nWoHulkster Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Добро интервю от дебютния епизод на WrestleTalk TV - ново кеч токшоу, което се излъчва веднага след IMPACT WRESTLING по Challenge TV (Великобритания). Link to comment
Kratos Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Много интересни неща каза! [img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img] Link to comment
HBK_forever Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Много интересно интервю наистина. Джерико говореше истини и беше изцяло извън образ. Много ми харесва и допада гледната му точка и ми е кеф, че съм толкова запален фен именно на звезда от неговия калибър и тип-директно си заяви, че не може да си представи да е в wrestling бизнеса като активен performer, когато е на и над 50 години. Винаги е искал да е най-добрият и това прави. Мисленето му е като на Майкълс, когато усети, че започва да се затруднява с някои неща, просто трябва да се откаже, за да бъде запомнен на най-високо ниво. Освен това спомена нещо изключително вярно-оправданието на мнозина ( Батиста например), че насочеността на продукта им пречел и не им позволявал да бъдат себе си. Ако си наистина добър, за теб не би трябвало да има какъвто и да било проблем да покажем най-доброто от себе си и да разгърнеш целия си потенциал дори когато не трябва да псуваш като каруцар или да кървиш нон-стоп. Има и други достатъчно ефективни начини за привличане на вниманието на зрителите. Именно кадърният и интелигентен кечист се оправя чудесно в такава среда-когато има определени рестрикции, които са наложени. Съобразяваш се с ограниченията, като се променяш и излисляш нещо различно. Джерико наблегна и на болното място на WWE днес-вече няма хора като него, Скалата, Остин, Трите Хикса, Тейкър, Майкълс. Т.нар. larger than life личности са изчезващ вид. Това е и причината смарковете да се ядосват ( особено по-настоятелните и фанатичните от тях) и да мрънкат винаги когато Джерико си вземе дълга почивка. А когато реши да се завърне се създава такъв buzz, все едно всеки миг ще дойдат извънземните, а не Y2J/Rock/Austin. Но Джерико много точно обясни от какво е предизвикана тази остра липса на големи звезди сред младите кечисти, които след години да бъдат техни достойни заместници в сърцата на феновете и да ги карат да се вълнуват: преди имаше доста по-голяма свобода-фактът, че не ти е скриптирано едно към едно промото и разполагаш със собствения си мозък, въображение и креативност, прави нещата много по-лесни и забавни, а и ефективни. Първо, винаги е налице шанса да се види нещо по-истинско и оригинално, а не изтъркана фраза или мисъл. Второ, така се отличава ставащите от не ставащите. Затова ги има Джерико и др., а също така и Чък, Скоти 2 Хоти, Албърт и т.н. Решението е просто, ала не е ясно дали ръководните фактори имат достатъчно смелост, за да дадат повече свобода на действие и най-вече на изказване с микрофон в ръка, в ефир на своите кечистите. Не че не се случва много, адски рядко и тогава има шокиращо голямо въздействие-пример: СМ Пънк. Относно 3-часовия формат на шоуто също съм съгласен с Джерико. Успехът на подобно начинание зависи до голяма степен от това по какъв начин ще бъде подходено към RAW като концепция. Трябва мачовете да са по-дълги, а не да гледаме Brodus Clay vs. Otunga например. Какво предпочитате-този двубой плюс още един филър от типа на Ryder vs. Sandow, като общата продължителност на двата bout-а е 10 мин. , или времето да бъде дадено на Ziggler vs, Bryan или на МЕ-та. Идеята е следната-не трябва да наблъскваш повече сегменти и мачове в тричасовото шоу само за бройка, е необходимо да се процедира по доказаната формула-push-ват се талантливите и можещите, изградените, а другите чакат своя шанс и тренират в синия бранд, Суперстарс и този род допълнителни програми, чиято функция е именно такава. [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
Beks Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 nWoHulkster, мерси за интервюто! Напълни ми душичката :) Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.