Jump to content

B.W.C - Информация


Recommended Posts

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В "BWC"

Vichix

Любима фраза - Yooooooooooouuuu're BANNED!

Прякор - The big boss

Ентранс - Луксозен костюм.

Vichix е човек с доста богат опит и история. Не може да се отрече, че е брилянтен бизнесмен. Отначало се е запалил по кеча, като е гледал двубои на Бруно Самартино в детството си. Бил се е за някои малки американски федерации, като е станал дори Американски шампион в една от тях. Въпреки това, той е известен не толкова с постиженията си на ринга, колкото с тези извън него. Прекратява състезателната си кариера преждевременно поради контузия на коляното. След това се захваща с бизнес, като закупува западащата тогава компания BWC. Той за отрицателно време успява да я превърне в просперираща федерация. И до ден-днешен Vichix е председател на компанията - пост, който получи през декември 1993-та от бившият собственик. Оттогава до сега неговият контрол се усеща навсякъде. Винаги е бил любимец на публиката и е правел всичко в нейно име. Това обаче приключи на турнира "Apocalypse 2005", когато Vichix шокира света, обръщайки се против феновете. По-късно той заяви, че е дошло време да поеме пълен контрол над компанията. За целта той основа могъщата групировка "The Empire", чрез която може да манипулира всеки, както пожелае.

Phil Lions

Тегло - 116 кг

Завършваща хватка - Package piledriver

Любима фраза - I am the greatest thin in wrestling! Period!

Прякор - Mr. Wrestling

Ентранс - Златисти искри, червени къси панталони и ботуши.

Едва ли има нужда да ви запознаваме по-подробно с този кечист. Бил се е в най-разнообразни федерации, пръснати из цялото земно кълбо. Най-известен е с престоя си в OFPW (Old forum pro wrestling), където е печелил световната титла и няколко пъти титлите по двойки с Heidenreich. Обича с въодушевение да разказва легендарни истории за битките си в затънтени Мексикански федерации, в които титлите са от чисто злато с инкрустирани сапфири. Той е един от малкото, докоснали се до великолепните съкровища в тези мистични компании. В края на краищата той се "приземи" и в най-голямата компания в света - BWC през 2003-та и веднага стана любимец на феновете, като започна да се бори за справедливост. Той за кратко време стана най-популярният и обичан "добър" герой в кеча. Двамата с Loop основаха съюз, който успешно се бореше с "лошите". През лятото на 2005-та обаче се завърна един кошмар от миналото на Фил - бившият му партньор Heidenreich! Въпреки това Фил се справи с него, побеждавайки го в Адска клетка. Точно когато беше на върха на славата си обаче, Фил обърна гръб на най-добрия си приятел Loop, както и на феновете и след това заедно с Vichix основа групата "Empire", чиято цел е да завладее федерацията. "The Empire" постигна завидни успехи и успя да възцари контрола си върху федерацията.

Heidenreich

Тегло - 138 кг

Завършваща хватка - Reich Slam, Bogorian headbutt

Любима фраза - Are you talking to Heidenreich?

Ентранс - Бял панталон с накъсани крачоли, бяла блуза с къси изпокъсани ръкави, златна огърлица

Ето, че попадаме на един ветеран, на една почти легенда в кеча. Heidenreich е доста добре познат на повечето заклети кеч-фенове. Той е истинска крепост - 138 килограма, което го прави един от най-мощните и труднопобедими кечисти в компанията. Кариерата си е започнал преди близо 20 години, като почти през цялото време се е борил в OFPW, където именно започва сагата му с Фил. Двамата са бивши най-добри приятели, но след това става нещо, което ги превръща в заклети врагове. Какво е то и до днес не е напълно изяснено. Heidenreich последва врага си Фил, като през есента на 2005-та най-сетне дебютира в BWC като маскираният, мистериозен "???" който искаше да унищожи Фил. Кеч-феновете по целият свят бяха шокирани, когато разбраха, че именно той се крие зад маската на "???". След това той не спираше да тормози и изтезава другите кечисти, но после се промени из основи, превръщайки се в любимец на публиката. Той изцяло промени имиджа си, като поиска да бъде наричан "Новият" Heidenreich. След като този имидж не доведе до успех, Heidenreich се зарече да се завърне към предишното си отношение към бизнеса от времето си в OFPW и го направи с гръм и трясък! Heidenreich за кратко стана любимец на публиката, но после пак й обърна гръб и започна да унищожава всеки по пътя си, което най-накрая го отведе и до Титлата на федерацията!

Radox

Тегло - 120 кг

Завършваща хватка - Rise of the Phoenix

Любима фраза - The most important thing is to be in perfect mood!

Прякор - Perfection itself

Ентранс - Небесно син дълъг панталон, черни очила, сини лазерни лъчи, движещи се по рампата.

Още един кечист, който е лоялен към BWC от години насам. Той винаги е бил на гребена на новините. Още от самото си идване започва да проповядва, че всеки кечист трябва да е свободен и да може да получава каквото иска в кариерата си. След дебюта си през 1997-ма, той за кратко време печели цели 4 пъти Интерконтиненталната титла. В началото обичан от феновете, той постепенно промени характера си и се превърна в доста мразен от тях човек. След като през август 2000-та спечели организираният от Vichix турнир "За 1 милион долара", той се промени коренно. Той успя да вложи парите от печалбата правилно и за кратко време се превърна в супербогаташ, закупувайки петролни рафинерии и няколко луксозни лимузини. Въпреки това, имиджът му доста се различава от този на JBL. Той не парадира с богатсвото си, а с това, че всичко в живота му е перфектно, поради което винаги е в идеално настроение. Radox постоянно изтъква, че няма нещо, което да не е иделно в него. Не бива да се забравя, че в миналото е бил повече отборен, отколкото единичен кечист. Страховитият му отбор с KANE винаги е всявал респект у опонентите. Двамата се обединиха за пореден път през 2005 година, като дори спечелиха титлите по двойки. Но това време вече отмина - сега Radox е в тази федерация с единствената цел - да спечели световната титла. След контузия в нощта след "Apocalypse 2005", Radox пропусна три месеца екшън, но след това се завърна и се насочи към световната титла с нов пламък в очите си.

Loop

Тегло - 122 кг

Завършваща хватка - Ganso bomb

Любима фраза - Believe in yourself!

