hacky Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Sonnen is still a better man. Голям народ сте Силва, нареждат страната ти, теб и семейството ти,а ти прегръщаш човека. Педалска му работа. Link to comment
kabakov Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 много хляб трябва да изяде Sonnen, за да бие Silva... Link to comment
dr jack levine Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 UFC по-нагласени сте от БФС. Удряш ги легалните колена, честни ми Силва. I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
gboy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Коляното на Силва си беше по правилата. Видя се и на записа, и на пресконференцията се коментира предостатъчно. ;) Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Не виждам какъв е смисъла изобщо да се спори. Видя се кой е по-добрият боец, видя се и кой е по-добрият човек. Не се чудете защо Силва прегръща Сонен - трябва да имаш уважение към противника си първо, за да имат уважение и другите към теб. С допинг или не, Чаел е много под нивото на Силва. Няма да се учудя и, ако първият рунд е бил чисто тактически от страна на Андерсон - да му подаде пръст - да си помисли, че мачът ще тръгне като първия път, а във втория рунд да го помете. Както и стана, де. За всеки случай нищо не би ме учудило от тактически гений като Паяка. С две думи - харесва ли ви или не Андерсон Силва е лицето на UFC, а защо не и на MMA изобщо (от чисто спортно естество). Всеки, който твърди обратното или не разбира от този спорт или е силно пристрастен... всичко друго е просто един хейт... [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
gboy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Галям Тито! Каквото и да е било в миналото, Ортиз си остава сред най-големите в спорта. Жалко, че много хора ще го запомнят единствено със загубите. А всъщност това е най-доминиращият шампион в категорията за всички времена. Огромен спортист, ще липсва на ММА-я. Форест Грифин се държа доста странно, но си личи, че просто емоциите му дойдоха в повече. Жалко, че така и не го видяхме навремето във втори мач за титлата, след като я загуби. Малко му остава до края на кариерата със сигурност и на него. ----------------- Чунг Ли ме кефи на макс! Като си представиш, че е на 40 години тоя човек . Абсолютен фен съм му, надявам се следващия път да е с някой по-атрактивен страйкър. ---------------- Андерсън Силва - Сонън - честно казано аз самият вярвах, че Сонън може да го спечели този мач. Паяка е на години вече, време му е да я пуска титлата. Разбира се, страшно много се израдвах, когато Силва го нокаутира. След всичко, което се случи последните години, нямаше да е честно просто шампион като Силва да си отиде по този начин. Опонент без капчица уважение, подиграващ се на семейството му, на страната му, на бедността му, да му вземе титлата - просто не трябваше. И се радвам, че Силва му еба майката по тоя категоричен начин. Радвам се и че постъпи като джентълмен след мача. Защото това е посланието, което този спорт трябва да носи. И хора като Силва, JDS, Франки Едгар, GSP само могат да служат за пример. Много хора говорят за траштолк-а и как продавал и т.н. - вярно е, но си има някакви граници всичко това. Един мач, ако няма да противопостави двама добри бойци, то колкото и да се плюят и храчат - все тая. Простащината в бокса на мен, като фен, не ми харесва и се радвам, че я няма в ММА-я. Нядавам се и никога да я няма. Сонън можеше да спечели уважението на много хора след двата си мача с Андерсън Силва, но той сам си се прецака. Сега е просто е човекът с голямата уста, който накрая изяде тупаниците.Така ще си остане и в историята. Link to comment
