neshev Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Сложи оригиналния постер де.... :D Link to comment
neshev Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 След няколко минути почва пресконференцията. #wwe-bg за live коментар с MMA експерти като Olimpic, hacky и dani_be. Link to comment
gboy Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Пресконференцията беше екстра Още по-надъхан съм за мача. Link to comment
hacky Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Пресконференцията беше екстра Още по-надъхан съм за мача. Твоето педалче Силва е мега жалкия шампион :) Link to comment
gboy Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Твоето педалче Силва е мега жалкия шампион Аз да не съм му мениджър на Силва . Иначе, не знам как можеш да кажеш такова нещо за него. Не знам дали гледаш изобщо ММА, но този човек е абсолютен феномен. Откакто е в UFC вече 6-7 години, той няма загуба. Почти винаги си приключва мачовете с нокаут или събмишън. А винаги се е бил срещу най-силните възможни опоненти. Имаше разбира се няколко по-слаби съперника, но не е като да е бягал от мач с някой. Включително го качваха в горната категория, където продължаваше доминацията си. Виж едни от легендарните имена в UFC - Тито Ортиз, Чък Лъдел, Ренди Котур, БиДжей Пен и сравни техните царувания с неговото. Не случайно е считан за най-големия и талантлив ММА боец за всички времена. Може и да не е добър траштолкър като Сонън, но това не го прави нито "жалък шампион", нито "педалче". Само уважение заслужава тоя човек заради труда който полага да е на върха толкова години. Освен това винаги е показвал уважение към своите опоненти. Това, че ги биеше като барабани, не му пречеше да се държи като човек. Да, направи огромна глупост в Абу Даби, но и там медалът си има две страни. Link to comment
gboy Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Само на мен ли така ми се стори или Шаел не го погледна в очите през цялото време? :ninja: Link to comment
neshev Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Само на мен ли така ми се стори или Шаел не го погледна в очите през цялото време? Не помня да е имало staredown, в който да го е правил. Иначе Sonnen тотално е влязъл под кожата на Silva, дали това е за добро или за лошо ще се види на 07.07 в 7 часа. Поне последният път като Anderson имаше за какво да е ядосан, видяхме един от най-епичните нокаути. Освен това винаги е показвал уважение към своите опоненти. Аха... Проблемът като цяло е, че панимаем английски и разбираме 99% нещата, които казва Sonnen, а Silva има образа на веселото бразилче с мекото гласче, което сее любов и мир. Гарантирам, че преводът на Ed Soares е доста снижена версия на това, което казва, а самият Silva използва доста по-пиперлив език. Silva ще остане като легенда в този спорт, но повечето хора не осъзнават, че Silva е облагодетелстван да бъде в MW дивизията, която гъмжи от хора с почти аматьорски умения в stand up-a. За човек от ранга на Silva е детска игра да нокаутира хора, които не са имали допир до човек с такава техника. Всеки си има криптонит, а Chael Sonnen е единственият човек, който е показал, че има wrestling-ът да бие Silva. Гарантирам ти, че ако 100 пъти се бият, Anderson и Silva ще бъдат много близко като победи/загуби. Цялата работа е, че може би това ще бъде последният им мач. Sonnen пропусна златен шанс, а вторият път може да не е в същата позиция. Но като цяло, трябва да се приеме, че Anderson Silva все още е тук, но като сравняваме царувания по-удачно е да се сравнят с това на GSP. Човек, който не е тренирал борба като малък, но бие борци от световен ранг всеки път като се бие. Или по-добре да го сравним с Jon Jones, който помита шампион след шампион. Да, Silva има по-впечатлящи нокаути от GSP, но Anderson Silva е побеждавал наред хора, които сега дори не са в компанията и просто се изпариха от MMA картата. Silva просто е голяма риба в много малко езеро, но изяде всички останали риби и сега царува сам. Link to comment
