Jump to content

Chris Weidman FTW!!!


gboy

Recommended Posts

Chris Weidman def. Mark Munoz via second-round TKO

James Te Huna def. Joey Beltran via unanimous decision

Aaron Simpson def. Kenny Robertson via unanimous decision

Francis Carmont def. Karlos Vemola via submission (rear-naked choke)

T.J. Dillashaw def. Vaughan Lee via submission (rear-naked choke)

Rafael dos Anjos def. Anthony Njokuani via unanimous decision

 

Link to comment

Това беше в действителност голяма гавра. Какво чакаше, да се изправи ли? Ясно беше, че мачът е свършил, той го остави половин час да го бие :( .

 

Link to comment

Ще го видим Уейдман колко може - нещо си поверва, че може да е заплаха за Паяка, обаче искам да го видя с/у победителя от Стан/Спитспинг и Ломбард/Боетч

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Уейдман най-вероятно ще е следващият опонент на Силва. Гласяха за това Муньоз, но той направо бе прегазен :eek: . Честно казано, нямах много наблюдения върху Уейдман и очаквах и аз като останалите, че Марк просто ще запише една победа за да си подпечата тайтълшота, но направо останах смаян. Американчето го разхвърля като немска овчарка чепик :rolleyes: .

 

Link to comment

Трудно да е следващия, при положение, че имаш желаещ Рашад и преспективен Ломбард(и 2-мата, за ММА смарковете, представляват опоненти, можещи да предоставят зрелищен мач)

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment
dr jack levine

А защо не Hendo отново с два пояса?!!? Яко INCEPTION да има.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Нека първо да се уреди с единия, па за другия допълнително ще мислим :D .

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Хендо е голям боец, но на тоя етап не виждам как ще победи Джон Джоунс.

А Уейдман май верно ще трябва да почака за тайтълшот :( . Рашад, ако слезе в средна категория има голяма вероятност да го тупнат срещу Паяка и наистина ще е интересен мач.

 

Link to comment

По този проблем - четох един интересен коментар на един американец, когото класеше, че е страшно важно Рашад с каква философия/нагласа ще излезе срещу Анди - ако бъде с такава, като в мача с/у Кокаляците - КО/ТКО-то за Силва е 1-ви, 2-ри рунд, обаче ако излезне мислещия и тактичен Рашад(какъвто видехме с/у Дейвис), с нагласата на Сонън, е много възможно и паяка да бъде въргалян няколко рунда.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Рашад, за разлика от Сонън, е доста комплексен боец. Чаел освен зверски силната борба какво друго има? Изключително рисков е за събмишъни, на крака не е покозал нещо особено и никога не е блестял така ,както Рашад в мачовете си. Така че по мое мнение единственото, в което могат да се сравянавт Еванс и Сонън са, че са плямпала и двамата. Но до там. Ако Рашад излезе срещу Паяка, може да се случи всичко.

Силва е на години вече, когато всеки следващ мач може да му е последният голям. Не се знае кога ще сдаде багажа, но се съмнявам да продължи още дълго да е шампион. И именно затова се радвам толкова много, че полбеди Сонън, защото не заслужаваше именно от него да загуби титлата.

 

Link to comment

Хахах. Бе, то и аз знам как да победя 90% от бойците в UFC, но не значи, че дори и най-жалкият джобър няма да ме прати в кома. Тов за "тактичния и мислещ" Rashad, едно е да си срещу one-dimensional, зелен като райграса пред нас Phil Davis, друго е срещу Jon Jones. Никаква стратегия няма да те спаси, когато си срещу по-добър опонент. Не, че има нещо лошо да видим Kenny Florian Vol. 2. След няколко години го чакайте Rashad-а срещу GSP.

Реално погледаното MW дивизията е време да бъде закрита. Ясно е, че Jon Jones се препитава нощем така:

... и не му стиска да се пробва срещу 40 годишния старец Anderson Silva, а вторият явно вече се е ориентирал към петоразрядни филми със сенсея Segal, режисирани от баче ви Митко Олимпийския.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...