gboy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Поредното разочарование. Явно UFC не е за мен. Не мога и никога няма да мога да понасям такива като Silva, които показват "респект" и т.н. Какво лошо има в това да показваш уважение към своя съперник, без значение от съревнованието? Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 "Делата говорят повече от думите" - от един стар и умен човек Мисля, че е време и ние българите освен простотията да вземем да усвоим и нещо стойностно, покрай тоя спорт. Мисля, че е крайно време да се научим на любов към България, както бразилците обичат Бразилия. Вместо да плюем по всичко различно, което не разбираме, само защото сме твърде ограничени, за да погледнем по-далеко от носа си. Кога ли повечето хора в България ще вникнат в мисъла на делата на Силва, преди и след мача... не знам просто... Жалко. [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Какво лошо има в това да показваш уважение към своя съперник, без значение от съревнованието? Просто моите разбирания за боен спорт са други явно. Link to comment
hacky Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 "Делата говорят повече от думите" - от един стар и умен човек Мисля, че е време и ние българите освен простотията да вземем да усвоим и нещо стойностно, покрай тоя спорт. Мисля, че е крайно време да се научим на любов към България, както бразилците обичат Бразилия. Да прегръщаме тези, които обиждат нацията? Link to comment
gboy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Просто моите разбирания за боен спорт са други явно. Ако се кефиш на такъв хайп, те съветвам да погледнеш към бокса. Там са плюене, шамари, бой по пресконференциите, дърдорене нон-стоп и т.н. Но пък за сметка на това мачовете са далеч по скучни (по мое мнение разбира се) отколкото в ММА-я. Да не говорим, че са зверски предвидими. Снощи Владимир Кличко имаше мач - поредната доза скука си беше общо взето. Противникът му беше боксьор, който се счита за 9-ти там в класациите в категорията. Сиреч е далеч, далеч от украинеца и то се видя и на ринга, където Владимир го прегази юнашката за шeст рунда. Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Да прегръщаме тези, които обиждат нацията? Ще мине още някоя и друга година и се надявам да разбереш смисъла зад делата, както съм писал горе. Няма нищо по-достойно и заслужаващо респект пред това самият ти да уважаваш противниците си. Вслушай се в първите думи на Андерсон след мача, помисли малко и се надявам да разбереш защо му отдаде уважението, което Сонен заслужава като боец (но не и като човек). След това прочети отново какво съм написал отново. Един друг умен човек е казал "Само истинският шампион може да обича враговете си като братя". А повярвай, бил е по-умен и от двама ни Всичко хубаво наистина и на Сонен, дано разбере най-накрая, че това говорене единствено и само му вреди и дано влезе най-накрая в правия път, защото талантът му е неосорим ! Както казах, оставайте със здраве и до следващото страхотно шоу на UFC :) [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
dr jack levine Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ще мине още някоя и друга година и се надявам да разбереш смисъла зад делата, както съм писал горе. Няма нищо по-достойно и заслужаващо респект пред това самият ти да уважаваш противниците си. Вслушай се в първите думи на Андерсон след мача, помисли малко и се надявам да разбереш защо му отдаде уважението, което Сонен заслужава като боец (но не и като човек). След това прочети отново какво съм написал отново. Един друг умен човек е казал "Само истинският шампион може да обича враговете си като братя". А повярвай, бил е по-умен и от двама ни Всичко хубаво наистина и на Сонен, дано разбере най-накрая, че това говорене единствено и само му вреди и дано влезе най-накрая в правия път, защото талантът му е неосорим ! Както казах, оставайте със здраве и до следващото страхотно шоу на UFC A дали това щеше да е най-продаваното ППВ, ако Соннен си мълчи през цялото време! Иначе виждам, че ги разбираш нещата от живота доблестни МЪШо на честта! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!! Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 ^ Отново кипиш от оригиналност. Дерзай ! [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
