Jump to content

WCW - The Dying Days


RcadestickR

Recommended Posts

RcadestickR

Surprise, surprise... I'm back, not that anyone cares...

Пиша това под влиянието на доста бира, така че ми дайте малко търпение. Напоследък спирах да гледам TNA, започвах да следя WWE, правих, струвах и т.н. Стигна се до момент, в който следях и двете компании, след което стигнах до огромно откровение: кечът през лятото е скучен, по-дяволите! Това, все пак, не беше основното. Забелязвам, че и в двете големи компании, in-ring продуктът достига нови висоти, за сметка на историите, които, смея да твърдя, не могат да са по-зле... Или така предполагам, не знам, което ни води до сегашния момент.

За да се убедя, че кечът в момента не смуче маймунски топки, съм готов на следния експеримент: ще си поставя за цел да гледам по едно шоу на WCW (Nitro или PPV, не се мразя толкова, че да си дръпна Thunder) от периода 10-ти Април 2000 г. (стартът на New Blood историята) до края на компанията, поне веднъж на два дни, или по-често. Да, прочетохте правилно. Ще гледам по едно предаване, букнато от Russo, Bischoff, Ferrara, Tony Schiavony и хора като Disco "да направим инвазия на извънземни над WCW и нека Mike Tenay да е лидерът им" Inferno поне веднъж на два дни! Това ще ме превърне или в ултимативния кеч фен на сегашния продукт, или в пълен хейтър на живота, обърнал се към твърдите наркотици на доста крехка възраст.

Не знам дали мястото е тук, но все пак може да се нарече кеч дневник. Ще се старая да ъпдейтвам темата с коментари възможно най-често, независимо дали някой иска да следи тази помия.

Let the crapfest begin!

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
HEIDENREICH

Интересна идея , ще чакам отзиви. Свърши се с djihad , той е специалист по темата :D .

 

Link to comment
RcadestickR

WCW Nitro - April 10, 2000

Първо да отбележа, че смененото интро и музика на предаването смучат. Липсват разните експлозии и първичността на оригинала. Окей. Още в началото, Марк Маден започва да ми танцува по нервите с глупостите си. Тоя не го знам какъв журналист е, или май беше кореспондент, но общо взето е там в качеството си на лоена буца.

В началния сегмент, всичко се изсипа на ринга, на което не съм фен. Прецаква изпъкването на оригиналност и талант от страна на всеки индивидуален кечист. Така приличат на някой разярен синдикат. Doulbe J представя Русо... Вероятно трябва да е обратното, но както и да е. Вероятно 99% процента от хората там не знаят кой е брадатия капут, който излиза, освен трима идиота в публиката, със знак "RUSSO", или нещо от сорта. Започва да ми става прекалено много говорене за кеч шоу. Маден продължава да ми свири на нервната цигулка. Излиза и Бишоф за хомоеротична прегридка с Винс, която получава по-голяма реакция от очакването ми. Трябва да спомена, че това шоу беше някъде в Колорадо, но публиката си беше надъхана. Вобще, публиките от тази ера са в пъти по-силни от сегашните, дори и да са в пъти по-мизерни.

Сегментът излиза прекалено дебел, разни по-утвърдени кечисти стоят някъде зад кулисте и гледат какво се случва. Общо взето обявяват рестарт на компанията, което не е правилно решение в ретроспекция. Прекалено много нови ери им се събраха за прекалено малко време. Русо събира поясите на всички шампиони и сигурно свършва в гащите, защото има толкова много злато по себе си. Сид Вишъс е световен шампион... дори не знам как се е случило... with half the brain, that you have... yeah... Тоя тип трябва да е бетон в мидкарда и да яде бой за закуска от хора като Скот Нортън. Никаква представа защо е получавал големи пушове и в двете главни компании. Сид е белия Лашли, или обратното расистко изказване. Все тая. Бишоф му казва, че ще е безработен след година, ако не му даде колана, но и в двата случая се оказва прав. Блах... прекалено дълъг сегмент. Ще има мачове за всички титли на Spring Stampede, което е добре... донякъде. Нови вражди. Всичко е заложено на карта. Ясно. В момента трябва да хвърлям бобове, кафета и други зърна, за да видя всички титли да се защитават на турнир, така че съм доволен, поне подсъзнателно, като изключим, че това са мачовете на WCW.