Прякор - The Killer

Ентранс - Бели слипове, бели ботуши, бели превръзки на бицепсите.

Един от най-техничните и обичани борци във федерацията. Учил е в школата на легендата в миналото Juventus. В първите месеци от престоя си тук е нафукан и самодоволен аристократ, който прокламира, че е от британски произход и отказва да участва в мачове, за да не повреди костюмите си. Мигновено след дебюта си през 1999-та той основа аристократична групировка, която не просъществува дълго, но спечели доста злато - Европейската и Титлите по двойки. След загубата си в Ladder-мача с Djihad на "No man's land 1999", Loop изчезна за почти година от кемпанията. След като се завърна обаче отношението му към бизнеса се промени и той започна да се раздава докрай на тепиха. Девизът му е "Вярвай в себе си". Феновете по целия свят пощуряха, след като той прекъсна 7-месечното царуване на Shawn Michaels с титлата и стана новият шампион през семптември 2005-та. Той дори успя да запази на най-големият турнир "Apocalypse" и всичко изглеждаше в негова полза, докато Фил неочаквано не го предаде. Сега бъдещето на Loop е неясно, но едно е сигурно - той вече си е изградил репутация като един от най-харизматичните и жизнени бойци, стъпвали някога на ринга на BWC. Рейтингът му се вдигна още повече след като се обедини с Olimpic и двамата станаха неразделни приятели.

Olimpic

Тегло - 108 кг

Завършваща хватка - Ankle lock, Olympic slam

Любима фраза - It's true! It is damn true!

Прякор - The olimpic hero

Ентранс - Комбинeзон с цветовете на българското знаме с номер 5 на гърба (номера му от Сидни 2000), червено-зелено-бели фойерверки.

Друг любимец на публиката. Единодушно признат като най-техничният борец в компанията. Наричан е Olimpic, защото има златен медал на олимпийските игри в Сидни през 2000 година. За разлика от Kurt Angle, той е доста по-скромен и не излиза с медала си на ринга, поради което е доста по-обичан от феновете от именитият си колега. Дебютът му в BWC е само 2 месеца след края на игрите в Сидни. Още от първите си дни той се обявава за честността в спорта, което е още една причина да е вечен фаворит на феновете. Първото му по-сериозна постижение е Европейската титла, която той издигна до main-event ниво, задържайки я повече от 5 месеца и защитавайки я не срещу low-carders а срещу едни от най-големите звезди. В един момент се шумеше, че Европейската титла е надминала по престиж Световната, която по това време се държеше от Shawn. Тези слухове доведоха до неизбежния сблъсък между двамата, спечелен нечестно от Shawn. След неуспеха си срещу Shawn, Olimpic обърна вниманието си към IC-титлата, но за негово съжаление на три пъти не успя да я вземе от California. След последната си загуба на "Apocalypse", Olimpic обърна погледа си към по-високи цели и стана първият човек, сразил "The Empire", печелейки световната титла от водача им Phil Lions! След това той дори успя да я защити в нечовешка шесторна Адска клетка, но след това я зугби нечестно отново от Phil Lions. Въпреки това, Olimpic си остава уважаван борец, а и отборът му с Loop не е за подценяване...

UNDERTAKER

Тегло - 136 кг

Завършваща хватка - Crucifix tombstone

Любима фраза - Rest in peace!

Прякор - The antichrist

Ентранс - Затъмняване на залата, пушек, изцяло черно облекло със сребрист обърнат кръст на гърдите.

Ето, че стигаме до един доста мистериозен субект... UNDERTAKER без съмнение е мистична фигура. Огромният боец дебютира във федерацията в края на 2005-та, но вече е страховит и уважаван противник. Той вингаи излиза на ринга под звуците на криптична музика, като никога не пропуска да изпълни залата със смразяваща кръвта атмосфера. По всичко си личи, че той е антихрист, който е създал своя собствена религия. Любимите му мачове определено са тези, в които той се чувства в свои води - например Casket мача. Никой няма и най-малка представа откъде идва UNDERTAKER. Няма абсолютно никакви данни да е тренирал или да се е бил някъде преди това. Въпреки всичко той владее доста добре много движения и хватки на ринга. Свидетелство за това е, че беше непобеден до "Apocalypse 2005", където ветеранът Фил със сетни сили успя да го победи. UNDERTAKER е винаги в центъра на вниманието със своите странни ритуали и мачове. Той изобрети Graveyard-мача. През лятото на 2006-та UNDERTAKER прие под крилото си групата "Raven's flock" и основа съюзът "The Dark Flock", чрез който планира да установи пълен контрол над федерацията. Мрачната групировка набира мощ бавно, но сигурно. Ако всичко продължава по този начин само въпрос на време е UNDERTAKER да успее да разпространи мрачната си религия из всички кътчета на компанията...

Shawn Michaels

Тегло - 105 кг

Завършваща хватка - Sweet chin music

Любима фраза - It's all about stealing the show.

Прякор - The showstopper, the headliner, the main-eventer

Ентранс - Сребристо-червен дълъг панталон, очила, златисти фойерверки, понякога китара

Любимец на феновете в миналото, мразен от тях, отново обичан и т.н... Това е съдбата на Shawn Michaels - бивша рок-звезда. Не бива да забравяме, че преди кариерата си в кеча Shawn е бил фронтмен на популярна тексаска рок-група и затова и до ден-днешен излиза на ринга с китара и си пада по рок-музиката. Също така посещава редовно и рок-концерти. Твърди, че тази музика е неговия живот. Той е кечистът с най-дълъг стаж във BWC, като е с компанията още от зимата на 1991-ва. През тези години кариерата му е преминала през какви ли не перипетии. Въпреки това, той винаги се е придържал близо до върха, като е многократен шампион на федерацията. Всички спецалисти след дебюта му виждат в него следващата огромна звезда и ... не сбъркват! Само за една година той става трикратен Европейски шампион. Легеднарната групировка, водена от него - "Ultimate madness" промени основите на бизнеса в периода на съществуването си от 1996-та до 1998-ма. С нея Shawn Michaels окончателно се затвърди като основна фигура и спечели първата си Световна титла на "Apocalypse 1997". Той се слави с двете си много дълги царувания със световната титла, както и с победата си в "The Chosen One" през 2000 година. Обича да изтъква идеалният си външен вид, както и голямата си гъвкавост. Невероятнана му атлетичност неведнъж му е помагала на ринга. През последните месеци Shawn докара бившият си "авер" в "Ultimate madness" Rey Mysterio в компанията. Двамата успяха да спечелят титлите по двойки, след което Shawn отново се отдаде на единична кариера. Той винаги е бил, е, и ще бъде опасен противник.

