neshev Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Watch Live UFC on Fuel TV 5: Struve vs. Miocic Online Video UFC/Fighting - UFC Fighting Който му се зяпа на живо... после ще едитна темата, споко... Link to comment
BWC-Monster Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ее, Пол Сас не само не побеждава с триъгълник, ами и губи. А пък тоя паляк Brad Pickett, добра тупалка даде, ама gangnam style-a му беше по-добър. Чакам да видя прическата на Дан Харди и какво ще направят Дългуча и новия Кро Коп. Хаха, от UFC-то обаче са яко hype, бро - може ли Дан Харди да го представиш won 8 of last 12 fights :laugh: Link to comment
neshev Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Struve само за това, че излиза с Cryin' Like a Bitch ме спечели. Иначе тоя Gunner Nelson ебе сериозно майки... Link to comment
Fegri Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Добре, бе - мама му ****** - така ли ми се стори или Миочич gassed out по средата на 2-ри рунд?? Струв е машина, обаче.... абе да го *** МНОГО ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА МУ ВЛИЗАТ - ТОЯ АКО НЕ ВЗЕМЕ АКЪЛЕЦ ОТ ДЖОНКАТА, ПРОСТО НЕ ГО ВИЖДАМ ДА НАПРАВИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО В ММА КАРИЕРАТА СИ. Link to comment
xelzing Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Уж нeпобeдeн и много силeн, а всъщност Миочич само бягашe от тупалкитe на Струув (особeнно втория рунд).Стeфан Струув нe e случаeн боeц и си мачка напрeд, въпрeки чe всички го подцeняват. [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
Fegri Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Не - Миочич е мн. добър и техничен, но просто се изправи срещу човек с много голям reach и ми се стори, че се уплаши също. Струв - просто трябва много да поеме от Джони - не знам тия от неговия лагер дали ги виждат тия неща, обаче ако промени това - просто... няма да се учуда ако скоро го видим срещу я Велазкез, я срещу Вердум. Link to comment
gboy Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Dan Hardy как изобщо стигна до тайтълшот, бе , да му се невиди? То верно, че Джордж беше разчистил юнашки дивизията, ама толкова ли зле са били нещата? Пък и Харди изглеждаше кораво копеле преди. Сега е един безличен боец, който освен прическата му няма нищо атрактивно в него. Тоя мач го взе най-вече с агресия, но не и защото показа нещо в октагона като умения. А опонентът му даже не го знам кой е. Той отдавна е в UFC, но явно не е нищо особено момчето - един мач печели, втория го губи и така. Жалка работа. За мейнивента ... абе ... От една старан първия рунд поне на мен ми се стори, че отиде повече при Миочич. Не, че блестеше с нещо, но точни удари пласираше, движеше се доста, свали го Струве, пък било то и за протокола. Втория рунд какво му стана ... бензинът ли свърши, удариха ли го лошо .. не знам, но не върви на човек с претенции подобно нещо. А Струве нямаше никаква сила в тия ръце. Два метра и 13 човек, 115 кила, а толкова да няма сила, че да гръмне една бомба като хората. Миочич пада, тръгна да се изправя като ли че се подхлъзнал в кухнята WTF!?!?! Струве го удря с десен прав като боксова круша и така и не можа да го нокаутира WTF!?!?!. Това, ако беше JDS, щяхя да го изнесат хърватина с краката напред . С две думи - доста съм разочарован. Струве вече навъртя четири победи, айде да го видиме срещу някой по-сериозен - ще го бъде ли, няма ли да го бъде. Link to comment
xelzing Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 На Харди почнаха да му пускат по-слаби съперници и направи набързо две победи.Ако беше някой друг, още след четирите му поредни загуби щеше да изхвърчи от UFC-то. На Duane Ludwig нещо не му върви тази година, три загуби направи и сигурно ще го махат... [b]Thank you EDGE! [/b] Link to comment
TuckTaylor Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Получи се що годе интересно шоу според мен. Някои мачове като този между двамата англичани не ми харесаха, но затова пък имаше някои други които бяха доста интересни. Пикет показа защо му викат " one punch"...брутален ъперкът които ще остане в спомените ми доста дълго време. В мейн ивентът аз бях за Miocic, но за жалост явно не беше добре подготвен физически и след добрия първи рунд започна да издиша. Това което беше казано по-горе за слабите удари на Struve е донякъде вярно, но според мен и Миочич показа много здраво чине не само в края на последния рунд, но и по време на целия мач. Имаше един доста силен kick, който пое в лицето си без никакъв проблем. Друг е въпроса, че холандеца определено има още какво да учи въпреки поредните си победи. Четох, че искал мач с Werdum...дали обаче това е удачно за него. Според мен ще бъде разбит. Link to comment
Fegri Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 ^ Ако Вердум набара гърба му - да, иначе в гард на пръсти се броят тези, дет биха му влезнали.Но се вижда, че започва да полза reach-a си, а.к.а - че има подобрения някакви в играта му . Link to comment
gboy Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Е, Вердум точно едва ли ще има притеснения да го напъне и в гард, той не е Миочич. Фабрисио ще го бие като куче според мен, ама ще видим. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.