Jump to content

Интервю с Chris Jericho


nWoHulkster

Recommended Posts

Добро интервю от дебютния епизод на WrestleTalk TV - ново кеч токшоу, което се излъчва веднага след IMPACT WRESTLING по Challenge TV (Великобритания).

Link to comment

Много интересни неща каза!

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Link to comment

Много интересно интервю наистина. Джерико говореше истини и беше изцяло извън образ. Много ми харесва и допада гледната му точка и ми е кеф, че съм толкова запален фен именно на звезда от неговия калибър и тип-директно си заяви, че не може да си представи да е в wrestling бизнеса като активен performer, когато е на и над 50 години. Винаги е искал да е най-добрият и това прави. Мисленето му е като на Майкълс, когато усети, че започва да се затруднява с някои неща, просто трябва да се откаже, за да бъде запомнен на най-високо ниво. Освен това спомена нещо изключително вярно-оправданието на мнозина ( Батиста например), че насочеността на продукта им пречел и не им позволявал да бъдат себе си. Ако си наистина добър, за теб не би трябвало да има какъвто и да било проблем да покажем най-доброто от себе си и да разгърнеш целия си потенциал дори когато не трябва да псуваш като каруцар или да кървиш нон-стоп. Има и други достатъчно ефективни начини за привличане на вниманието на зрителите. Именно кадърният и интелигентен кечист се оправя чудесно в такава среда-когато има определени рестрикции, които са наложени. Съобразяваш се с ограниченията, като се променяш и излисляш нещо различно. Джерико наблегна и на болното място на WWE днес-вече няма хора като него, Скалата, Остин, Трите Хикса, Тейкър, Майкълс. Т.нар. larger than life личности са изчезващ вид. Това е и причината смарковете да се ядосват ( особено по-настоятелните и фанатичните от тях) и да мрънкат винаги когато Джерико си вземе дълга почивка. А когато реши да се завърне се създава такъв buzz, все едно всеки миг ще дойдат извънземните, а не Y2J/Rock/Austin. Но Джерико много точно обясни от какво е предизвикана тази остра липса на големи звезди сред младите кечисти, които след години да бъдат техни достойни заместници в сърцата на феновете и да ги карат да се вълнуват: преди имаше доста по-голяма свобода-фактът, че не ти е скриптирано едно към едно промото и разполагаш със собствения си мозък, въображение и креативност, прави нещата много по-лесни и забавни, а и ефективни. Първо, винаги е налице шанса да се види нещо по-истинско и оригинално, а не изтъркана фраза или мисъл. Второ, така се отличава ставащите от не ставащите. Затова ги има Джерико и др., а също така и Чък, Скоти 2 Хоти, Албърт и т.н.

Решението е просто, ала не е ясно дали ръководните фактори имат достатъчно смелост, за да дадат повече свобода на действие и най-вече на изказване с микрофон в ръка, в ефир на своите кечистите. Не че не се случва много, адски рядко и тогава има шокиращо голямо въздействие-пример: СМ Пънк.

Относно 3-часовия формат на шоуто също съм съгласен с Джерико. Успехът на подобно начинание зависи до голяма степен от това по какъв начин ще бъде подходено към RAW като концепция. Трябва мачовете да са по-дълги, а не да гледаме Brodus Clay vs. Otunga например. Какво предпочитате-този двубой плюс още един филър от типа на Ryder vs. Sandow, като общата продължителност на двата bout-а е 10 мин. , или времето да бъде дадено на Ziggler vs, Bryan или на МЕ-та. Идеята е следната-не трябва да наблъскваш повече сегменти и мачове в тричасовото шоу само за бройка, е необходимо да се процедира по доказаната формула-push-ват се талантливите и можещите, изградените, а другите чакат своя шанс и тренират в синия бранд, Суперстарс и този род допълнителни програми, чиято функция е именно такава.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...