Ultramadd

Тегло - 107 кг

Завършваща хватка - Gore

Любима фраза - Madness is not a bad thing ...

Прякор - Charismatic miracle

Ентранс - Тъмно-зелен дълъг панталон.

Ultramadd е една от най-големите млади надежди на федерацията. Той дебютира през лятото на 2003-та и оттогава насам винаги е на високо ниво. Някои го наричат "Харизматичното чудо" и с право, тъй като той е невероятно пъргав и бърз. Загуби нещастно на финала на "The Chosen One" през 2005-та от KANE. Ако беше спечелил този мач, той щеше да стане най-младият участник в главен мач на "Apocalypse". Въпреки загубата, UltraMdd все пак намери място на мегатурнира, като победи Radox в паметен Stretcher-мач, което мнозина отчитат като трамплин за звездна кариера. Ultramadd се бие с уникален, радващ окото стил, който често е непреодолим за опонентите му. Ultramadd успя да спечели за кратко и престижната Интерконтинентална титла. Той става все по-добър и по-добър, той със сигурност ще спечели това, което му се полага. Бъдещето е пред него. През октомври 2006 той най-сетне спечели признание, печелейки турнира "The Chosen One", даващ му право на главен мач на "Apocalypse"! На турнира той стори "невъзможното" и спечели титлата, ставайки най-младият шампион в историята!

Djihad

Тегло - 103 кг

Завършваща хватка - Angelic wings

Любима фраза - It's me - D-J-I-H-A-D.

Прякор - The man-lightning

Ентранс - Рампата се обвива в светкавици, тъмно-син панталон с мълнии по него.

Djihad без съмнение е един от най-добрите, стъпвали някога на ринга. Наричат го човека-светкавица заради невероятната му бързина и изключително бързи хватки. Интрото му е едно от най-зрелищните - цялата рампа се опасва от електрически светкавици. Преди да дойде в BWC, той се е бил за кратко в OFPW, където завързва стабилно приятелство с Heidenreich. Още при дебюта си в BWC през 1997 година той вдигна шум, след като още в първия си мач спечели Европейската титла. След това той вървеше нагоре и нагоре и точно когато получи мач за Световната титла на турнира "Chasm 2005", го сполетя нещастие. В нощта на мача, той беше бутнат от висок строеж от неизвестен човек. Djihad оцеля, но се наложи за дълго да се раздели с любимия си спорт. Една година по-късно той се завърна с гръм и трясък и започна масирано разследване. След няколко месеца трескаво търсене се оказа, че човекът, който го е бутнал е садистът California. Двамата се срещнаха в мач без правила на турнира "Thin ice 2006", като California отново го унищожи. Волята на Djihad обаче си каза думата и един месец по-късно Djihad размаза California и успя да си отмъсти! В момента Djihad е невероятен любимец на публиката! Единственото нещо, което все още му убягва, е Световната титла, но за това пък той спечели куфарче, даващо право на мач за нея когато той пожелае. Кога ли Djihad ще го използва?

California

Тегло - 109 кг

Завършваща хватка - California's walls

Любима фраза - I will never lose the IC Championship!

Прякор - Mr. Eternity

Ентранс - Кадри от Калифорния на целия екран, гола глава, дълга оранжева пелерина с блестящи топчета по нея (стил "Рик Флеър"), тъмни очила.

California от доста време е най-известен с безкомпромисното си отношение към противниците си на ринга. California твърди, че в миналото е бил уличен побойник по крайните квартали на Калифорния. Той е човек, който не би се спрял пред нищо, за да спечели мача си. В компанията също е от доста отдавна - 2000-та година, като за това време е завоювал немалко отличия и титли. Любимата му титла е Интерконтиненталната, която той държа над 12 месеца. Неслучайно му излезе прякор "Mr. Inrecontinental". Обича да измъчва опонентите си с ужасяващите си "Стени на Калифорния", от които малко хора са съумявали да се измъкнат. Бъдещето за тази суперзвезда изглежда светло - и той ще успее да го оползотвори, без значение дали феновете го одобряват или не. Какво ли следва оттук нататък за този обсебен кечист, след като загуби своята trademark-титла? Еднозначен отговор на този въпрос не съществува, но по-важното е, че California стана лоялен член на "The Empire" и с негова помощ групата стана по-силна от всякога. След създаването на "The dark empire" California остана в редиците й и е доста уважаван неин член.

The Rock

Тегло - 124 кг

Завършваща хватка - Screwdriver

Любима фраза - I am the future!

Прякор - The future

Ентранс - Бели фойерверки, жълти слипове, жълти ботуши с надпис Future на тях.

Може би най-голямата и просперираща млада звезда в BWC. The Rock е бивш фитнес-инструктор, който често може да бъде видян и днес из залите. Най-характерното нещо за него е съвършената му мускулатура, която той твърди че е постигнал без да използва и капка суплементи или стероиди. Той дебютира през 2005-та, като оттогава досега е напълно непобедим. Няма нито една загуба чрез туш или предаване. В първите седмици от престоя си в компанията, той провеждаше ежеседмично предизвикателство по Канадска борба, като предлагаше крупни суми на този, който го победи. В края на краищата световният шампион Loop все пак го победи, което сложи край на Канадската борба и постави началото на бляскавата кариера на младия Rock. Скоро след това той взе безпроблемно Европейската титла и я защитаваше безапелационно, докато не я загуби в троен мач, без дори да бъде туширан. Това ни най-малко не му повлия обаче, защото той почти веднага спечели още по-престижна титла - Интерконтиненталната! The Rock е просто кеч-машина!

Raven

Тегло - 104 кг

Завършваща хватка - The Raven effect

Любима фраза - Quote the Raven, nevermore!

Прякор - The human cancer

Ентранс - Леко затъмняване на залата, проектиране на символа на Гарвана върху рампата и ринга, къси дънкови панталони, бяла тениска, черно дънково яке.