JingieBY Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Аз не следя UFC, не съм кой знае какъв фен на MMA, но Chael Sonnen ме накара да си изтегля UFC 148 и да му гледам мача. Следях хайпа, промотата и т.н. и честно да ви кажа, няма как да ми харесва Anderson Silva - той е типичният представител на тези, които се опитват да направят спорта един вечен респект и т.н. "Тоа ми плюе държавата, КОЯТО АЗ ОБОЖАВАМ, но дай да кажа колко як пич съм и да го прегърна щото съм спортсмен и забравям." Е сори, ама това ако не е лицемерие не знам какво е. Омръзнало ми е да слушам за респект тук, респект там, дай да покажа колко го обичам, за да видят хората какъв добър човек съм. Отвращава ме. Да, Chael Sonnen загуби, но аз ще го уважавам за това, че в света на лицемерието, той каза това, което мисли. И разбира се, защото именно той ме накара да гледам UFC. И btw, цялото циганско поведение на Anderson Silva, колкото и добър боец да е, не може да ме накара да го подкрепям никога. Дееба и мангал дееба. Link to comment
hacky Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ще мине още някоя и друга година и се надявам да разбереш смисъла зад делата, както съм писал горе. Няма нищо по-достойно и заслужаващо респект пред това самият ти да уважаваш противниците си. Вслушай се в първите думи на Андерсон след мача, помисли малко и се надявам да разбереш защо му отдаде уважението, което Сонен заслужава като боец (но не и като човек). След това прочети отново какво съм написал отново. Един друг умен човек е казал "Само истинският шампион може да обича враговете си като братя". А повярвай, бил е по-умен и от двама ни Всичко хубаво наистина и на Сонен, дано разбере най-накрая, че това говорене единствено и само му вреди и дано влезе най-накрая в правия път, защото талантът му е неосорим ! Както казах, оставайте със здраве и до следващото страхотно шоу на UFC Голям мъдрец се извъди, от къде знаеш колко са ми годинките, дали не съм на 82? Напълно съгласен съм с JingieBY и едва ли имам нещо да добавя, подкрепям Сонен защото е истински човек, а Силва си остава лицемер Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ако можех още 5 плюса бих ти дал за това ^ Хора, да не можеш да приемеш загубата е много лошо нещо. Самият Сонен го каза след мача "По-добрият човек винаги печели. И тази вече спечели по-добрият". Едва ли скъпият ви човечен и напълно "не"лицемерен Чаел има нужда да му бъдете адвокати. Направете като него и просто запазете малко достойнство, като отдадете заслуженото на Големия шампион. Има ли смисъл от други празни приказки изобщо ? [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
hacky Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ако можех още 5 плюса бих ти дал за това ^ Хора, да не можеш да приемеш загубата е много лошо нещо. Самият Сонен го каза след мача "По-добрият човек винаги печели. И тази вече спечели по-добрият". Едва ли скъпият ви човечен и напълно "не"лицемерен Чаел има нужда да му бъдете адвокати. Направете като него и просто запазете малко достойнство, като отдадете заслуженото на Големия шампион. Има ли смисъл от други празни приказки изобщо ? Виж разбери, може да е по-добър боец, но не мисля, че е по-добър човек. Какъв трябва да си да търпиш така да говорят за страната ти, за семейството ти, да говориш толкова колко те обижда и тн, а след мача да действаш така. Еми провери думата лицемерие в тълковния речник Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Аз не следя UFC, не съм кой знае какъв фен на MMA, но Chael Sonnen ме накара да си изтегля UFC 148 и да му гледам мача. Следях хайпа, промотата и т.н. и честно да ви кажа, няма как да ми харесва Anderson Silva - той е типичният представител на тези, които се опитват да направят спорта един вечен респект и т.н. "Тоа ми плюе държавата, КОЯТО АЗ ОБОЖАВАМ, но дай да кажа колко як пич съм и да го прегърна щото съм спортсмен и забравям." Е сори, ама това ако не е лицемерие не знам какво е. Омръзнало ми е да слушам за респект тук, респект там, дай да покажа колко го обичам, за да видят хората какъв добър човек съм. Отвращава ме. Да, Chael Sonnen загуби, но аз ще го уважавам за това, че в света на лицемерието, той каза това, което мисли. И разбира се, защото именно той ме накара да гледам UFC. И btw, цялото циганско поведение на Anderson Silva, колкото и добър боец да е, не може да ме накара да го подкрепям никога. Дееба и мангал дееба. Не знам кое е по-лошо...да си набеден за лицемер или да се държиш доказано като пу*ка...като видеото по-долу. [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Виж разбери, може да е по-добър боец, но не мисля, че е по-добър човек. Какъв трябва да си да търпиш така да говорят за страната ти, за семейството ти, да говориш толкова колко те обижда и тн, а след мача да действаш така. Еми провери думата лицемерие в тълковния речник Проверих я, благодаря А ти виж в тълковния речник думите: "сарказъм" и "снизходителност" :) [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
