Jump to content

Въпрос относно тв ефектите, около ринга, по време на мач?

Emil Velikov

Recommended Posts

Emil Velikov

Здравейте.

Наскоро започнах да гледам стари мачове главно от Разбиване и PPV от 2006-2007 година. Правило ли ви е впечатление как по време на мач по телевизията, се създава илюзията как цялата зала е в дим? Този ефект изчезна с въвеждането на HD рампата. С каква цел точно се е правило?

Ето например едно клипче от Saturday Night Main Event 2006:

Wwe Raw John Cena & Triple H Vs Kurt Angle,Randy Orton & Rey.wmv - YouTube

[twitter]Emil_Velikov[/twitter]

Честно казано за първи път забелязвам това. Наистина сякаш има мъгла :D , дим по-точно. Може би просто не съм го забелязвал преди. Иначе си нямам представа с каква цел е било правено, но като се замисля, вероятно са се стремели да бъде поставен акцентът върху ставащото на ринга, докато сега могат да се виждат по-ясно феновете и респективно-техните различни плакати с надписи. Друго логично обяснение не ми хрумва.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Emil Velikov

Да, сега проверих в интернет. Този дим е бил слаган омишлено като ефект от тв операторите с цел да се отвлича вниманието от публиката и да се наблегне на случващото се в ринга. От 2008-насам, с представянето на HD, този ефект става чрез затъмняване на аудиторията от прожекторите. (Значително по-приятен вариант според мен. :D )

Винаги съм смятал, че е дим от фойерверките

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Emil Velikov

Винаги съм смятал, че е дим от фойерверките

Едно време и аз си го мислех като ги гледах по GTV, но като се замислиш ще е брутално да замъгляват залата, когато е пълна с 15 000 човека. :D

Еми виж на 6-тата минута след като е излязъл и последния, и виж към 13-тата и ги сравни, за мен си е дим, все пак е зала, точно както след като Кейн си прави пирото на ринга

[i]"[b][font='lucida sans unicode'][size=4]From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine[/size][/font][/b]."[/i]

[i]I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.[/i]

Целото това замъгляване и светене върху хората е най-дразнещото нещо за мене лично у WWE. Така се губи усещане за публиката, за факта, че това са живи, реагиращи хора с емоции и чувства, и се създава излюзия че това е една безлична червена/синя "маса". Общо зето дехуманизация. Ако можеха, те биха дали и идентични маски на всички, само и само "да не се губи внимание от ЕКШЪНА на ринга". Педерастиите на Винс и Кевин Дън.

Това:

644684379a2802b4.JPG

Ми харесва безкрайно повече от това:

9f6dc6147179b7ab.JPG

Аз мисля, че е дим от нечии ентранс + светлината на прожекторите и може би от WWE го правят неволно, знам ли..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...