Jump to content

Петте най-големи PPV draw-а в UFC


neshev

Recommended Posts

Понеже някакъв журналист написа негативна за UFC, като едно от нещата, които твърдеше в нея, е това, че UFC са загубили най-големият си draw в лицето на Lesnar, Dana отвърна на удара и обяви петте най-големи draw-a на компанията:

1. GSP

2. Anderson Silva

3. Chael Sonnen

4. Jon Jones

5. Rashad Evans

Явно използват сборно кой най-много продава, а Lesnar въпреки, че имаше пет милиона продажби общо някъде, тези петимата са над него сумарно. Което пак не ми се вижда много автентично, но все пак Dana има точните цифри.

Link to comment

Е, според мен, в случая Дейната си влезе в defensive mode, дори и да го отричаше. Понякога ми се струва, че въобще не приема критика, въпреки че в конкретния случай тя няма почти никакво покритие. Едва ли щеше да се изнервя толкова, ако всички неща в статията бяха измислица. Например, колкото и да са консервативни за рейтингите си по FOX, съм сигурен, че са леко разочаровани. Първият event беше добре, но следващите не впечатлиха особено - та повече хора гледат RAW. TUF е много зле в последните няколко сезона. При всеки може да има негативи - не знам защо Дейната се дърпа и никога не си признава грешките - аз поне не си спомням. Какво лошо има, ако Леснар е бил най-големият draw и вече го няма - ми човека просто се отказа. В тази класацийка за мен е ясно, че говори за активни състезатели. Сонен е голЕм, ама няма как да е по-гледан от Леснар. Сонен има 2 main event-a и преди 4-5 мача никой не го знаеше, докато Леснар има 5 main event-а и все пак е от тежката категория. Според мен в случая става върпос за най-много продажби за един event, щото има още един-двама, които май трябва да са пред Сонен и Рашад.

Иначе, в повечето случаи, Дейната е пичага - все пак благодарение на него днес гледаме това, което наричаме ММА, И копеленцето е яко надъхан да издигне спорта до нови висини, така че ние феновете можем само да се радваме.

Link to comment

Не мисля, че точно Дана е виновен за напускането на Леснар....ясно е че Леснар се гледаше страшно много, но след тая операция просто стана друг боец и е нормално де! Малшанс и за Леснар и за UFC, че стана така....иначе мисля, че хората в списъка горе са по-добри комплексно ММА бойци от Леснар (лично мнение)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...