Jump to content

ММА: Новини


gboy

Recommended Posts

Изглежда Alan Belcher и Vitor Belfort ще имат мач помежду си. Все още нищо не е официално, но Белчър отправи публично предизвикателство към бразилеца и той прие. Така че вероятността този мач да се случи е повече от голяма, най-вероятно мястото ще бъде Бразилия, съответно на UFC 153 (октомври месец).

Yushin Okami няма да се бие с Rousimar Palhares на UFC 150, тъй като вторият е с контузия. На негово място срещу японеца ще застане Buddy Roberts.

Simeon Thoresen vs. Seth Baczynski е прибавен към карда на UFC 152.

Shane Roller vs. Jacob Volkmann е прибавен към карда на UFC 151.

След като Ломбард загуби при дебюта си в UFC, Дайна Уайт изказа мнение, че може би е добре боецът да слезе в долната категория. Засега обаче изглежда, че Хектор Ломбард няма намерение да прави подобно нещо и ще продължи да се състезава до 185 паунда.

Renzo Gracie е заявил, че има желание за нов ММА мач и смята да се завърне на ринга скоро. Все още няма никакви подробности около негово завръщане, но той самият много иска да е пред бразилска публика, което прави UFC 153 добра възможност.

Ian McCall е контузен и няма да може да участва на UFC on Fox 4. На негово място срещу John Moraga ще се изправи Ulysses Gomez.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...