Jump to content

UFC 150:Henderson vs Edgar


Fegri

Recommended Posts

Та, да чуя размисли за този бой.

Кой сега първи ще каже, че Едгар беше обран :D, защото, ако оставим настрана, че беше тотална скука и игра в дефанзива за Бендо, няма да има свестен аргумент.Бендо успешно парираше/контрираше сравнително голям процент от ударите на Отговора - не е голям този процент, защото агресията на Франки, дори и не чак толкова голяма, за да доминира, му даде сравнително голям превес в доста положения във всичките пет рунда, а, да не споменаваме и control time - 3:15/00:10 за Отговора - това играе доста голяма роля, обаче като процент significant strikes/body/head shots/low kicks Бендо по тези показатели просто бие.Спорен бой, така е, обаче да се каже, че Едгар е бил обран или че е доминирал ще е много погрешно, както ще е невярно, ако се каже, че боя не приличаше на спаринг сесия между двама много предпазливи партньори :D.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment
dr jack levine

И преди съм го казвал "UFC по-нагласени сте от БФС"!!!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment
Apex Predator

Франки - морален шампион :)

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

Link to comment

Ма той не е и морален шампион - има кардиото да притисне ситуацията и, уви, не го направи, а можеше - факт е също, че Бендо изглеждаше слаб, на фона на това, което беше миналия път.Имам чувството, че ако така излезе срещу малкия Диаз, много ще го закъса, щото е вероятно да попадне в капана на Диаз, а ние всички знаем какво става, когато някой реши да outstrike/hammer-не Диаз какво се получава в отговор.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Мачът беше много близък, реално който и да спечелеше, нямаше да е грешка. То затова и решението беше split. За мене Франки взе втория, четвъртия и петия рунд, но аз съм пристрастен, защото съм огромен фен на Едгар. Решението всеки случай не е лишено от логика - повече удари нанесе "Бендо", направи някои зверски неща.

Нейт Диаз и целият им лагер са надценени и ще го поеме целия сух срещу Бендо. Още се чудя как успя да спечели мача срещу Сероне, първата му и единствена впечатляваща победа. Има доста хора в тая категория, които ще го въргалят юнашката.

 

Link to comment

FRANKIE EDGAR JUST GOT ROBBED!

Даже равенство да бяха дали, нямаше да бъде честно.Едгар си спечели чисто битката, а съдиите я подариха на Бендо.Тотален шит.Ако не беше Грег Джаксън да учи бойците си как да бягат из клетката, Мелвин щеше да нокаутира Доналд Серони.Яд ме е и за него!Дано поне сега да направят Серони-Петис.

Шиелдс продължава със скучните си победи, нищо интересно и от Оками...

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Нейт Диаз и целият им лагер са надценени и ще го поеме целия сух срещу Бендо. Още се чудя как успя да спечели мача срещу Сероне, първата му и единствена впечатляваща победа.

Той Cerone нищо не направи в мача срещу Диаз, все едно гледах различен боец.

Иначе по темата както се каза беше много близък бой, според мен по-голямото самочувствие, което показа Бенсън и малко повечето significant shots му донесоха победата, но аз като негов фен не съм доволен от играта му....можеше да направи много повече, а и се остави Франки да се опита да го събмитне няколко пъти! Срещу Диаз ще го ядем ако не промени играта си!

Link to comment

Ако тръгне да играе на pound-for-pound a.k.a - тупаница за тупаница - просто, Диаз, чакат този момент само да дойде ии... видяхме какво стана с Продиджи ;/.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Дано Бенсън вкара някаква луда тактика, че страйкинга на Диаз всички знаем на какво ниво е....и все пак нищо не се знае!

Link to comment

Слушайте cocksucker-и, мачът може да е бил близък и пак да има изявен победител. Отново някакви пълни аномалии и съдийски изцепки. Няма как 99.9% от всички хора в MMA средите да са дали победата на Edgar, а двама от трите съдии да са на друго мнение. Вече клишетата на Dana, че не трябва да оставяш мача в ръцете на съдиите, са ми омръзнали до болка. Няма как като двама са горе-долу равностойни, особено в леките дивизии да искаш да има нокаут всеки мач. Вече за това са съдиите. Ако свършат петте рунда, да определят кой е спечелил. И както става вече през PPV, имаме поне по една голяма издънка. Я, на съдия, я на рефер. И тъпото в случая е, че тези хора реално не ги ебе, че не са си свършили работата. В нормална ситуация, ако се издъниш или те уволняват или те наказват. Тия пичове съм сигурен, че ще продължат да си бъдат съдии, даже ще преебат още 4-5 мача така и после пак ще се измъкват с оправдания от рода на "интерпретирахме правилата, имаме ограничена видимост" и т.н. Вече няма да коментирам шефовете им като Keith Keizer и другите боклуци, които са напълно некомпетентни и не взимат никакви мерки. Не само, че лишават Edgar от титлата, не само, че сега ще трябва да спечели още 1924192192 мача преди да вземе title shot отново, но и правят бойните спортове да изглеждат аматьорски, наредени и прочие. Време е да махнат всичките фъшкии и да сложат млади, адекватни хора, които наистина ги ебе и гледат MMA редовно. Просто е абсурдно да има съдии, които си нямат никаква идея от MMA. Все едно аз да ходя да съдийствам на художествена гимнастика, където съм сигурен, че ще свърша по-добра работа от тези кретени.

Link to comment

Нешка, че ги има некадърните съдии - има ги, обаче Едгар до победа не е стигнал като вземем сумарно 5-те рунда.Нито Бенсън надигра Отговора, обаче със самата разлика, че Бендо успешно парира и контрира едно 70 % от total thrown strikes на Едгар - боя е ПРОТИВОРЕЧИВ, обаче не съм твърдо на мнението, че Едгар got robbed.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...