Jump to content

MMA: Fedor Emelianenko се пенсионира


neshev

Recommended Posts

MMA легендата, Fedor Emelianenko обяви оттеглянето си от MMA-я, след като нокаутира Pedro Rizzo за 84 секунди в Санкт Петербург.

Emelianenko е считан за един от най-великите MMA бойци стъпвали на MMA ринг, като прекратява кариерата си с рекорд 34-4-1, като в периода 2001-2009 стана притежател на една от най-добрите победни серии в бойните спортове въобще.

http://www.youtube.com/watch?v=hDqecE9Z4Xc

РЕСПЕКТ!

Link to comment

Бе легенда си е, каквото и да говорим! Голяма кариера, направи лека спънка по едно време, но завърши много добре! Все пак трябваше да видим Couture-Fedor според мен. Както и да е, добре че се пенсионира. Направи го в точният момент.

Link to comment
HEIDENREICH

Правилно решение , даже ме е яд ,че не се оттегли преди серията от загуби.Ще си остане един от най-великите за мен.

 

Link to comment

Проблемът в ММА-я според мен, е че те изкарват абсолютно най-големия "дроп" ако загубиш и мач, когато си на върха. 35 човека пребиваш и ако един ти разкаже играта... край! Тежък е товарът ако си напред в "pound for pound" листите определено. Много внимание, много фенове... но и много хейтъри.

Link to comment

^ Да, не е като да си определяш сам съперниците и да играеш с някакви смешки нос-стоп, за да се фукаш, че си 123354435433213214566543213 на 0 . Като в някои други спортове :D

Федята е най-големият, твай!

 

Link to comment

Ще го запомня със загубата му от Hendo. :happy:

П.П. Rizzo се състезава още?!

П.П.П. Трибуквие за Путин! :excl:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...