Jump to content

Малко инфо за Леснър


Sugarev

Recommended Posts

Ами да, отбелязаните варианти са най-възможните, като изключим 2-да стане ГМ и да бие Сина. Леснар е ултимативната машина за размазване на хора, на него му трябва да изнасилва и убива, не да се прави на шефче. Враждата му със Сина бе кратка, но и такава бе и целта-да бъде намерен подходящ опонент от достатъчно висока класа на 12-кратният световен шампион, който той да победи след тежкото поражение от Скалата само месец преди това. Леснар е с хубав договор и трябва да джобне тук-там, правилното решение беше Сина да спечели, друг е въпросът, че се получи кървава битка, която ще се помни. На мен много ми се искаше да го видим срещу CM Punk, ала това е изключено на този етап-Пънк май постепенно ще става heel, като по-възможно ще е двамата да са съюзници под някаква форма. Реванш с Хиксовете не трябва да има, поради причините, които изброих за враждата със Сина-Трипси е пре-доказано име, което не се нуждае от излишни фанфари, той си е подсигурил мястото в Залата на славата и в сърцата на феновете, в кеч историята-също. Леснар трябва задължително да излезе като краен победител, за да бъде взет на сериозно и да бъде приет като потенциален опасен враг на всеки един. И така остават две опции за МЕ-та на Мания 29-Скалата и Taker. Определено залагам на втория, тъй като той на практика няма срещу кого да се изправи.В последните 4 години летвата за съперниците на Феномена бе вдигната твърде високо, за да му бъде предоставен някой от типа на Sheamus/Barrett. Освен това Lesnar vs. Taker си е dream match от където и да го погледнеш. А и Скалата го виждам срещу Пънк или Сина на Мания 29.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

- Following WWE’s SummerSlam pay-per-view, it was believed that the Brock Lesnar vs. Triple H rematch would not happen until November’s Survivor Series pay-per-view. Now that match is being rumored for October’s Hell in a Cell pay-per-view. It should be noted that no date is confirmed but the rematch is in WWE’s plans.

Regarding Lesnar’s future with WWE, we noted a few weeks back that most within WWE expect Lesnar to be offered a new contract once his current deal expires at WrestleMania 29.

Lesnar is said to be very happy with his current deal and most believe he would sign another contract if WWE offered him the same stipulations. The 2012 SummerSlam buyrate will likely play a huge factor in what WWE offers Brock next time.

Absolute madlad

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...