Raven определено е уникален кечист. Не само с издръжливостта и непоклатимостта си на ринга, а и със своят характер и минало. Той твърди, че е израснал по улиците на малкия си роден град във Великобритания, като напълно сам се е справял с проблемите си и никой не му е помагал. Когато дебютира в компанията през 1999-та, той нападаше кечисти из тъмните ъгълчета на залите и ги пребиваше. Да не забравяме, че именно той отвлече председателя Vichix и щеше да го ликвидира, ако KANE не беше спасил шефа. В момента Raven е тук с една цел - да "отмъсти" на всички за миналото си. Raven нерядко говори за това, колко е страдал и колко е измъчен. Той вярва, че в крайна сметка ще получи това, което заслужава а именно - световната титла! Наскоро Raven доведе в компанията своите помощници - The Druids. Той се надява с тяхна помощ да вземе от живота това, което му се полага! Тримата основаха групата "Raven's flock", която по-късно прерастна в съюзът "The Dark Flock"... Струва си човек да запомни едно нещо - когато в притъмнялата зала се разнесе грач на гарван, не ви чака нищо добро!

Torex

Тегло - 116 кг

Завършваща хватка - Destruction, Incineration

Любима фраза - DESTRUCTION!

Прякор - The destruction brotha

Ентранс - Черни "брони" със стърчащи шипове и вериги от тях

Torex се е бил за доста малки федерации, преди да приситигне в BWC през 2000-та година. Още през първите си седмици тук той се запознава с G, като двамата сформират изключително успешния отбор "Brothers of destruction", който цели 3 години е на върха на Отборната дивзия. След като двамата загубиха титлите на "Apocalypse 2005" обаче, Torex реши да преследва сингъл-кариера, като успя да победи G в мач за правата над "BOD". В момента Torex е единственият, на когото е разрешено да използва музиката, символите и облеклото на отбора. Той сам се провъзгласи за единствения, истински "Destruction brotha".

След като се разбра, че уж Djihad е провалил старта на кариерата му, като е скрил документите му за OFPW, Torex започна люта вражда с него, но в последствие се оказа, че Djihad няма нищо общо... Torex тръгна нагоре и нагоре и на "Apocalypse 2006" спечели Европейската и Интерконтиненталната титли, което го превърна в първият двоен шампион от доста време насам.

Wrestlinggod

Тегло - 119 кг

Завършваща хватка - Lariat

Любима фраза - I am a[ei:] Wrestling God!

Прякор - ???

Ентранс - Костюм с вратовръзка.

Wrestlinggod дебютира като протеже на Radox. Самият Radox каза, че го вкарва в големият бизнес, понеже е забелязал таланта му и иска да има поне един кечист във BWC освен него, който да заслужава мястото си под прожекторите. Самият Wrestlinggod пък постоянно тръби, че е кеч-бог и че никой не може да го победи. Това до известна степен е истина, защото късметът все е на негова страна и засега има предимно победи. На турнирът "Apocalypse 2005" той дори успя да вземе Европейската титла, като гарантира, че ще възвърне престижа й. По-късно той беше уволнен заради проблеми с ръководството, но наскоро се завърна и е по-добър от всякога!

Axl

Тегло - 140 кг

Завършваща хватка - Dominator

Любима фраза - I will dominate you, scorch you, incinerate you and crush the hell outta you!

Прякор - The megadestroyer

Ентранс - Лилави слипове, черни ботуши.

Този огромен, мощен и непоколебим кечист дебютира за BWC съвсем наскоро. Идва от далечните острови на Южна Африка, където се е научил на борбеност и концентрация. Във външният ву вид освен размерите му, впечатление прави и обсипаният му с татуировки гръб. Сто и четиридесет килограмовият кечист далеч не е новобранец. Има дълъг престой в OFPW, където е държал няколко титли. Отдавна му се носи славата на безжалостен психопат, който няма скрупули на ринга и използва невъобразимата си сила, за да доминира над опонентите си. Чистата му сила е предпоставка за големи успехи, които Axl без съмнение ще постигне. Обучаван на безкомпромисност по Закона на джунглата, той определено няма да се спре пред нищо, за да постигне целите си. Това е безпорен факт и останалите кечисти винаги имат много безсънни нощи когато като Axl започне да вършее из ринговете на федерацията. Той се присъедини към мрачната групировка "The dark flock" и изигра важна роля в борбата им с Vichix и неговата "The Empire". След като се оказа, че всъщност цялата война е била постановка, Axl остана ключов член на новосформиралата се "The dark empire".

Brad Allen

Тегло - 106 кг

Завършваща хватка - Spear

Любима фраза - I'm Allen...Mr.Allen

Прякор - ???

Ентранс - Бронежилетка, черен панталон, полицейска палка

Brad Allen дълги години е работил като охрана на секретен военен склад. Участвал е и във войната в залива през 1991 г. След като се завръща оттам се насочва към професионалната борба и не след дълго се озовава в малки тексаски федерации, където прави на пух и прах противниците си. През 2006-та Marry го нае за свой личен бодигард, уреждайки му по този начин договор с BWC. След като двамата прекратиха взаимоотношенията си, г-н Allen направи най-доброто за бъдещето си, като се присъедини към групата на Vichix "The Empire", ставайки негов личен бодигарде. Един съвет - никога не отписвайте майсторът на бойните изкуства Brad Allen, който в момента е сред най-опасните членове на "The dark empire".

BRM

Тегло - 100 кг

Завършваща хватка - Technobeat

Прякор - ???

Ентранс - Дънки, сребриста тениска, шапка.

BRM (съкратено от Big Red Machine) е новооткрит талант, който успя да спечели конкурса "Тough Enough" и да получи по този начин договор с BWC. BRM без съмнение е невероятно гъвкав и светкавачно бърз. Още с пристигането си той показа, че е и доста техничен кечист. Не е за пропускане и факта, че той е огромен фен на диско-рапа от началото на 90-те години! Около него винаги купона е в стихията си и се носят мощни ритми... Той успя да спечели и титлата в леката категория, а след като я загуби, остана в борбата за нея като силен претендент.