Мачовете на WCW? Деба... Не искам да пиша обстоен коментар за тях, защото ще ми се изтрият пръстите да пиша едно и също за всеки мач, а именно следното. Изправят се двама от Millionaire's Club един срещу друг, правят някакъв ок мач, след което идва някой от New Blood и преебава всичко, с дежурния ref bump... всеки шибан път!!!!!!!! Единственото нещо, което ме изкефи, е че излезе Tank Abbot и почупи Mark Madden, шкембе срещу шкембе, лайняна буца, срещу лайняна буца, ритаща задници. Хайл, Абът! Само знам, че ще се върне за следващото шоу, за което разбиране ще се обърна към алкохолен делириум по-късно.

Враждите? Някои - потенциални, някои - не толкова. Hogan vs. Kidman? WTF? Тоя тип имам чувството, че щеше да обърне хийл от нищото, защото изглеждаше, все едно че малтретира някое хлапе. Falir vs. Anti-Flair Crusade (Steiner и Shane Douglas) е нещо което си заслужава и вероятно ще се смея в последствие. There's nothing finer, than Scott Steiner. Mike Awesome vs. Kevin Nash's thorn quad. Не мога да сложа скрийна, защото гледам гадни VHS рипове на телевизор с ниска резолюция, но Awesome приличаше на баровец от мутренските години, с някакво кенгуру на кръста, ланец и прическата на Трифон Иванов от '94-та. Sting vs. Vampiro... блах. Защо като и двамата си боядисват фейса, трябва да се бият? Не могат ли просто да обменят опит по гримиране и да си продължат по пътя? Shawn Stasiac vs. Curt Henning имаше потенциал, но, по дяволите, като ще правят пародия на Mr. Perfect (в случая Stasiac имитира стария образ на Henning), поне да я направят като хората. Можеха поне да го изрусят тоя тип. И кърпата му мязаше на стабилен парцал, който намираш в кенефа в даскало. Както и да е. Buff Bagwell vs. Lex Luger е нещо, което бих искал да гледам. И двамата са имбецили, но винаги са ме радвали по някаква причина. Тъжно е да отбележа, че Лиз яко се е продрусала към този момент и прилича на плашило. The Wall vs. Shit Vicious? Не бих го гледал, за да изляза от концлагер, но явно ще се наложи.

Ще премина към добрата част. Jeff Jarret цапардосва Kimberly Page с китарата на края на шоуто, което е добър спомен и го издигна в очите ми като доста гнусен хийл. В момента не позволяват на мъже да удрят жени, от което губят всички. Не казвам, че трябва да малтретират момичетата постоянно, но нещо такова наистина може да затвърди образа на някого като пълен хийл лайнар. Винаги е било голяма работа, като се случи, примерно когато Jericho нацепи жената на Michaels, или Stone Cold стънна Chyna. Bret Hart се появи по едно време, което си беше изненада. Знам, че кариерата му беше приключила тогава, но все пак щеше да е хубаво да го използват като някакъв on-screen тип. Жалко и за неговите неволи. За финал - доста неволно смешните сегменти с Hogan и Flair. Имам чувството, че запълниха половината шоу с това как Hogan обикаля зад кулисте, разярен и обръща дивани, кофи с помия, бюра, закачалки и всякакви подобни работи. Flair правеше същото по едно време, но не толкова комично. Ако не сте го гледали, дължите го на себе си. Ric търсеше Shane Douglas по едно време и не може да го намери и не може, а той се е скрил на най-скришното място от всички, гада му с гад... интервюираха го! :D Hogan го блъскаха с някакъв бял хамър, докато беше в лимозината си, по някакъв адски ламав начин и той после го селна брутално много, но какво да се прави.

Като оставим всичките глупости на страна, успяха да билднат някакво PPV за едно шоу и то, доста прилично, щом има някои неща, които искам да видя, като JJ vs. DDP, примерно.

Присъда? Все още не е толкова скучно, колкото 2012, но продължава да ми къса нервите на моменти. Очаквам пълен rage mode в скоро време.

NEXT - Spring Stampede 2000... Stay tuned!

