Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос относно тв ефектите, около ринга, по време на мач?

Featured Replies

Здравейте.

Наскоро започнах да гледам стари мачове главно от Разбиване и PPV от 2006-2007 година. Правило ли ви е впечатление как по време на мач по телевизията, се създава илюзията как цялата зала е в дим? Този ефект изчезна с въвеждането на HD рампата. С каква цел точно се е правило?

Ето например едно клипче от Saturday Night Main Event 2006:

Wwe Raw John Cena & Triple H Vs Kurt Angle,Randy Orton & Rey.wmv - YouTube

[twitter]Emil_Velikov[/twitter]

Честно казано за първи път забелязвам това. Наистина сякаш има мъгла :D , дим по-точно. Може би просто не съм го забелязвал преди. Иначе си нямам представа с каква цел е било правено, но като се замисля, вероятно са се стремели да бъде поставен акцентът върху ставащото на ринга, докато сега могат да се виждат по-ясно феновете и респективно-техните различни плакати с надписи. Друго логично обяснение не ми хрумва.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Според мен е защото качеството е по-слабо и именно затова е сложена HD рампа.

• Author

Да, сега проверих в интернет. Този дим е бил слаган омишлено като ефект от тв операторите с цел да се отвлича вниманието от публиката и да се наблегне на случващото се в ринга. От 2008-насам, с представянето на HD, този ефект става чрез затъмняване на аудиторията от прожекторите. (Значително по-приятен вариант според мен. :D )

Винаги съм смятал, че е дим от фойерверките

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

• Author

Винаги съм смятал, че е дим от фойерверките

Едно време и аз си го мислех като ги гледах по GTV, но като се замислиш ще е брутално да замъгляват залата, когато е пълна с 15 000 човека. :D

Еми виж на 6-тата минута след като е излязъл и последния, и виж към 13-тата и ги сравни, за мен си е дим, все пак е зала, точно както след като Кейн си прави пирото на ринга

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Целото това замъгляване и светене върху хората е най-дразнещото нещо за мене лично у WWE. Така се губи усещане за публиката, за факта, че това са живи, реагиращи хора с емоции и чувства, и се създава излюзия че това е една безлична червена/синя "маса". Общо зето дехуманизация. Ако можеха, те биха дали и идентични маски на всички, само и само "да не се губи внимание от ЕКШЪНА на ринга". Педерастиите на Винс и Кевин Дън.

Това:

644684379a2802b4.JPG

Ми харесва безкрайно повече от това:

9f6dc6147179b7ab.JPG

Аз мисля, че е дим от нечии ентранс + светлината на прожекторите и може би от WWE го правят неволно, знам ли..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.