Borko

Тегло - 115 кг

Завършваща хватка - Circus

Прякор - The Evil Clown

Ентранс - Червен цирков костюм, пелерина, клоунска шапка, голям червен нос, боядисано в бяло-червено лице, огнени фойерверки

Borko дебютира във федерацията през Юни 2006-та. Той се появи с образът на мистериозен зъл клоун, който се наслаждава да малтретира опонентите си. Все още не е говорил никога и затова никой не знае какво е било миналото му и какво го е докарало до тази лудост. Всъщност, заедно с BRM, той спечели ексклузивното шоу "Тough Enough" и спечели договор с компанията. След дебюта му обаче стана очевидно, че се е записал в "Тough Enough" единствено, за да може да влезе в компанията, където да може да си отмъсти за мрачното си минало. Едно е сигурно - той е безчувствен, той е безмълвен, той е ужасяващ, той е ... Borko! Но стига с това! Наскоро Borko успя да се излекува от клоунската си мания, промени отношението си към бизнеса, и се превърна в обикновен човек, който мечтае да стане най-добрата млада звезда в бизнеса.

Toni

Тегло - 101 кг

Завършваща хватка - T-Bone suplex

Любима фраза - There are 101 reasons to watch me.

Прякор - ???

Ентранс - Златисти къси панталони, бели ботуши.

Въпреки, че Toni дебютира в края на 2005-та за компанията, той далеч не е толкова нов за кеч-бизнеса. Бил се е няколко години в малки американски федерации, като се носят слухове, че е бил член на мистична "секта" в една от тях. Сега той е тук, с изцяло нов имидж и отношение към бизнеса. Той дебютира като личен помощник-председател на Vichix, като малко по-късно доказа, че го бива не само за бизнес-функции, а и за мачове. Той без съмнение е най-гъвкавият и бърз кечист във федерацията в момента. Наскоро обаче настанаха лоши дни за него, тъй като Vichix го уволни от поста помощник-председател, понеже си позволи да изрази несъгласие с него. Каквото и да стане оттук нататък, пътят на Toni ще е трънлив, защото тръгнеш ли срещу боса, не те чака нищо добро. Въпреки това, Toni притежава таланта и качествата да се нареди сред великите. През пролетта на 2006-та Toni беше преследван от UNDERTAKER, който искаше да изкара наяве демоните от миналото му... В крайна сметка UNDERTKAER* спечели "войната", но това няма да попречи на Toni да разкрие потенциала си.

Jericho

Тегло - 92 кг

Завършваща хватка - Leg-lariat, Pagoda

Прякор - The best man in the light division

Ентранс - Бяло кимоно, ръкавици, самурайска маска, две стъкла около рампата, които Jericho чупи с каратистки ритници.

Jericho е един от бившите участници в тренировъчната територия на BWC - OVW-BG. Там той постигна много успехи, като доминираше над опонентите си. В един момент обаче той реши, че вече е прекалено добър и премина в редиците на BWC. Малко известно е, че преди да се запише в OVW-BG, той четири години е бил в Тибет, където се е запознал с нравите и обичаите на местната култура, но най-вече с техният уникален боен стил, който е почти съвършен. Наскоро той дебютира в BWC, като още с ПЪРВИЯ си мач спечели злато - титлата в леката категория! Без съмнение комбинацията от невероятна физика и перфектни източни бойни хватки ще донесе на този ловък кечист с тъмно минало много успехи в кеча.

Specter

Тегло - 96 кг

Завършваща хватка - Spectral ray

Любима фраза - I will take you to the top, baby!!!

Прякор - The spectral ray

Ентранс - Зелена перелина, червено-зелен пластичен костюм, зелена маска.

Още един млад и перспективен кечист, който е в разцвета на кариерата си. Specter винаги излиза на ринга прекръствайки се - древна традиция, наследена от прадедите му. Все пак той е четвърто поколение кечист. Дебютира във федерацията през 2002-ра и оттогава постоянно е в центъра на прожекторите. Завидните му умения на ринга за отрицателно време го превърнаха в любимец на публиката из целия свят. Неведнъж е заявявал, че се бие за чест и престиж. Според всички кеч-експерти го очаква бляскаво бъдеще, защото е с големи заложби. Сега всичко зависи от него. На турнира "The Edge 2006" той се завърна като летящ супер-герой и се закле да бди над доброто във федерацията. Той взе под крилото си G и го обучи за супергерой, като двамата цели три пъти спечелиха титлите по двойки. Накрая обаче Specter напълно шокиращо напусна G и обяви, че минава от другата страна на закона, ставайки "зъл супергерой".

G

Тегло - 118 кг

Завършваща хватка - The Faceplant

Любима фраза - ???

Прякор - The Real Superhero

Ентранс - Син супергеройски костюм, маска тип "домино", пелерина.

G е доста едър мъж. За това свидетелстват не едното и двете му отличия в национални първенства по борба. След като на 18 години осъзнава, че истинската му страст е професионалният кеч, той се ориентира към малки местни федерации. Не след дълго е забелязан и нает от BWC, като при дебюта си започва да се представя като вечно заобиколен от перфектни момичета плейбой. След като загубва един мач на турнира "No remorse 2001", той се съюзява с новака Torex, като двамата сформират отбора "Brothers of destruction". Тимът властваше доста време в отборната дивизия, но в началото на 2006-та двамата се скараха и G загуби мач за авторските права върху групата. В последстиве на това, G се завърна със старият си имидж на "Lover boy". Нещата не потръгнаха и той напълно неочаквано се присъедини към ... Specter, като стана негов помощник-супергерой. Двамата скоро след това спечелиха и Отборното злато! Малко след турнира "Apocalypse 2006" обаче, Specter обърна гръб на G и сега той ще трябва сам да бди над доброто по света.

Rey Mysterio

Тегло - 89 кг

Завършваща хватка - 619, West coast pop

Любима фраза - I never, NE-VER back down!

Прякор - Man of the golden mask

Ентранс - Златна маска с кръст на нея, жълт панталон.

Този легендарен в мексико човек за пръв път се появява на ринг на BWC на "Oblivion 1996". Скоро след това той се присъедини към легендарната групировка на Shawn Michaels - "Ultimate madness" и двамата дълго бяха лицето на компанията, вечните бунтари. През 1999-та Rey беше уволнен, но се завърна напълно шокиращо през 2005-та, след като беше нает от Shawn като личен помощник. След това неколкократно Rey Mysterio помогна на Shawn да си запази титлата. След като Shawn загуби пояса, двамата започнаха все по-често да се бият като отбор и в крайна сметка намериха място в мач за титлите по двойки на "Apocalypse 2005", който дори спечелиха! Най-характерното за "Мистериозния Рей" е неговата маска, която твърди че е правена по образец на маска, открита при разкопки в древни храмове на Маите в сърцето на Мексико. Имайки предвид всичко това, не е случайно, че специалистите определят Rey като следващата break-out звезда в компанията, тъй като вече се е доказал в Южна Америка. След раздялата си с Shawn, Rey започна многообещаваща единична кариера, донесла му в крайна сметка Титлата в лека категория, която той направи неимоверно престижна.

