Jump to content

Григор Димитров

The Olimpic Hero

Recommended Posts

Ами нека си го гледа, няма лошо. Реално погледнато при целия талант, ако правилно си беше подредил приоритетите можеше в момента да има поне 1-2 титли от Големия шлем и още няколко за в бъдеще. За това и е изкрал 7.5 млн от тенис, а Федерер близо 100, Ноле над 100 и т.н. Разбира се той има още дост години да настигне тази сума, но едва ли ще мине 40-45. Да не говорим, ако в ерата Федерер плащаха както сега, колко щеше да има той. Не са малко пари разбира се, но можеше много, много повече. Просто избра курвите, кифленските снимки и клипове в Инстаграм и т.н. пред това да бъде най-добър, да си натрупа луди пари и след време да е мулти милионер.На 99% съм убеден, че на около 40 години Григор ще е опраскал почти всичко. 

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
The Olimpic Hero

Поредният шедьовър от tenniskafe след победата на Григор над Нишикори. Не са хора просто:

Нишикори изнемогва,
Гришо озверял лети!..
Публиката пък не смогва
топките да проследи...

Във ръка с „Уилсън” бластър
Гришо Удари миксира -
комбинации тип „Мастърс”.
Фенове от кеф примират...

Погледът хайдушки скършва
този Топ файв самурай.
И турнирът днес завършва
с най-щастливия за нас край!

Бурна радост ни обзема,
чак ни иде да запеем!
Гришо вее си перчема... :-)
Всички с него се гордеем!!!

И още един:

Титла след Иванов Ден
Гришо взе, а ний сме в плен
На сериозно поведение
И на трудно изпълнение
В седмица една дори
Три победи окачи
Срещу първата десятка
Туй се вика яка взятка

Първи сет Експрес Кенана
Хвана Кейчо по пижама
Бързо шест на две заби
И сърцето ми се сви

Знаех самурая мама
Го е учила да е беля голяма
Втори сет - отпуснат жалко
Нишикори дръпна малко
Колкото да разбере
Толкоз дават от сърце

Трети сет без никва драма
Пак отиде към Кенана
Ний щастливи от сърце
Ще се хванем за хорце

С пета титла във ръце
Днес е нашето момче

Няма радост по-голяма
Титла взета с малко драма

Още викам аз УРА
Гришо днеска изигра
Най-разумната игра
И накара самурая
Сам да падне най-накрая

БЛАГОДАРИМ ти от сърце
Вдигаме те на ръце
Идвай в София голяма
Чакаме те, не остана
Да застанем пак зад теб
И да гледаме напред

Във ръка с „Уилсън” бластър
Гришо Удари миксира -
комбинации тип „Мастърс”.

Аз ..

аз ..

аз съм възхитен!

Поредното доказателство колко велик е Григор. Вижте проклятието долу. Гришо е истински хуманен тип, за това и печели турнири веднъж на 2-3 години, за да не умират хора!

15871481_1151895088262485_3717790370440954319_n.jpg

• Upvote 1

https://tenisanalizi.wordpress.com/2017/01/08/григор-димитров-спечели-българия-заг/

Поредната "уникална" статия за Григор. Разбира се отново написана от подмокряща се по Гринго 50+ годишна леличка използваща краставицата не по предназначение, а за друго, докато му гледа селфитата по плочки.

Интересно от кое изгуби България, след като новините започваха и свършваха с новини за този СТРАХОТЕН триумф. Годишно има 40 турнира от АТП 250. Да, правилно прочетохте 40 УНИКАЛНИ турнира. Разбира се за госпожата тениса почва и свършва с мачове на Григор и няма как да е наясно с това, че правата за тенис турнирите се купуват предварително и не може дадена телевизия да си купи правата за определен мач. А ако някоя все пак иска - от тези 40 турнира, ако Гринго участва в 20 може да ги закупи, шанса да стигне финал на повече от 2-3 е около 0 и ще фалира повече и от ТВ7 :D

А за това какво е изгубила България, за мен България губи много повече като не отразява успехите на спортистите ни, които стават световни, европейски шампиони. За мен един Ружди Ружди е в пъти по-велик от Кауна. Момчето стана олимпийски шампион подготвяйки се на поляната пред блока си с мизерни пари отпуснати от БОК, докато Кауна взе 300 хиляди лева за подготвока да се снима като Иисус пред статутя в Рио и да отпадне позорно за няма и час от Чилич.

• 1 year later...
The Olimpic Hero

Това момче е дебилно, заклевам се. Пуска тази снимка в инстаграма си, за да обяви, че заминава Бризбън, Австралия за старта на сезона. Това няколко дни след като отново отказа да играе на турнира в София, България. Все едно го прави, за да дразни българските фенове. Само, че според мен едва ли има чак такъв акъл да троли/дразни нарочно. Просто е толкова, толкова дебилен, че не може да осъзнае колко откровено глупави са му постовете/снимките в инстаграм. 

Dimitrov-e1545812670462.jpg

• 4 weeks later...
The Olimpic Hero

Още един нечовешки култаж от tenniskafe, който Brutalnia ми показа, но определено заслужава да бъде постнат и в BWC. Това се случва  в коментарите след загубата от Тиафо. Просто не са реални:

Нашето момче отпадна за добро
Поука ще извади то
Срещу Матадора сили няма да хаби
В Америка ще му се радват като победи.

