JingieBY Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 WBC Heavyweight Championship Vitali Klitschko [uKR] (44-2-0) vs Manuel Charr [GER] (21-0-0) Olympic Arena, Moscow, RU Начален час на програмата: 20:00 Очаквано начало на главния мач: 23:30 Пряко по TV+ и RTL Витали: Целта ми е да нокаутирам Чар Чар: 1000% ще победя Витали Залози за мача в Bet365 Link to comment
Loop Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Ако трябва да съм честен почти изобщо не съм запознат с Manuel Charr, гледах го срещу Danny Williams, където с абсолютно нищо не впечатли. Прогнозирам, а и се надявам, да видим нокаут от Витали. Link to comment
WrestleBragger Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Витали ще го схруска много бързо ми се вижда... :D Link to comment
gboy Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 21 : 0 тоя поне са го намери с добър статс . Вярно, едно познато име не виждам сред тия, но поне е непобеден - друго е . Link to comment
smashig202 Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Vitali Klitschko vs Manuel Charr Live Stream http://smashing-tech.net/vitali-klitschko-vs-manuel-charr-live-stream/ Link to comment
Djambazov Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Не че много гледам бокс,ама Виталий ще го размаже . Link to comment
HEIDENREICH Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 И аз не съм го чул претендентът. Мамка му нито тв+ нито rtl имам , ще пробвам стрийма. То не че е дрийм мач , но ми се пригледа кай Виталий му чупи тиквата. :) Link to comment
Apex Predator Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Разочароващо... и очаквано :D [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
Loop Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Страхотен удар. Чар с нищо не показа, че заслужаваше тоя мач. Link to comment
gboy Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Поредното разочарование с марка "Кличко". Тъкмо се зарадвах, че не съм изпуснал мача, а е още само четвърти рунд и то кво стана .... Не, че Кличко е виновен човекът де, но от няколко години гледам мачовете на братята и всеки път е всичко друго, но не и забавно. Ако съм си платил ППВ за подобен мач, бих се изпикал върху приемника. Link to comment
Loop Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Абе, хората дето са ви скучни тия мачове, ходете гледайте леките категории или просто други бойни спортове... боксът в тежка категория никога не е целял да е динамичен и интересен в тоя смисъл. Link to comment
ShwN Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Кличко внимаваше в началото да не удари по-силно Чар, че щеше да го нокаутира твърде бързо. Link to comment
neshev Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Отново, по-добре гледайте как Andre Ward изнесе поредната боксова лекция и направи боксьор, от световна величина, да изглежда напълно жалък. Нямам нищо против сестрите, но ми става леко обидно да пробутват някакви jobber-и и да искат някакъв респект. Да не говорим, че Vitali имаше някакъв hype покрай завръщането му, но му е време да се пенсионира, а не да бие някакви пътници като Chisora и Charr. Link to comment
gboy Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Днеска цял ден се мъчих д аси изтегля мача на Ward, но тъпия тракер не пущаше, чак сега перди малко успях да го сваля. Тая нощ е посветена на NFL де, но утре живот и здраве ще го гледам да видим там какво е положението. Е, сега уж се говори, че следващия мач на Витали може да е с Хей, ама ще видим. Това вече би било интересно, а не да го гледам срещу разни, дето само майка им и треньора им знаят името, като Мормек и тям подобни. Link to comment
HEIDENREICH Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 И с Хей да е , не се точи за класика.Срещу Владимир Хей се прояви като абсолютна путка , почти не се опитваше да атакува. Link to comment
neshev Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Ако съм си платил ППВ за подобен мач, бих се изпикал върху приемника. Реално няма promoter, който би ги пуснал на PPV. В USA, тежката дивизия е мъртва от Тайсъново време насам + братята Klitschko са крайно безинтересни като персонажи. За това и 99% от шоутата им са в Германия, а кинтите идват от билети (пълнят редовно стабилни стадиони там) + TV права. В USA, ги излъчват по EPIX, което е някакъв мега долнопробен онлайн сайт/кабеларка. Link to comment
gboy Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Братята Кличко доколкото знам в Германия са си на почит и хората си се ръсят здраво за да ги гледат. Вече колко телевизии по света пускат мачовете им не знам, но преди години бях чел някакъв коментар на един фен на Кличко, че интерес не липсва като цяло, въпреки, че в Щатите много, много не ги бръснат за сливи. Току що гледах мача на Ward и останах супер доволен . Първите два рунда ми бяха върло скучнички, но от там нататък се почна шоуто. Левите куки на Ward бяха , а накрая вече го преби жестоко ... Не разбирам от бокс, но коментаторът на няколко пъти спомена, че опонентът му по принцип е много класен боксьор, което естествено от тази среща нямаше как да проличи особено. А Хей срещу Витали на книга поне се предполага да бъде по-интересен от Владимир - Хей. Онова беше няма такава скука, а цял ден го чаках като дете пред Коледа. Всеки случай Хей би трябвало доста повече да атакува срещу Витали, а и по принцип Витали си е по-зрелищният от двмата украинци (то не че е висока летва). Link to comment
gboy Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 http://dox.bg/files/dw?a=becbe7b4e5 - WBC.WBA .Super.Middleweight.Andre.Ward.v.Chad Dawson.8th.Sept.2012 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.