The Machines

Тегло - Dani - 93 кг, Mario - 90 кг

Завършваща Хватка - Samurai driver

Любима Фраза - I'm Dani bitch, I'm Dani be!

Прякор - ???

Ентранс - Боядисана коса (всеки път различен цвят), светло-зелени къси панталони.

The Machines са млад и перспективен отбор. Самият Dani започва своята кариера през есента на 1999-та в мексикански индита. Той мигновено е забелязан и от по-големи компании заради голямата си харизма и бързина.По време на едно участие през 2002-ра си контузва лошо гърба и спира да се бие докъм края на 2004-та. След това се оказва в перфектна форма и веднага е нает от BWC. Успява да спечели Европейската титла но я губи нa "Apocalypse 2005". Малко преди това той изявява и желание за титлите по двойки, като докарва своя братовчед Mario в компанията и сформира отбора "The Machines" с него. Двамата определено са способен тим и е само въпрос на време да го докажат...

The Aardwolves

Тегло - Wolf one - 110 кг, Wolf two - 121 ух

Завършваща хватка - Aurora Borealis

Любима фраза - ???

Прякор - ???

Ентранс - Снежна буря, бели панталони и блузи, маски като на вълци.

Почти нищо не се знае за мистериозният нов отбор, който дебютира съвсем наскоро. Двамата се наричат просто Wolf one и Wolf two и твърдят, че идват от далечният север, като са били многократни шампиони по двойки на Норвежка кеч-лига. Двамата обичат да вият като вълци и да изтъкват, че студът и гладът на Севера са ги закалили и превърнали в най-коравият отбор в света. Това може би е вярно, защото двамата определено са доста мощни и издръжливи.

Carribean boys

Тегло - Matt - 96 кг, Jeff - 91 кг

Завършваща хватка - Двоен Карибски суплес

Прякор - ???

Ентранс - Хавайски ризи, бели панталони, екзотични коктейли

Carribean boys е новото име на бившият отбор The H boys. The H boys са в отбор от самият старт на кариерата си през 1998-ма. Двамата братя с мистериозна фамилия, която винаги крият под инициала "H" са забелязани от пътуващи агенти на малки западни федерации. Двамата са и неколкократни шампиони по двойки на тези организации. След натрупани загуби (включително и в TLC мач на "Apocalypse 2005"), двамата започват да твърдят, че далечните им роднини са родом от Карибските острови. Двамата предприемат едномесечно пътуване до островите, за да проучат нещата и когато се върнаха оттам в началото на февруари 2006-та, имаха изцяло нов имидж и отношение. Какво ли е бъдещето на този перспективен отбор?

The Druids

Тегло - Carn - 104 кг, THE GAME - 110 кг

Завършваща хватка - ???

Прякор - ???

Ентранс - Черни роби с качулки

Почти нищо не се знае за мистериозните помощници на Raven, които дебютираха в началото на 2006. Той ги доведе в BWC с цел да му помогнат да "си го върне на мъчителите си". От това, което двамата показват досега, можем да съдим, че са един наистина способен тим. Най-голямата загадка около тях е мрачното им минало и това какво общо все пак имат с Raven.

The Chain gang

Тегло - John Cena - 98 кг, Crazy boby - 94 кг

Завършваща хватка - Hip-hop drop

Прякор - ???

Ентранс - Къси дънки, размъкнати тениски, микрофони

Ето, че стигаме и до един невероятно забавен отбор, любимец на публиката. Тези двама бунтари дебютират за компанията в края на 2003-та и винаги успяват да изненадат феновете с добри рими и фрий-стайлове. Crazy boby е известен като най-голямата "откачалка" в компанията, тъй като без да му мигне окото скача от най-високи места и подлага тялото си на невероятна болка. John Cena е не по-малко талантлив от него.

Charisma

Тегло - 100 кг

Завършваща хватка - Bat Strike

Прякор - ???

Ентранс - Бейзболна шапка, бяла тениска, черен анцуг, сива бронежилетка, бухалка, дъвка

Charisma е известен в бейзболните среди с добрите си умения. Той има голям брой титли от международни и мести шампионати по този спорт. След доста години кариера там решава да се пробва и в кеча и през 2006-та се записва в шоуто "Tough Enough" и сред последните оцелели. Следват успешни месеци в OVW, като най-накрая Charisma пристига и в BWC. Той твърди, че само бейзбола е по-добър спорт от кеча и обещава да го докаже.

Mindfreak

Тегло - 127 кг

Завършваща хватка - Big boot

Прякор - The Mercenary

Любима фраза - "Where's the money?"

Ентранс - Експлозия, къси бели панталони на черни петна (далматинец)

Mindfreak дебютира в BWC малко след "Apocalypse 2006" и обяви, че е най-перспективната надежда на компанията. След това той каза, че е готов да работи като наемник на всеки, който заплати достатъчно пари в брой. С мощната си физика и безпощадността си, Mindfreak има потенциал наистина да се превърне в голяма заплаха за противниците си.

Remus Willmore

Тегло - 110 кг

Завършваща хватка - Burning hammer, Crossface

Прякор - The ordinary man

Любима фраза - "I have a dream..."

Ентранс - Дълги сини панталони на червени "резки"

Remus твърди, че е напълно обикновен човек като всички нас, който всеки ден пазарува, шофира, чете вестници, спортува, ходи на работа и си плаща сметките. Той казва, че е дошъл в BWC само и единствено за да покаже, че когато повярваш в себе си, всичко е възможно. Неговото мото е "Повярвай в себе си и ще успееш!". Remus е посветен на мечтата си един ден да стане Световен шампион и е готов на всичко за това, което си личи и от мощният му стил на ринга.

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 2 months later...

МЕСЕЧНИТЕ ТУРНИРИ НА "BWC"

Януари - BLUE FLAME - Нов турнир, създаден през 2001 година с цел да играе ролята на "отзвук" на "Apocalypse".

Февруари - DOOM - Напълно нов турнир, който ще бъде широко промотиран и ще се появи за пръв път през 2007 година.

