Jump to content

UFC: Sonnen се завръща, ГОЛЕМИ мачове за UFC on FOX 5


neshev

Recommended Posts

Един от най-противоречивите бойци в последно време, Chael P. Sonnen ще направи дългоочакваното си завръщане в октагона на 29 декември 2012 за традиционното новогодишно шоу на UFC. Негов опонент ще бъде Forrest Griffin, а мачът ще е в LHW дивизията, като това ще бъде реванш от далечната 2003, когато Griffin победи със submission. Същевременно, Sonnen не пропусна шанс да предупреди сегашния шампион, Jon Jones, че, ако пожелае може да му вземе пояса, както "се взимат бонбоните на дете на Halloween. Jones не му остана длъжен и го нарече лъжец и страхливец в Twitter.

http://www.youtube.com/watch?v=xhkHEoQvy-Q

След неубедителните рейтинги на UFC по FOX в последните няколко издания, този път от компанията са решили да извадят тежката артилерия. За UFC on FOX 5, компанията е приготвила Ben Henderson срещу Nate Diaz (за LW титлата), Shogun Rua срещу Alexander Gustafsson и B.J. Penn срещу Rory McDonald.

Link to comment

Мeга надъхания съм за UFC on FOX 5.Уникалeн кард, само някой да нe сe контузи прeди това, защото има ощe много врe дотогава.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

САМО...НЯКОЙ...ДА ПОСМЕЕЕ!!!...ДА СЕ КОНТУЗИ!!

! ! !

П.П.: Интересно ми е защо по UFC он FOX са с най-слаб рейтинг, при положение, че там са ставали някой големите издевателства:

КО на Цигано, Корейското Зомбиe(не е по Фокс, обаче е на малко ППВ), Таранизирането на Бейдър и Вера, Mighty Mouse i Чиче Крипи и т.н.

тъпото е, че на големите кардове ала 145 при яко хайп получаваме разочарование.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...