gboy Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 За мен (лично мнение) царуването на GSP е много по-силно от това на Андерсън Силва, защото опонентите му са по-силни бойци. Той през мач се биеше с хора от топ 10 пфп и това не му пречеше да ги доминира тотално. Друг е въпросът, че там пък разибарчите мрънкат, че Джордж не го бива, щото не ги нокаутирал. Дадох ги горните за примери, защото те се водят легендарни шампиони, като имат по 3-4 защити на поясите си. Андерсън Силва от своя страна има вече 9 защити, което е нещо нереално велико в тоя спорт. Така че ми е много трудно да приема, че е "жалък шампион". Относно средна категория - Рич Франклин бе разбит на два пъти в пика на кариерата си, Нейт Маркуардт, Дан Хендерсън, Витор Белфорт -не е като да не са добри в страйкинга, но бяха размазани тотално. Също така и Форест Грифин бе направен да изглежда като добродушен добровеолец в селски бой . От другата страна стоят разбира се някакви хора като Тейл Лейтс и Патрик Коте, но идеята ми е, че тия девет защити дето ги навъртя, не са срещу някакви случайни бойци или нещо такова. ----------- Много ми е странно, че първият мач на Сонън и Силва се разглежда като ли че го е загубил на късмет едва ли не. Това може да се каже, ако е бил дисквалифициран, отворила му се е рана и ги е спрял доктора или нещо подобно, но той си беше събмитнат. Пък тоя мач се изкарва като реванш за Силва едва ли не, не за Сонън. А много от феновете изобщо не зацепват, защо Chael чак сега получава шанс за титлата - защото периодично се дъни и някой го събмитва. В UFC 2009-та беше Деймиън Мая, преди това Пауло Фильо, преди него Джереми Хорн. А за сметка на това победите му са в повечето случаи с решение, а всички знаем, че това не те катери много бързо към върха. Така че може и да е голям боец, но ако не победи след два дена Силва, ще си остане просто корав борец, който беше много забавен по интервютата , това е. Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 7.07, събота срещу неделя, някъде към 7.00 сутринта, LIVE ON #WWE-BG, който иска да заповяда! Link to comment
1010 Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Вече е 3.40 за нашия човек. Събота в 7 бялата раса ще триумфира отново. Link to comment
neshev Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 УУУУУУУУУУУУУУУУ... Та, който иска да заповяда в #wwe-bg (без пълните дебили и феновете на Silva, ту) към 5-6 сутринта в неделя (ME ще започне към 7 часа). Link to comment
gboy Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Карда обаче е пълната лудница тоя път, то няма случаен мач просто! А това на Силва беше грандиозна простотия. Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Няколко часа ни делят от най-великия мач в историята на UFC и от най-великата смяна на титла ... или поне се надявам това да се случи. Ако Chael Sonnen бие, ще пия три дни и три нощи в чест на победата! Link to comment
PJBrooks Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Не мога да разбера защо всички тук мразят шампионите? И в UFC и в WWE, които е шампион не става, скучен е, тъп е ... и т.н.т. Винаги тези които побеждават са ви най-противни. Link to comment
neshev Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Не мога да разбера защо всички тук мразят шампионите? И в UFC и в WWE, които е шампион не става, скучен е, тъп е ... и т.н.т. Винаги тези които побеждават са ви най-противни. Не мразим шампионите, обичаме C. P. Sonnen един красив човек, един превъзходен човек, който не е лицемер и казва винаги истината, дори тя да обижда всички. БЛАГОДАРИМ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА НАШИ ДУХОВЕН ВОДАЧО! ПОКАЖИ НИ, ЧЕ АКО СИ ТАЛАНТЛИВ, РАБОТЛИВ И ЧЕСТЕН ЧОВЕК СТАВАТ ДОБРИ НЕЩА, А ЛИЦЕМЕРНИТЕ БРАЗИЛЦИ КАТО ANDERSON SILVA БИВАТ РАЗОБЛИЧЕНИ КАТО ДОЛНИ ШАРЛАТАНИ. Който е правил банера е красив човек, оценил естетическата красота на "THE AMERICAN GANGSTER" C.P. Sonnen Link to comment
Apex Predator Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Не мога да разбера защо всички тук мразят шампионите? И в UFC и в WWE, които е шампион не става, скучен е, тъп е ... и т.н.т. Винаги тези които побеждават са ви най-противни. Просто да си хейтър явно е много модерно днес. Да не обръщаш внимание на най-малките и стойностни неща, да плюеш всеки, който се е издигнал от "калта по улиците" (както каза самият Сонен), да нямаш ни най-малки ценности. Било боен, спорт, не знам си какво. Ключовата дума е "спорт". А за мен, всеки един спортист трябва да служи за пример на малките деца, които блъскат по залите и един ден мечтаят да стъпят на ринга. С какво е по-различен Сонен от всеки втори хейтър, който умее да плюе пред екрана на монитора и на микрофона, а когато се наложи наистина да отстоява принципите си, започва да се държи като пу*ка. Все още ми е драго като гледам онова малко видео със Сонен и Вандерлей, в което Сонен дори не смее да погледне Wandi в очите. Явно има защо. И няма нужда сега след моя коментар да се изреждат още 10, които обясняват как Сонен бил "бял бог", как бил "учител и наставник" и как защитавал интересите