Март - CHASM - Турнир, създаден през 1999 година.

Април - THIN ICE - Класически турнир, който е създаден през 1994 година и оттогава е неизменна традиция на BWC.

Май - NO REMORSE - Турнир, създаден през 2002 година с цел запълване на празните месеци.

Юни - FAITH - Турнир, създаден през 2002 година с цел запълване на празните месеци.

Юли - EVOLUTION - Класически турнир, създаден през 1992 година. На него винаги се провеждат зрелищни двубои. Спрян е през 2001 година, но през 2007 ще се завърне!

Август - SIN - Турнир, създаден през 1998 година.

Септември - REBIRTH - Турнир, създаден през 2002 година с цел запълване на празните месеци.

Октомври - THE CHOSEN ONE - Класически турнир, датиращ от 1996 година. На него се провежда отделен турнир с елиминации, победителят от който печели мач за Световната титла на "Apocalypse".

Ноември - NO MAN'S LAND - Турнир, създаден през 2002 година с цел запълване на празните месеци. Той играе ролята на "последна спирка" преди "Apocalypse".

Декември - APOCALYPSE - Най-мащабният и най-старият класически турнир на BWC, с който приключва годината. На него винаги са най-очакваните мачове. Създаден е през 1990 година!

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 2 months later...

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТИПОВЕТЕ МАЧОВЕ В WWE-BG

Всички знаем, че в BWC могат да се видят най-разнообразни и интригуващи типове мачове. Следващият справочник предоставя подробна информация за всеки вид мач, който можете да срещнете на ринговете на BWC

І. Мачове с нормални правила

- Нормален мач - Двама кечиста се борят, като целта е да бъде туширан опонента до 3 или да бъде накаран да се предаде. Не се разрешават удари под кръста, както и използването на външни предмети. Ако такова нещо се случи, потърпевшият кечист бива обявен за победител чрез дисквалификация (което също е начин за победа в този мач). Друг начин за победа е чрез отброяване до 10, когато един кечист излезе извън ринга. Ако той не се върне до 10, победата се присъжда на опонента му.

- 2-of-3 falls match - Нормален мач, но с тази разлика, че за победа е необходимо да се постигнат 2 туша (т.е. в 2 последователни мача). При това положение ако всеки от двамата кечисти отбележи по един туш в първите два мача, се състои и трети мач, победителят от който печели и "2-of-3 falls" мача. Понякога двата (или трите мача) в "2-of-3 falls" мача може да не са стандартни, а всеки от тях да се води при различни правила (улична битка, клетка и т.н)

- Elimination match - Нормален мач между 3 или повече кечисти, като при туш, този който е бил туширан напуска мача, а останалите продължават боя. Така след елиминиране един по един на участниците, накрая остават само двама.

- Finisher match - Нормален мач, в който важат всички правила, с изключение на туша. За победа трябва кечиста да успее да приложи завършващата си хватка на своя опонент, без да е необходимо да го тушира след това.

- Submission match - Нормален мач, в който единственият начин за победа е чрез предаване.

- Handicap match - Мач, в който един кечист се бори едновременно срещу двама или повече опоненти. В отборният вариант на "Handicap" мача единият от двата тима е с по-малко кечисти.

- Gauntlet match - В този мач един кечист се изправя срещу няколко опонента, като се бие последователно с всеки един от тях. Когато той отбележи победа над първия си противник, на ринга излиза следващият му опонент и т.н. докато срещу него се изправи последният. Ако кечиста загуби срещу някой от опонентите си, "Gauntlet" мача приключва с негова загуба.

- Strap match - Мач, в който двамата опоненти са привързани един за друг за десните си китки с камшик. Победа се постига, когато някой от двамата успее да докосне последователно с камшика четирите ъгъла на ринга, влачейки опонента след себе си.

- Lumberjack match - Стандартен мач между двама борци, в който обаче около ринга са разположени от 8 до 20 други кечисти, наречени "дървари". Когато някой от двамата участници излезе от ринга, "дърварите" трябва да го върнат насила там.

- Knockout match - Мач между много опоненти, който се състои от последователни мачове между двама души. Първите двама започват на ринга. Победителят от първия мач остава на ринга, а загубилият напуска, като на негово място влиза третият участник. Победителят от този втори мач се изправя срещу четвъртия участник и т.н. Победител е кечиста, спечелил последния мач.

- Battle royal - Мач между много опоненти, в който всички са едновременно на ринга. Играе се по системата на елиминацията, като за да бъде елиминиран някой, той трябва да бъде изхвърлен над най-горното въже и краката му да докоснат земята извън ринга. Победител е последният останал на ринга участник.

Survivor match - В този мач се състезават два отбора с по няколко участника. Когато някой бъде туширан, той напуска мача, а останалите продължават да се борят. Победител е отбора, който успее пръв да елиминира всички противникови кечисти.

- Ultimate submission match - Мач, който е с продължителност 30 минути. Победител е кечиста, който успее да събере повече точки. Точка се отбелязва, когато противника се предаде. При равенство в 30-те минути се играе до едно последно победно предаване.

- Iron man match - Мач, който е с продължителност 60 минути. Подобно на "Ultimate submission" мача, победител е кечиста, който за тези 60 минути събере повече точки. Точки се отбелязват чрез победа д туш, предаване, отброяване или дисквалификация. При равенство в 60-те минути се играе до един последен победен туш.

ІІ. Хардкор мачове

- Hardcore match - Мач, който освен като "Hardcore" е известен и като "Streetfight" и като "No DQ". В този мач няма дисквалификации и е разрешено използването на оръжия без ограничение. Тушовете трябва да са на ринга, като отново е възможна загуба чрез отброяване, ако някой от двамата опоненти напусне ринга за повече от 10 секунди.

- 5 stages of Hell - Мач, състоящ се от пет последователни туша, всеки с повишаваща се бруталност. Победител е кечиста, който успее пръв да отбележи 3 туша над опонента си.

- No holds barred match - Този мач е подобен на "Hardcore" мача, отново са разрешени оръжия, но този път няма абсолютно никакви правила - изключено е и отброяването до 10.

- Falls count anywhere - В този мач не важи правилото за отброяване до 10 извън ринга. Тушовете се зачитат навсякъде. Няма и дискфалификации.

