Jump to content

UFC 149 post fight размисли


Fegri

Recommended Posts

Тъй като официална тема за UFC 149 не е правена, реших да създам тази, с цел да се изрази всякакъв вид мнение за всички дуели в карда.

Нека да започна с мейн евента на вечерта :

Еми..няма да излъжа, ако кажа, че на Urijah са му давани шансове много пъти - цели 5.Обаче и 5-та пъти той се сблъска с неуспех, като на 21-ви беше последният от тях.Барао просто показа класа, умение и най-важното - държеше Фейбър на растояние.Ще видим как ще се развият нещата, макар че ме съмнява Барао да мине през Круз, но... паживюм у видим.

Минаваме на Co-main event-a.

Да маркваш за някого и той да се изложи по такъв начин си е просто разочароващо и доста болезнено - имаше няколко фактора налице - Шанго не беше изплашен, беше със солидна стойка и походка, отбраняваше се доста кадърно, обаче толкова.. затова и Боетч взе заслужено решението.Предстоят му победителят от Стан/Бизпинг и Уейдман - и при двата случая просто шанса да се докопа до тайтълшот е минимален, имайки предвид класата на следващите му противници.

За мен, от гледна точка на избрани бойци, съм разочарован от резултата, обаче каквото такова - това не е краят, нито е началото - и Шанго и Фейбър с много труд, бой, кръв, болка могат да постигнат това, което желаят.ШАНС ще им бъде даден, в това съм убеден, сега, те как ще го оползотворят - it's up to them.The power lies in their desicions and their hands.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Беше върло разочарование тоя ивент.

Фейбър просто е най-популярното лице на тая дивизия. Просто от 155 паунда на долу има уникални бойци, но почти няма изградено име и UFC ще трябва да положат доста труд в тази насока. Единствено Фейбър и Жозе Алдо привличат вниманието, всичко друго е неразпознаваемо. Но да - Барао е по-добрия боец и съвсем заслужено сега ще се пробва срещу Круз. Че няма да се изненадам и пояса да спечели.

---

Ломбард за мен беше по-добрият боец в мача. Личеше си, че когато се стигнеше до размяна е по-класен някак си, тейкдауните му е съответно защитата от тейкдауните също беше висш пилотаж, но прекалено гъзар го раздаваше. Пръста не си мръдна, така да се каже. И американецът си взе своето в тоя мач - повече агресия покоза. Лоу кикове и тям подобни му спечелиха мача на практика.

Доста пъти го виждаме това в UFC - идва някой, който се води голямата работа и още първия или евентуално втория мач се осира зверски. Просто конкуренцията е в тая компания, няма какво да се лъжем. Ник Диаз може и 100 - 0 да направеше, ако не беше влязъл в октагона. Същото се отнася и за Хектор Ломбард и прочее големи звезди, за които се има огромни очаквания.

Чейк Конго и другият дебелак бяха убийствено скучни, въобще не заслужават коментар.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...