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
RcadestickR

WCW Spring Stampede 2000 - April 16, 2000

Results:

 • Tag Team Championship semi-final: Team Package (Ric Flair and The Total Package) (with Elizabeth) defeated The Harris Brothers (Ron and Don) and The Mamalukes (Johnny the Bull and Big Vito) (with Disco Inferno) in a Handicap match (6:11)

 • Mancow (with Al Roker Jr., Turd, the Bartender, and Brian the Whipping Boy) defeated Jimmy Hart (2:48)

 • United States Championship quarter final: Scott Steiner defeated The Wall by disqualification (3:53)

 • United States Championship quarter final: Mike Awesome defeated Ernest Miller (4:00)

 • Tag Team Championship semi-final: Shane Douglas and Buff Bagwell defeated Harlem Heat 2000 (Stevie Ray and Big T) (with J. Biggs and Kash) (2:41)

 • United States Championship quarter final: Sting defeated Booker (6:34)

 • United States Championship quarter final: Vampiro defeated Billy Kidman (with Torrie Wilson) (8:28)

 • Terry Funk defeated Norman Smiley to win the vacant WCW Hardcore Championship (8:02)

 • United States Championship semi-final: Scott Steiner defeated Mike Awesome (3:14)

 • United States Championship semi-final: Sting defeated Vampiro (5:59)

 • Chris Candido (with Tammy Lynn Sytch) defeated The Artist (with Paisley), Juventud Guerrera, Shannon Moore (with Shane Helms), Lash LeRoux and Crowbar (with Daffney) in a Suicide Six-Way match to win the vacant WCW Cruiserweight Championship (5:12)

 • Tag Team Championship final: Shane Douglas and Buff Bagwell (with Vince Russo) defeated Team Package (Ric Flair and The Total Package) (with Elizabeth to win the vacant WCW World Tag Team Championship (8:29)

 • United States Championship final: Scott Steiner defeated Sting to win the vacant WCW United States Heavyweight Championship (5:33)

 • World Heavyweight Championship final: Jeff Jarrett defeated Diamond Dallas Page (with Kimberly Page) to win the vacant WCW World Heavyweight Championship (15:02)

Relaxed Rules

Първо искам да спомена, че не съм гледал почти нищо от този период и си нямам почти никаква представа какво следва, освен някои основни неща, като David Arquette, примерно. Винаги съм се чудел, защо и кога са направили правилата "разпуснати". Не че е особено зле, като изключим факта, че е някаква неуважителна препратка към ECW, но в този случай повече нарани, отколкото помогна на някои мачове. Това си е стабилен дълъг кард, с турнири и малко срещи над 5 минути, от които трябва да се отдели време за ползване на капаци и маси и други глупости, които не изглеждат правдоподобно в никой случай, поне не без малко кръв.

The Talent

Защо, защо, защо, защо, по дяволите, защо? Как е физически възможно да прецакаш цяла федерация с толкова много талантливи кечисти. Бях потресен. Mike Awesome! Шибания Mike Awesome, колкото и да са го мразили някои хора в бизнеса е много ненормален атлет, който може да прави абсолютно всичко на ринга и те имат наглостта да го джобят наляво и надясно. Човекът за 5 минути изкара мач, който беше по-добър от някои "класики", които виждаме в наши дни. Vampiro, FFS!!!! Никога не съм го считал за кой знае какво, но не бях и гледал прекалено много негови мачове. В момента май е с някакъв хроничен проблем в кръста и не се бие, много много, ако не се лъжа. Както и да е. Уникален, всестранен стил. Как успяваш да прецакаш нещо такова, си нямам елементарна идея. Hennig, Candido, единият с всичките качества, които са нужни на някого, за да бъде господ на кеча, другият и той + Tammy "Epic Tits and Ass" Sytch, Terry Funk и Norman Smiley (отговорни за един от най-забавните hardcore мачове, които съм гледал някога), Booker T и Sting, които успяха да се раздадат на макс за малкото време, което имаха. Такива забързани мачове са на умиране в момента, но както и да е. Това са само някои от хората, списъкът продължава и продължава. Не говоря, че са можели да победят WWF, които си бяха културен феномен по него време, но поне са можели да правят пари и да останат в бизнеса за по-добри времена. Още си блъскам главата по този въпрос.