- Last man standing match - В този мач единственият начин за победа е противникът да се нокаутира на земята и да не успее да стане за 10 секунди.

- Chain match - Същото като "Hardcore" мачът, с тази разлика, че десните китки на двамата опоненти са привързани една за друга със стоманена верига.

- First blood match - Победата в този мач се постига когато някой от двамата участници разкървави опонента си.

- "I quit" match - Победата се постига когато някой от двамата участници накара противника си да каже "Отказвам се!".

- Inferno match - В този мач около ринга гори огън. Единственият начин за победа е да бъде запален опонентът.

ІІІ. Мачове в клетки

- Steel cage match - Около ринга е поставена метална клетка без покрив. Победа се постига или чрез туш (предаване, дисквалификация), или чрез измъкване от клетката през вратата й или през върха й.

- Hell in a cell match - В този мач около ринга е поставена стоманена клетка с покрив, която е по-голяма от самия ринг (между клетката и ринга има 1 метър разстояние). Победата е единствено чрез туш или предаване, като всички оръжия са позволени.

- Lion's den match - Мачът се води в малка, осмоъгълна клетка. Единственият начин за победа е чрез нокаутиране на противника и след това излизане от клетката.

- Prison match - Мачът се води в две бамбукови клетки. По-малката е с размерите на ринга, а по-голямата го огражда отвън, като между двете има 1 метър разстояние. Двамата кечиста стартират мача затворени в малката клетка, която има 4 врати с по един рефер до всяка една от тях. Всеки от кечистите има право, когато пожелае да поиска отваряне на една от четирите врати. Тя остава отворена за 60 секунди, през което време той може да излезе от клетката. След като времето изтече, вратата се затваря завинаги. Единственият начин за победа е чрез измъкване и от двете клетки.

- Elimination chamber match - Мач, който се ръководи в кръгла клетка, ограждаща ринга. Във всеки от ъглите й има 4 по-малки клетки. В мача участват 6 кечиста. Двама от тях започват мача в средата на ринга, а останалите четирима са заключени в малките клетки. На всеки 5 минути се отваря на случаен принцип една от четирите клетки и стоящият вътре кечист се включва в мача. По този начин 20 минути след началото на мача всичките шестима вече участват в мача. Когато някой бъде туширан, той напуска клетката, а останалите продължават мача. Победител е този, който остане последен.

ІV. Мачове с предмети

- Capture the flag match - Всеки от двамата участници разполага със свое знаме, което е закачено в противоположния ъгъла на опонента му. Целта на мача е да бъде взето противниковото знаме и да бъде закачено до собственото преди опонента да стори същото.

- Ambulance match - В мача няма правила, като единственият начин за победа е да бъде натикан опонента в линейката, паркирана до ринга и след това да се затворят вратите й.

- Casket match - В този мач до ринга е поставен затворен ковчег. Победа се постига чрез отваряне на ковчега, вкарване на опонента вътре и накрая затваряне на капака.

- Buried alive match - В този мач до рампата е изкопан гроб. Единственият начин за победа е да се тръне противника в гроба, след което да бъде засипан с пръст.

- Ladder match - Този мач се води с някакъв залог (най-често титла), който е закачен високо над ринга. Единственият начин за победа е да се вземе предмета с помощта на стълба. Стълбите могат да бъдат използвани свободно като оръжия в този мач.

- TLC match - В този мач участват три отбора по двойки и винаги се води за отборните титли. Двата пояса са окачени над ринга и единственият начин за победа е да се вземат титлите с помощта на стълба. Разликата с "Ladder" мача е че тук, освен стълбите, позволени като оръжия са и масите и столовете.

- Stretcher match - В този мач до ринга е поставена носилка. Победата се постига, когато опонента бъде проснат на носилката, която след това (заедно с него), трябва да бъде занесена до определено място.

- Tables match - Най-често този мач се води между два отбора, но не са изключени и единичните съревнования. Единственият начин за победа е да бъде тръшнат един от опонентите през маса.

- King of the hill match - В този мач целта е нещо като обратна на мачовете със стълби. Той се води само за титла и между четирима участници. За победа е необходимо да бъде туширан някой от опонентите, след което титлата да бъде закачена на куката над ринга с помощта на стълба. След туша кечистът разполага с една минута да закачи пояса, след което се налага отново да тушира опонент.

V. Мачове извън залата

- Empty arena match - Мачът се води в напълно празна зала, без публика. Няма забранени хватки и оръжия, а победа се постига чрез туш или предаване, които се зачитат навсякъде из залата.

- Boiler-room brawl - Мачът се води в парното отделение на залата. Няма забранени оръжия. Победа се постига чрез измъкване през изхода на парното отделение.

- Superhero night city match - Мачът се води през нощта на покрива на небостъргач. Около него са поставени спасителни пожарникарски мрежи. За победа е необходимо да опонента да бъде бутнат от ръба на покрива. Ако участниците са повече от двама мачът е по принципа на елиминирането.

- Parking lot brawl - Мачът се води в гараж. Десетина спортни автомобила са паркирани в кръг и заграждат окръжност с диаметър 5 метра. Двамата участници се бият в окръжността. Победа се постига чрез туш или предаване.

- Dungeon match - Мачът се води в подземен лабиринт.

- Graveyard match - Мачът се води в изоставено гробище. Няма абсолютно никакви забранени хватки и победата се постига единствено чрез туш (няма предавания).

VІ. Екстремни мачове

Chamber of horrors match - Мач с осем участника, които се бият в огромна клетка, заграждаща ринга. На всеки три минути по стените й протича високоволтов ток. В средата на ринга е поставена малка клетка с електрически стол в нея. Единственият начин за победа е да се просне някой от опонентите на стола, след което да се дръпне шалтера, разположен на гърба на малката клетка. Няма абсолютно никакви други правила.

Doomsday match - Известен още като "Armageddon" мач. Двамата опоненти имат поставени на двете си ръце метални ръкавици с шипове. Мачът се ръководи в кръгла клетка без покрив. Вместо въжета около ринга има бодлива тел. Единствен начин за победа - туш или предаване.

Lost in hell match - Мачът се ръководи в заплетена подземна пещера. Навсякъде има запалени огньове, както и дълбоки пропасти и мостове. Единственият начин за победа е чрез туш или чрез хвърляне на опонента в някоя от пропастите.

Tower of death match - ???

35izpu1.jpg

Link to comment
  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...