Jump to content

UFC on Fuel TV 5: Struve vs. Miocic - 29 септември 2012


neshev

Recommended Posts

Ее, Пол Сас не само не побеждава с триъгълник, ами и губи.

А пък тоя паляк Brad Pickett, добра тупалка даде, ама gangnam style-a му беше по-добър.

Чакам да видя прическата на Дан Харди и какво ще направят Дългуча и новия Кро Коп.

Хаха, от UFC-то обаче са яко hype, бро - може ли Дан Харди да го представиш won 8 of last 12 fights :laugh:

Link to comment

Struve само за това, че излиза с Cryin' Like a Bitch ме спечели. :D

Иначе тоя Gunner Nelson ебе сериозно майки...

Link to comment

Добре, бе - мама му ****** - така ли ми се стори или Миочич gassed out по средата на 2-ри рунд??

Струв е машина, обаче.... абе да го *** МНОГО ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА МУ ВЛИЗАТ - ТОЯ АКО НЕ ВЗЕМЕ АКЪЛЕЦ ОТ ДЖОНКАТА, ПРОСТО НЕ ГО ВИЖДАМ ДА НАПРАВИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО В ММА КАРИЕРАТА СИ.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Уж нeпобeдeн и много силeн, а всъщност Миочич само бягашe от тупалкитe на Струув (особeнно втория рунд).Стeфан Струув нe e случаeн боeц и си мачка напрeд, въпрeки чe всички го подцeняват.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Не - Миочич е мн. добър и техничен, но просто се изправи срещу човек с много голям reach и ми се стори, че се уплаши също.

Струв - просто трябва много да поеме от Джони - не знам тия от неговия лагер дали ги виждат тия неща, обаче ако промени това - просто... няма да се учуда ако скоро го видим срещу я Велазкез, я срещу Вердум.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Dan Hardy как изобщо стигна до тайтълшот, бе , да му се невиди? То верно, че Джордж беше разчистил юнашки дивизията, ама толкова ли зле са били нещата? Пък и Харди изглеждаше кораво копеле преди. Сега е един безличен боец, който освен прическата му няма нищо атрактивно в него. Тоя мач го взе най-вече с агресия, но не и защото показа нещо в октагона като умения. А опонентът му даже не го знам кой е. Той отдавна е в UFC, но явно не е нищо особено момчето - един мач печели, втория го губи и така. Жалка работа.

За мейнивента ... абе ... От една старан първия рунд поне на мен ми се стори, че отиде повече при Миочич. Не, че блестеше с нещо, но точни удари пласираше, движеше се доста, свали го Струве, пък било то и за протокола. Втория рунд какво му стана ... бензинът ли свърши, удариха ли го лошо .. не знам, но не върви на човек с претенции подобно нещо. А Струве нямаше никаква сила в тия ръце. Два метра и 13 човек, 115 кила, а толкова да няма сила, че да гръмне една бомба като хората. Миочич пада, тръгна да се изправя като ли че се подхлъзнал в кухнята :ph34r: WTF!?!?! Струве го удря с десен прав като боксова круша и така и не можа да го нокаутира WTF!?!?!. Това, ако беше JDS, щяхя да го изнесат хърватина с краката напред :unsure: .

С две думи - доста съм разочарован. :mellow: Струве вече навъртя четири победи, айде да го видиме срещу някой по-сериозен - ще го бъде ли, няма ли да го бъде.

 

Link to comment

На Харди почнаха да му пускат по-слаби съперници и направи набързо две победи.Ако беше някой друг, още след четирите му поредни загуби щеше да изхвърчи от UFC-то.

На Duane Ludwig нещо не му върви тази година, три загуби направи и сигурно ще го махат...

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Получи се що годе интересно шоу според мен. Някои мачове като този между двамата англичани не ми харесаха, но затова пък имаше някои други които бяха доста интересни. Пикет показа защо му викат " one punch"...брутален ъперкът които ще остане в спомените ми доста дълго време. В мейн ивентът аз бях за Miocic, но за жалост явно не беше добре подготвен физически и след добрия първи рунд започна да издиша. Това което беше казано по-горе за слабите удари на Struve е донякъде вярно, но според мен и Миочич показа много здраво чине не само в края на последния рунд, но и по време на целия мач. Имаше един доста силен kick, който пое в лицето си без никакъв проблем. Друг е въпроса, че холандеца определено има още какво да учи въпреки поредните си победи. Четох, че искал мач с Werdum...дали обаче това е удачно за него. Според мен ще бъде разбит.

Link to comment

^ Ако Вердум набара гърба му - да, иначе в гард на пръсти се броят тези, дет биха му влезнали.Но се вижда, че започва да полза reach-a си, а.к.а - че има подобрения някакви в играта му :D .

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Е, Вердум точно едва ли ще има притеснения да го напъне и в гард, той не е Миочич. Фабрисио ще го бие като куче според мен, ама ще видим.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...