The Commentary

Тук започва истинския демоничен, диариен ректален екзорсизъм, който беше това PPV. Тия тримата не млъкнаха. Не знам как си поемът въздух. Да оставим настрана гадните им лафове "his kick packs quite a punch" и подобни. Да поговорим за антихриста на коментаторите. Несвятата свиня, позната на повечето хора като Fat Tony. Никога не съм разбирал хейта към него. Никога, до този момент. Не знам дали е алкохолът, или опънатият от шкембето му ларингс, но в късните си години, това животно е трябвало да прескочи последния си дувар по пътя си към някоя коледна трапеза. Гласът му ми напомня на нещо излязло от някой unholly fuckfest на немско порно. Искам да слушам 100-часовата биография на Michael Cole, за да си прочистя ушите от него. Ще отида да го гледам как коментира на живо и ще хвърлям пари по него. Mark Madden също не знам откъде го намериха, но вече ви обяснявах за него. Дори дебелото Тони пита по време на турнира: "Where's Tank Abbot when you need him?"

The Story

Не съм болния фен на концепцията New Blood vs. Millionaire's Club, но за момента враждата е прилична, има добри мачове и сравнително свежи истории, като изключим епизодичния бочав сегмент. Не казвам, че е най-великото нещо на света и никога не съм бил фен на "стари срещу млади", защото абсолютно никой не печели от това, но за момента се справя добре. Несъответствия колкото искаш. Не арестуват Bischoff и Kidman, когато блъскат колата на Hogan с джипа, но когато Hulk отива да счупи кратуната на Eric, Russo се появява отнякъде с ченгелите, които закопчават току-що излезлия от болница Hogan. Fuck Logic! Kim Page чука Bischoff, или обратното, все тая. Добро попадение, особено че май е по-висока от него. Не е моят тип история и не ме забавлява. Kim винаги си е била eye-candy и трябваше да си остане това, а не да и я раздуват максимално много до пълно безсмислие. Освен това е брутално бочава. Мина цяла вечност преди да цапне DDP с китарата на Jarrett. Тримата стояха като замръзнали там и толкова. Бях предвидил какво ще се случи от момента в който тая пача си събу обувките.

The Ref Bumps

OMFG! Шибаните реф бъмпове. Защо правиш почти всичко позволено, след като ще има реф бъмпове във всеки шибан мач. Какъв е шибаният смисъл? Настоявам за обяснение! Мога да си направя игра за пиене от това. Всеки път като цапнат съдията, пиеш някой по-гаден шот. Ще е по-ефективно, отколкото звучи, повярвайте ми.

Лични наблюдения

Честите дози WCW предизвикват виене на свят и откъслечни загуби на време. Чувствам се... странно... но добре. Сякаш нещо ново блика в мозъка ми. Следващите няколко облъчвания би трябвало да заздравят психиката ми на кеч фен. От друга страна, може и просто да е изблик на вербална диария.

Next ~ WCW Monday Nitro, April 17, 2000

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Я къде се крил тука диамант. Очаквах да е отдавна мъртъв раздела откъм свежи идеи или поне желанието да се правят.

Много интересна идея, поднесена по интригуващ и забавен начин. Аз изобщо си нямам капка представа от този период на компанията и ще ми бъде забавление да чета коментарите ти (докогато ти стигне психическото садо-мазохистично състояние де).

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

 - efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Link to comment
RcadestickR

WCW Monday Nitro, April 17, 2000

Началният сегмент!

За сега - най-доброто нещо, което съм гледал в проклетото WCW до този момент. Обожавам прекомерното използване на разни ефекти, за да излезеш пълен хийл и нещастник. В случая беше огромно количество конфети, балони и друга помия, която се изля в залата под звуците на "New York, New York..." и общо взето New Blood си организираха някакъв вид парад, който трая прекалено дълго време. Публиката ги тролваше яко, защото набара балоните, които си бяха наистина много и се чуваше непрестанно пукане докато си раздават промотата. Kim Page наистина се оказа, че се пляка с Bishcoff :mellow: Както и да е. Тая не може да говори много много, но пък има две шепи дупе и цици, които ще зарибят и евнух, така че няма да и се карам. Имаше някакви riot squad типове около ринга, които в последствие се оказаха хората от Millionaire's Club. What? Толкова ли си тъп, че като си подбираш охраната, не им виждаш лицата? Не разбирам. Все пак, доволен сегмент като за начало, New Blood понасраха, но нищо пък, поне имат всички титли.