на "арийската раса". Това мисля, че и вие, които го пишете до някаква степен осъзнавате колко налудничаво звучи. Пък и си мисля, че в един момент от живота си на човек му е време да порасне и да започне да оценява хората, не по думите, които изричат, а по делата. Защото в тоя живот, в тоя спорт делата са най-важни. Всеки може да говори, но не всеки може да е 10 години на върха в един толкова брутален свят, както в случая в MMA. И още нещо - Сонен никога досега не е срещал истинският Силва в честен двубой. Мисля, че и на малките деца вече е ясно, че в първият мач Чаел беше яко назобен, а Паяка беше с доста грозна травма. Всички знаем какво последва след това, всички помним и кой държеше колана накрая. Днес обаче Сонен най-накрая ще срещне истинският Андерсон Силва - най-успешният боец в историята на UFC. Човек, който заслужава единствено и само уважение и респект за това, което е постигнал и за начина, по който го е постигнал. И точно на това се надявам Силва да научи днес Сонен - на респект. Защото, ако нямаш респект към тия, които са ти пробили пътя на самия теб, да се развиваш в дадена област - значи нямаш нищо. Но Чаел не просто ще срещне истинският Силва днес. Той ще се изправи срещу един побеснял и разярен боец, който няма да се бие за титлата, а ще се бие за страната и народа си. Ще защитава цветовете, зад които се е бил цял живот. Та... да, днес Сонен може да спечели титлата. Може и да победи Силва, може да получи колана, но няма да получи едно нещо с него - респектът, който би получил, ако си държеше езика си зад зъбите и показваше поне малко от огромния респект, който заслужават противниците му. Едно е да говориш, ако си постигнал нещо в живота си, ако си спечелил дори една титла. Но когато в миналото ти има само допинг скандали и криминални изцепки, автоматично губиш това право, защото иначе рискуваш да станеш за смях. Още малко време остана - ще се види кой е крив и кой прав. В моите очи обаче в октагона ще се изправят двама бойци - единият, защитаващ ценностите и името на страната и народа си, а другият защитаващ новата мода на "хейтърство" и непочтителност към големите и успелите. Благодаря на всички, които са имали нервите да прочетат написаното по-горе Да си пожелаем един хубав бой, което в крайна сметка е най-важното - шоуто трябва да бъде на ринга, а не извън него. По това се познават големите шампиони. А сега лека вече и приятни моменти утре сутринта около 7 пс: Пък били те приятни и за нас "пълните дебили" (както се изяви един виден културовед от форума, малко над мен), феновете на Сребърния паяк... [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
neshev Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Наистина жалко, че никой няма да го прочете :/ Chael Sonnen да го е страх от някакви случайни бразилци? Боже, C.P. Sonnen е ставал свидетел на убийства в родния му Орегон, как по дяволите ще го е страх от някакви полуграмотни влечуги? UFC 148: Silva vs Sonnen II Prelims - YouTube Prelims Watch Live Preliminaries Online Video UFC/Fighting - UFC Fighting Watch Live Preliminaries Online Video UFC/Fighting - UFC Fighting Link to comment
Dani_ebe Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 http://www.sportlemon.tv/v-4/2/36/v-423747.html ITSSSSS TIIIIIIIIIIIIIIIIIIMEEEEEEEEEE Link to comment
Apex Predator Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Така става, момчета. Първо се биеш, после говориш. Всичко друго е на заден план. Великият си е велик - посредствения си остава такъв цял живот Оставайте със здраве ! [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Поредното разочарование. Явно UFC не е за мен. Не мога и никога няма да мога да понасям такива като Silva, които показват "респект" и т.н. Моите хора Lesnar и Sonnen загубиха, бях започвал да поглеждам по малко MMA, но реално вече няма грам смисъл за мен и едва ли някога пак ще гледам. Link to comment
ch1kz magnet Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Типичен пример как една минимална грешка може да ти коства целият мач. Всичко се почна от подхлъзването на Сонен... Сонен изяде адски тежкото коляно в тялото и лицето.. Според мен съдията избърза с прекратяването на мача и можеше да почака още малко, защото Сонен си беше в съзнание и се опитваше да се върне в мача. [img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img] Link to comment
PJBrooks Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Сонен го би само на приказки Великият си е велик както каза Apex Predator Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.