gboy Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Сонън бил иситнски човек!? Вие си въобразявате, че тия нещо, дето ги говори, си ги вярва ли . Съветвам ви да му изгледате пресконференцията след снощното ППВ, както и ако си намерите някъде тая след миналия му мач със Силва, където наистина си се държи нормално. Можете да чуете какви неща говори по Адрес на Паяка - че бил истински шампион, по-добрият боец и един куп подобни работи. Сонън не вярва в нито едно от нещата, които каза във всичките интервюта преди мача. Ако става въпрос за лицемерие - то точно той е лицемерът. Шаел го прави с една единствена умисъл и тя е да си продаде мача, да стане интересен в очите на хората. Защото допреди да почне с траштолка той беше просто поредният от средна категория - хората не го знаеха особено много, не говореха за него, нито пък им дремеше. Мачовете му са скучни, никой не харесва такива бойци като него, които рядко приключват мачовете си с КО или събмишън и той все някак си трябваше да стане атрактивен на хората иначе го грозеше съдбата на Джон Фич (който впрочем е много по-голям боец от него). А Паяка още на пресконференцията преди няколко дена си каза, че ще даде дължимия респект на Сонън след мача, защото всеки боец го заслужава. Направи го и преди време срещу Витор - не знам защо това минава за лицемерие и педалщина, явно за да е здрав мъжкар трябва да отиде и да се изплюе върху нокаутираните си съперници. Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Абе стига с главния мач. Искам да кажа, че ми стана тъжно след мача на Ортиз, който както се оказа е и последният му. Един велик, велик спортист. Заслужа мястото си в Залата на славата. Ще остане в историята като истинска сила в Light-Heavyweight дивизията. Джони върви по стъпките му и вярвам, че ще го размине рано или късно, но просто всичко, което е направил Тито Ортиз за тоя спорт заслужава уважение. Въпреки проблемите, въпреки загубите... Нямам търпение да го видя в Hall of Fame-а. А Грифин наистина нещо много странен беше след мача Май доста се развълнува и той. И на него му остават още някоя и друга среща до пенсия и се надявам да продължава да ни радва само с хуабви мачове. Чунг Ли за пореден път показа, че не случайно преди време беше шампион в Средната категория в Strikeforce. Жалко обаче, че тогава не успя да се наложи и загуби титлата още на първия дефенс. В UFC обаче, само на първо четене се сещам поне за четирима или петима бойци, с които може да спретнат невероятни мачове. Другите мачове също не бяха лоши. На мен лично ми допадна мача на Мендживар и Ийстън. Много силов, доста кикове, имаше и летящи колена. Нещо публиката, обаче не го дооцени, което е жалко, защото си личеше, че и двамата са надъхани и дадоха всичко от себе си. Очаквам Ийстън да върви нагоре оттук нататък. Мендез пък направо ме учуди как буквално прегази Макензи. Коди е много опасен противник и очаквах Чад да се затрудни доста с него, но явно онзи удар в слънчевия сплит е бил доста брутален. Така или иначе и тук съм доволен. Мисля, че рано или късно трябва да получи още един шанс за титлата, след онова злополучно коляно в последната секунда срещу Алдо Мая и Ким също завърши странно. Корееца май си потроши врата, много лошо падна, но пък и Деймиън му скочи на гърба още в първите секунди и не му остави големи шансове. Общо взето от всички мачове тоя най-малко ме вълнуваше. [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
Guest 1312 Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 АНДЕРСЪН ДЪ СПАЙДЪР СИЛВА - ЕРАТА БОГ! Тоя Сонън да се пенсионира, деби лайнара. Link to comment
neshev Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 За всички форумни маркове: http://www.youtube.com/watch?v=1TOhgkAPoR4 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.