Направо тази година имаме силни кандидати за изказване на годината, които не са дело на хора от форума. На горния пост на Olimpic и на други постове по въпроса в темата "Какво мразите днес" съм се смял с глас. Наистина не е редно да има чак такива кавали. То хубаво, но и излагацията трябва да има граници.

• Upvote 2
  • 5 months later...
The Olimpic Hero

Докато Григор Димитров не си спре социалните мрежи, просто нещата при него няма как да се получат. Може ли преди всеки шибан турнир, в който участваш, да се снимаш гол до кръста как тренираш и това задължително да го пускаш в instagram. Да сте видяли друг тенисист да тренира постоянно по този начин? Това момче е най-голямата и гадна кифла и в мъжкия и в женския тенис, взети заедно. Самият факт, че имаш най-лошата си година в кариерата и въпреки това продължаваш да кифлееш в социалните мрежи, говори за нещо много, много сбъркано. Лошото е и, че явно в екипа му няма кой да му го каже.

Честно казано вече даже не е и интересно. Това е като да риташ труп на някоя животинка. А лаиците още си мислят - рамото това, рамото онова. Еми честно казано аз мисля, че тук със сигурност има 10 души, които сме хващали ракета и от 3-0 с два пробива ще победим 405 в света Кевиан Кинг? Кинг няма разиграване над 3 удара, което да не завърши или в мрежата, или на 6 метра в аут. Само за сравнение - втората ни ракета Мико Кузманов е 305, а до вчера това момче беше 405 и го малтретираха по разни фючърси.

Григор вече според мен е безвъзратно свършил за тениса и връщане назад няма. Най-вероятно ще стане като Виктор Троицки - ще играе по разни ITF и фючърси и ще прави тото. Другата седмица има турнир в Лос Кабос, а след това мастърс в Монреал. На мастърса в Монреал трябавше да играе квалификации, но... Григорчо ги е отказал и ще разчита или на Уайлд кард или още двама тенисисти да се откажат, за да влезе в основната схема.  От другата седмица в най-добрия случай е 55,  ако в Лос Кабос не направи нищо и в Монреал ще падне с още около 20 места и ще бъде.. около 75-80 място. 

Иначе за социалните мрежи в случая не той е пуснал клипа си, а са го снимали и качили. Нормално в жегите да тренира гол,  но розовите му гащички бяха още по-скандални. 

Вчера беше решил явно да отдаде заслуженото на бившия си треньор, който почина и за това игра с черна лента на главата. Еми пич, почит се отдава като изметеш корта със съперника ти, не с някакви аксесоари на кратуната ти. 

Да се надяваме Андреев да стане  играч за топ 100 и да не е лайно като човек, друго не ни остава. 

• Upvote 4

Е в случая човека няма никакво оправдание. Абсолютен КАУН. Скоро ще излети от топ 80, няма победа от 3 месеца, ама си качва в инстаграм клип с розово якенце в розова стая как яде сладолед. КАУН НА КАУНИТЕ. Каквото сам си направиш няма кой да ти го направи. 

• Upvote 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Изказване на Григор от вчера: 

Чувствам, че бавно, но сигурно се връщам към добрия си ритъм"

Изказване от днес:

Нормално е да загубя увереност и ниво в играта. Тенисът е толкова сложен спорт. Чувствах сякаш не може да бъде по-зле

Време е вече да го диагностицират с шизофрения :D 

• 4 weeks later...
The Olimpic Hero

https://www.tenniskafe.com/atp/grigor-dimitrov/grigor-dimitrov-vyarvam-v-sebe-si-chuvstvam-ramoto-si-po-silno-ot-vsyakoga/

Пак поредното интервю, в което казва колко добре се чувства, как вече намира играта си... и след това обикновено следва мач, в който буквално го разпорват.

• Thanks 1
  • Sad 1

Едва ли историята на тениса помни такъв калитар. Просто няма как да съществува. 77 в света на ГШ жребия му е :

1 Ккръг - Италинаски пенсионер

2 кръг - Съперника му се отказва

3 кръг - Поляк извън топ 100 или 37 годишен клей пенсионер

Просто такъв калитар втори няма :D 

• Haha 1
  • Wank 1
The Olimpic Hero

@MJ23, днеска нечовешка маркщина в тенискафе след новината, хахахахахахахахахахахахахахахахаа. Просто виж това:

Борна ще се оправи. А Григор иам нужда от това да мине по-напред. Стига късмета е бил на чужда страна. Това с Вавринка беше гавра. Мисля ,че АТП трябва да въведат корекция при жребия и като се падаш все с един и същ да се сменя.

Има и нещо друго - с оглед на дъжда днес, това че ще почива 4 дни, а Куевас или Камил ще играят два мача за два дни и т.н. Григор е вероятно да стигне осминафинал и дори четвъртфинал. Веднага ще се почне масовата родна шизофрения - всички, които до вчера го псуваха днес ще го величаят. И идва началото на септември, когато е срока за окончателен негов отговор ще участва ли в срещите с ЮАР за Купа Дейвис. Почти сигурно ще откаже, което означава, че догодина няма и да играе на Олимпиадата. Все пак това си е една седмица повече за селфита, отколкото да играеш за родината ти. Ама да, ние сме хейтъри, не че гледаме обективно на нещата.

• Thanks 1