ли вярваш, че Батиста се състезава за кеф, а не за пари? Не че едното пречи на другото, но идеята, че си изпълнил мечтата в ММА (както дрънка) и едва ли не пари не е видял от цялата работа им е меко казано наивна. Попрегледах някакви статии - билетите на въпросния ивент са стигнали до 250 долара, било е излъчвано като ППВ и Direct-TV са излъчили някакви епизоди за подготовката на Батиста. Ясно е, че хората са платили за да видят него и то специално него, така че е повече от логично звезда от неговия калибър да прибере немалко пари - било то като хонорар или като процент - там както са се разбрали - но със сигурност е взел доста повече отколкото доста от бойците в UFC.

Както съм убеден, че и в следващите мачове ще вземе не малко пари, а едва ли ще бъдат с нещо по-различни като качество, трудност и като опоненти. ;)

Батиста не си е тръгнал от WWE, защото не му харесва "посоката на компанията" - ясно е, че е трябвало да се извини с нещо, но ... той напусна 2010 дотогава каква беше посоката на компанията, та толкова повече му харесваше? Просто вече си е на години, на които му е много по-добре да си печели човека от името и да не се юрка на убийствения график на WWE. Сега се снима във филми, прави ММА мачове, сигурен съм, че и разни рекламки и тям подобни не му липсват.

Това, че се снима в скапани филми - въпрос на гледна точка. Тази година се снима във филм на Тарантино, пък било то и с режисьор RZA (макар че щом Ели Рот е там се чудя колко ли точно RZA го е режисирал). Догодина ще е в "Родик" с близо 40 милионен бюджет ...

Колко лежерно написа MMA до актьорската му кариера. :D

Реагирах, защото, ако напишеш нещо от рода "прави го заради парите" трябва да има поне някаква логика в това. Ако приемем, че и двамата не си пием кафето с него е наистина трудно да определим защо го прави. Но, ако все пак погледнем обективните факти. Човекът наистина има доста неща, които вървят с него. Финансово обезпечен е. За това и няма как да седя и да кимам с глава на твърдения от рода, че всичко е заради парите. Да не говорим, че това е физически спорт. Има доста по-лесни начини да изкара доста по-добри пари, от това да рискува здравето си. Толкова ли е трудно за вярване, че може би му доставя удоволствие? Е, все пак е кечист и веднага се предполага, че е някакъв аморален тип, които си гледа интереса. Виж, за Brock Lesnar може да се направи доста стабилен аргумент. Пичът наистина гледа келепира. Batista мога да твърдя, че е показал, че има някакви морални устои. Е, ще направи някакви пари, но какво от това? Нима удоволствието и финансовото възнаграждание са себеизключващи се понятия?

За WWE кариерата му. Batista беше единственият човек, който критикуваше продукта дори, когато беше шампион (2005 година). Преди Punk-овци и т.н. Замисли се над това и после изкарвай Batista като някакъв гениален mastermind, който си прави тънките сметки.

Никъде не съм писал, че е "гениален mastermind", който си прави тънките сметки или нещо такова ;) . ММА-ят със сигурност му е тръпка - и това не съм го отрекъл. Но просто не съм съгласен, че не можел да изкара пари в ММА-я и съответно се бие за да си чеше крастата просто. Той е звезда от такъв калибър, че преспокойно може да печели от тоя спорт без да е нужно да е в UFC или където и да било конкретно. Популярен е до голяма степен точно сред нужната аудитория и хората са склонни да си плащат за да го гледат. Това е напълно достатъчно в случая.

Айде за останалите да разясня:

Някой щеше ли да гледа CES или както се казва там без Батиста? Такива лайнарски ММА ивенти има през ден в Щатите, така че отговорът е "не". Ако спонсорите биха дали сумата Х за да им клечат логотата в клетката, сега с Батиста са дали ен пъти по Х. Същото важи и за бройката хора, които са си закупили ППВ-то. Всъщност изобщо не знам дали щеше да е ППВ без Батиста, но цената на това е била 30 долара. Що ли съм убеден, че и билетите са поскъпнали рязко заради участието на нашия човек. Да не говорим за предварителните ТВ шоута, които също идват на определена цена. Така че Батиста със сигурност е прибрал сериозна сума пари от триминутния си мач, тъй като той е основната звезда и събитието е събитие само и единствено заради него.

Колкото и да е несправедливо, то истината е, че хора като Боб Сап, Боби Лешли и т.н. често се оказват доста по-добре платени отколкото далеч по-добри бойци в UFC (не говориме за големите имена, разбира се). На всичкото отгоре хора като тях си прибират пет цифрените сумички за мачове, които приключват за няколко минути и са повече като спаринг, нямат нищо с ония тежки ММА мачове от които излизат наполовина осакатени. При цялото ми уважение към ММА и колко тежък спорт е, но виждал съм момчета по състезания в България да се сцепват от бой за някаква тенекиена купа, а Боб Сап изяжда по един два удара и прибира по една торба пари. Такъв е животът.

Батиста преди първата си контузия(уж от Марк Хенри) имаше добри мачове и за килограмите си си беше чук. Вкарваше 1 "short" punches и много ме кефеше, но откакто се върна от Е-то решиха, че е завършен образ и 90% от мачовете му бяха копие/спайн/бомба или нещо от тоя сорт ....

Видео споделяне / VBOX7

Ей за туй от 5:50 говоря, като почнеше да ги налага с тия бързи деснячки и побеснявах от кеф .....

После обаче образа му беше много зле, иначе респект за тялото което има, който поне малко разбира от фитнес му е ясно колко трудно се прави такова тяло.

Браво иначе за победата, явно такива ще са опонентите му, ама кво да се прави, нито е първа младост, нито тренира от 10 години ....

Иначе ме съмнява мача му да е бил нагласен, просто противника му не беше класа и се видя формата му ...

Боже господи каква воня! Ебаси жалката история...

Сега разбирам, че Мирко срещу Сефо всъщност е класика!

UNBALEEVABOWL !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...