Jump to content

Пулев в турнир от четирима човека за определянето на новия претендент на Wladimir Klitschko


Recommended Posts

След като малкият Klitschko разнебити поредния джобър явно от IBF им е дошъл акъла и ще видим поне някакъв опит за адекватен претендент.

Та плановете са за Pulev vs. Solis и Adamek vs. Ustinov, което означава, че Кобрата е на две победи от title shot. GL.

Което пък от своя страна значи, че победителят от Haye/Chisora ще се бие с дъртия Klitschko. И в двата случая марквам като малка пикла. smile.png

 

Link to comment
HEIDENREICH

Kубинецът не му е много удобен съперник на Кубрат засега балансът е 1;3 за Солис , но след загубата от Виталий го мъчат контузии, нашият може да му окаже сериозен отпор.

В другия полуфинал също е сложно да се каже кой е фаворит.Устинов ще превъзхожда много с размери ,но Адамек е по- опитен , победи Майкъл Грант който си е много едър и според мен има големи шансове , нищо че е по-лек.

 

Link to comment

Томаш Адамек (Пол) се отказа от турнира в тежка категория с участието на Кубрат Пулев - Кобрата. Надпреварата трябва да определи официалния претендент за титлата на Международната боксова федерация в тежка категория. Полякът изтъкнал като аргумент, че вече има насрочени две срещи. Първата от тях е срещу бившия световен шампион Джеймс Тони (САЩ).

Все още не е ясно дали Международната боксова федерация ще определи заместник на Адамек в полуфиналния сблъсък срещу руския гигант Александър Устинов.

В другия полуфинал Кубрат Пулев ще боксира с Одланиер Солис.

Sportal.bg

ring2.png.538ce23918992338276d662ac0e11f49.png

Link to comment
HEIDENREICH

Добра новина , отпада силен претендент.Адамек правилно се е ориентирал към мачове в САЩ , срещата с Тони ще напълни залата.

 

Link to comment

Кобрата се размина от мач с Кличко

Интерконтиненталният шампион по бокс Кубрат Пулев се размина с възможността да стигне до мач с Владимир Кличко. Първоначално се знаеше, че Кобрата е на две победи от сблъсък с легендарния украинец, но сега нещата придобиха коренна промяна.

Мениджърът на братята Кличко Бернд Бенте обяви имената на потенциалните съперници на Владимир Кличко за бой, който е планиран да се състои в края на тази година. Сред изброените боксьори обаче не фигурира Кубрат Пулев.

Бенте съобщи, че евентуалните претенденти са полякът Мариуш Вах, руснакът Денис Бойцов, кубинецът Одланиер Солис, канадецът Берман Стивърн и Александър Устинов от Беларус.

В последния си бой Владимир Кличко защити титлите си без особени проблеми, след като нокаутира Тони Томпсън още в шестия рунд.

След това Международната боксова федерация (IBF) обяви намерението си да организира турнир с участието на Кубрат Пулев (№3 по рейтинг на IBF), Томаш Адамек (№4), Одланиер Солис (№5), Александър Устинов (№6), които да излъчат един претендент за титлите на Владимир Кличко. Полякът Адамек обаче отказа участие в подобно съревнование и това явно накара от IBF да се откажат от подобно мероприятие, което сега стана ясно от думите на Бенте.

По план трябваше четиримата боксьори да се изправят в полуфинали и финал. Съперник на Кобрата щеше да бъде Солис, след което победителят да се изправи срещу Адамек или Устинов.

5237628U.gif

 

УМРЕТЕ ПР★С☭ТА

 

Link to comment

КУР за Адамек, заради него всичко е пропаднало.

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...