Jump to content

UFC 147: Silva vs. Franklin II - 23 юни, 2012


MainEventer

Recommended Posts

MainEventer

UFC 147: Silva vs. Franklin II

method=get&s=ufc-147-poster-new.jpg

Main Card:

190 lbs.: Rich Franklin def.Wanderlei Silva via unanimous decision

185 lbs.:

Cezar Ferreira def. Sergio Moraesvia unanimous decision (TUF middleweight final)

145 lbs.: Rony Mariano Bezerradef. Godofredo Pepey via unanimous decision (TUF featherweight final)

265 lbs.: Fabricio Werdum def. Mike Russow via TKO at 2:28 of round one

145 lbs.: Hacran Dias def. Yuri Alcantara via unanimous decision

Preliminary Card (FX):

145 lbs.:

Rodrigo Damm def. Medeiros Anistavio via submission (rear naked choke) at 2:12 of round one

185 lbs.: Francisco Drinaldo def. Delson Heleno via TKO at 4:21 of round one

145 lbs.: Hugo Viana def. John Teixeira via split decision

185 lbs.: Thiago de Oliveira Perpetuo def. Leonardo Mafra Teixeira via TKO at 0:41 of round three

Preliminary Card (Facebook):

145 lbs.:

Marcos Vinicius Borges Pancini def. Wagner Campos via TKO at 1:04 of round three

145 lbs.: Felipe Arantes vs. Milton Vieira goes to a split draw

Link to comment

Големи бойци са и двамата. На края на кариерите си, не са същите като едно време, но манталитетът на боеца не се губи с годините :) .

 

Link to comment
MainEventer

FABRICCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VAI CAVALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO WERRRRRRRRRRRRRDUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM

Jason и Pepey малко разочароваха. White с право е казал, че е очаквал повече от този мач. Всички, които гледахме шоуто очаквахме.

И все пак браво на тия двамата. Как да не се изкефиш като видиш сълзите на Рони? Знаеш, че е жертвал всичко, за да се бие на това ППВ, за тази награда! Не като разни путки дето отказват мачове. Евала им. (Абе как се казваше песента, на която излезе Рони? Много е известна и не мога да се сетя цял ден...)

Нищо неочаквано за мен в мейн карда. Видях в prediction contesta, че всички подценяваха Hacran Dias, но не знам как може да подценяваш спаринг партньора на Jose Aldo. Очаквам го да се катери по стълбичката в тая дивизия, въпреки слабия трети рунд.

Link to comment

Умопомрачително тъпо UFC. Silva и Franklin стават само да го играят боксови круши за Belfort. Нямам нищо против да гледаме старите кучета, но ако са като Couture и Hendo, а не някакви плужеци като тез двамата. Д-р Нешев им предписва по 10 ампули тестостерон, барем отново им пораснат топките.

И двата TUF финала бяха пълен дроп. Rony Jason излезе разреван, а тоя Гуфи явно беше спрял тотално щом си мисли, че ако си кръстосва краката като някоя магистралка ще може да спечели и рунд. Другият финал беше преебан защото дебилът се контузи. Няма да коментирам колко тъп трябва да си да се контузиш преди най-важният мач в живота ти. Sergio е факана легенда в BJJ, но си няма и на идея от MMA.

Vai Кавала трябва да спре да се бие с тексаските селтаци, а да му пуснат някой, който не прилича все едно тренировъчния му лагер не се състои от разходки из богатствата на америка a.k.a Burger King. Радвам се, че има вяра в striking-а си, тъкмо JDS ще го нокаутира по-бързо и няма да гледаме как Werdum се моли да му влезе между краката.

Не знам какви спаринг партньори са тия ама тия дивизии стават по-скучни от отборната на WWE с тия безлични мангали.

Link to comment

Силен Нешев....ъген ;[.

Е кого ще му пуснат на Val Werdum next? Trawis Browne?

Е, то той ли е виновен, че се е контузил ;[ ?

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Майк Русо изобщо не е боец от ранга на Вердум. Ясно беше, че няма да издържи повече от рунд, два. Вердум е нормално да го спрягат за титлата, при все, че последно време загуби единствено от Овърийм и то с решение. Все пак навъртя победи срещу Биг Фуут, Федята и Рой Нелсън.

Не мисля, че има особен шанс срещу JDS или Веласкез, но опредлено е претендент. По-адекватен от Мир ми се струва, поне на мене.

-----------------

Относно Вандерлей и Рич Франклин - шапки долу за това, което направиха. Поспадна темпото втората част на двубоя, но то беше нормално. Рич направи нещо невероятно, не само, че оцеля втория рунд, но и че успя да вземе срещата. Имаше много какво да се види - аз лично съм повече от доволен. То мисля, че и "мач на вечерта" им дадоха. Как да е.

Франклин може и да го пуснат за титлата, макар че няма абсолютно никакъв шанс. Нито срещу Силва, нито срещу Сонън. Според мене е далеч и от топ пет даже в тая категория, но пък е доста популярен и от уважение за всичко, което е сторил в октагона, няма да е такава изненада, ако Дайна му даде последен шанс.

 

Link to comment

[quote

Е, то той ли е виновен, че се е контузил ;[ ?]

Това е супер несериозно. Когато те book-ват за участие това реално е договор и ти трябва да го изпълниш. Проблемът е, че в MMA, особено в по-долните нива, бойците не знаят как да тренират умно и да се пазят. Кога сте видели Mayweather или Pacquiao да се контузят преди мач? Това не става никога, защото ще загубят огромни пари и правят всичко възможно да се пазят без да си наебават тренировъчните лагери. В MMA професионализмът е на абсурдно ниво и 90% от контузиите стават от глупост като например последната на GSP. Те сами знаят телата си и е логично да знаят как да ги пазят, просто е.

Link to comment
HEIDENREICH

Пак зависи , при тежките братята Кличко , да не говорим за Поветкин сума ти пъти се контузваха преди мачове , хем и те са елитни спортисти.Иначе си прав , има контузии от глупост но има и неизбежни такива.

 

Link to comment

Пак зависи , при тежките братята Кличко , да не говорим за Поветкин сума ти пъти се контузваха преди мачове , хем и те са елитни спортисти.Иначе си прав , има контузии от глупост но има и неизбежни такива.

И аз точно това си мислех, но все пак (ако не се лъжа Нешев го зададе) въпроса, защо хора като Фюдор никога не са пропускали шоу, заради контузия?

Ако сложим настрана отговорността на спаринг партньорите, трябва да има логично обяснение.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...