Jump to content

UFC 150:Henderson vs Edgar

Fegri

Recommended Posts

Та, да чуя размисли за този бой.

Кой сега първи ще каже, че Едгар беше обран :D, защото, ако оставим настрана, че беше тотална скука и игра в дефанзива за Бендо, няма да има свестен аргумент.Бендо успешно парираше/контрираше сравнително голям процент от ударите на Отговора - не е голям този процент, защото агресията на Франки, дори и не чак толкова голяма, за да доминира, му даде сравнително голям превес в доста положения във всичките пет рунда, а, да не споменаваме и control time - 3:15/00:10 за Отговора - това играе доста голяма роля, обаче като процент significant strikes/body/head shots/low kicks Бендо по тези показатели просто бие.Спорен бой, така е, обаче да се каже, че Едгар е бил обран или че е доминирал ще е много погрешно, както ще е невярно, ако се каже, че боя не приличаше на спаринг сесия между двама много предпазливи партньори :D.

result.jpg?1418684825.53848

dr jack levine

И преди съм го казвал "UFC по-нагласени сте от БФС"!!!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Apex Predator

Франки - морален шампион :)

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Ма той не е и морален шампион - има кардиото да притисне ситуацията и, уви, не го направи, а можеше - факт е също, че Бендо изглеждаше слаб, на фона на това, което беше миналия път.Имам чувството, че ако така излезе срещу малкия Диаз, много ще го закъса, щото е вероятно да попадне в капана на Диаз, а ние всички знаем какво става, когато някой реши да outstrike/hammer-не Диаз какво се получава в отговор.

Мачът беше много близък, реално който и да спечелеше, нямаше да е грешка. То затова и решението беше split. За мене Франки взе втория, четвъртия и петия рунд, но аз съм пристрастен, защото съм огромен фен на Едгар. Решението всеки случай не е лишено от логика - повече удари нанесе "Бендо", направи някои зверски неща.

Нейт Диаз и целият им лагер са надценени и ще го поеме целия сух срещу Бендо. Още се чудя как успя да спечели мача срещу Сероне, първата му и единствена впечатляваща победа. Има доста хора в тая категория, които ще го въргалят юнашката.

FRANKIE EDGAR JUST GOT ROBBED!

Даже равенство да бяха дали, нямаше да бъде честно.Едгар си спечели чисто битката, а съдиите я подариха на Бендо.Тотален шит.Ако не беше Грег Джаксън да учи бойците си как да бягат из клетката, Мелвин щеше да нокаутира Доналд Серони.Яд ме е и за него!Дано поне сега да направят Серони-Петис.

Шиелдс продължава със скучните си победи, нищо интересно и от Оками...

[b]Thank you EDGE! [/b]

Нейт Диаз и целият им лагер са надценени и ще го поеме целия сух срещу Бендо. Още се чудя как успя да спечели мача срещу Сероне, първата му и единствена впечатляваща победа.

Той Cerone нищо не направи в мача срещу Диаз, все едно гледах различен боец.

Иначе по темата както се каза беше много близък бой, според мен по-голямото самочувствие, което показа Бенсън и малко повечето significant shots му донесоха победата, но аз като негов фен не съм доволен от играта му....можеше да направи много повече, а и се остави Франки да се опита да го събмитне няколко пъти! Срещу Диаз ще го ядем ако не промени играта си!

Ако тръгне да играе на pound-for-pound a.k.a - тупаница за тупаница - просто, Диаз, чакат този момент само да дойде ии... видяхме какво стана с Продиджи ;/.

Дано Бенсън вкара някаква луда тактика, че страйкинга на Диаз всички знаем на какво ниво е....и все пак нищо не се знае!

Слушайте cocksucker-и, мачът може да е бил близък и пак да има изявен победител. Отново някакви пълни аномалии и съдийски изцепки. Няма как 99.9% от всички хора в MMA средите да са дали победата на Edgar, а двама от трите съдии да са на друго мнение. Вече клишетата на Dana, че не трябва да оставяш мача в ръцете на съдиите, са ми омръзнали до болка. Няма как като двама са горе-долу равностойни, особено в леките дивизии да искаш да има нокаут всеки мач. Вече за това са съдиите. Ако свършат петте рунда, да определят кой е спечелил. И както става вече през PPV, имаме поне по една голяма издънка. Я, на съдия, я на рефер. И тъпото в случая е, че тези хора реално не ги ебе, че не са си свършили работата. В нормална ситуация, ако се издъниш или те уволняват или те наказват. Тия пичове съм сигурен, че ще продължат да си бъдат съдии, даже ще преебат още 4-5 мача така и после пак ще се измъкват с оправдания от рода на "интерпретирахме правилата, имаме ограничена видимост" и т.н. Вече няма да коментирам шефовете им като Keith Keizer и другите боклуци, които са напълно некомпетентни и не взимат никакви мерки. Не само, че лишават Edgar от титлата, не само, че сега ще трябва да спечели още 1924192192 мача преди да вземе title shot отново, но и правят бойните спортове да изглеждат аматьорски, наредени и прочие. Време е да махнат всичките фъшкии и да сложат млади, адекватни хора, които наистина ги ебе и гледат MMA редовно. Просто е абсурдно да има съдии, които си нямат никаква идея от MMA. Все едно аз да ходя да съдийствам на художествена гимнастика, където съм сигурен, че ще свърша по-добра работа от тези кретени.

Нешка, че ги има некадърните съдии - има ги, обаче Едгар до победа не е стигнал като вземем сумарно 5-те рунда.Нито Бенсън надигра Отговора, обаче със самата разлика, че Бендо успешно парира и контрира едно 70 % от total thrown strikes на Едгар - боя е ПРОТИВОРЕЧИВ, обаче не съм твърдо на мнението, че Едгар got robbed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...