Враждите

Бааах... идиоти! Това никога не съм можел да го разбера. Историята върви от 2 седмици, само 2 седмици, но вече Sean Stasiac...fuck...MEAT се бие с Hennig безплатно по телевизията, Sting счупва Vampiro от бой, Hogan смазва Kidman и Bischoff, Booker требе Scott Steiner, което дори не разбрах защо се случи. Мамка му... Flair, човекът с хиляда маскировки, явно, излиза от публиката, облечен като Sting и пребива Shane Douglas. Две седмици! Трето шоу от рестарта на компанията и вече няма смисъл да гледам. Ако някой все още се съмнява, представете си, че гледате Terminator и на четвъртата минута Kyle Reese убива машина с гайчен ключ в ташаците, но има още 2 часа филм. Получава се същото, ако не и по-зле. Издигни новите звезди като заплаха, пък после ги убивай. nWo мачкаха наред, преди да ги сринат, т.е. да се опитат да ги сринат и Nick Patrick да преебе всичко, но това е отделна история. Иначе биха изглеждали като пълни капути и никой нямаше да ги взема на сериозно.

Не особено свързани оплаквания и рейдж

Mike Awesome е пълния джобър. :( Scott Steiner ги владее, курвите, обаче музиката му е прекално смешна, т.е. е оригиналната музика на Steiner Brothers, което вобще не се вързва с образа му. Надявам се скоро да я сменят на сирените, че започва да ме изнервя. Ченгетата арестуваха Hogan миналата седмица, тази седмица се бяха наредили пред залата в някаква жива верига, след което Hulk постоя пред тях, видимо изнервен и те го пуснаха вътре ей така, само за да може да премаже, чрез дебелия си хамър, контейнер, пълен с Billy Kidman, предполагаемо, но да не бъде арестуван за това...

wwe_1340328827__cornette_face_on_a_stamp

Vampiro не трбва да му се дава микрофон, но не трябва и да го чупят от бой периодично, както споменах по-горе. Tank Abbot и The Wall не са за тоя бизнес... Terry Funk е единствения дъртак в WCW, който не е препил, предрусал и т.н., но получава джобърската титла. Знам, че към този момент не е кой знае какво на ринга, но е един от най-обичаните фейсове в историята на кеча и психологията му е безупречна. Продължавам да гледам само и единствено заради някои определени хора, които наистина се раздават и явно им пука за това, което правят на ринга.

Лични наблюдения 2.0

Прибегнах до Cornette Face. Самият факт е стряскащ, но пък психиката ми се стабилизира, поне малко. Започвам да изграждам силни чувства за разликите между добро и зло, качество и лайна, или, в случая, лайна и дебели лайна.

Next ~ WCW Monday Nitro - April 24, 2000

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
RcadestickR

WCW Monday Nitro - April 24, 2000 (Oh, God, why?)

Малко встъпителен хейт

Защо? Наистина, защо? Защо някой ме накара да си причиня това? Защо сам се накарах? Надявам се на някакво изкупление и се чувствам омерзен от греха, който се стовари над главата ми. Допълнително, забравих да добавя, че предното шоу завърши с Hogan, който млатеше суратя на Bischoff, след което по някаква причина излезе Bret Hart, подпомогнат от стол, застана на ринга и започна да се чуди, след което шоуто излезе от ефир. Бих искал да кажа, от името на всички последователи на логиката и на всички гръко-турско-арменски философи, WTF? Какъв е шибаният смисъл? Нали е имало хора в залата и дори и да не е имало такова интернет покритие по това време, все някой е казал на някого, който е казал на някого и т.н. На какво по дяволите са се надявали? В това шоу излъчиха какво точно е станало, а именно, Bret удря Hogan и всичко свърши до там. Донякъде съм разочарован и тъжен, главно защото знам какво точно ще се случи на Hart в бъдеще (или какво се е случило в миналото, все тая), но все пак е безсмислено по ред причини.

David Arquette

Три седмици в цялата работа, три шибани седмици и това тъпо животно трябваше да се появи. Мислех, че нещата се осират по-късно, но не. Имаме да промотираме филм. В типичен WCW стил, филмът не се рекламира преди излизането му, а след него. Не съм пълния хейтър на Ready to Rumble, дори напротив. Филмът ми хареса, още като го гледах за пръв път преди 10-тина години, че дори и наскоро, на второто гледане, но все пак умаловажава кеч бизнесът като цяло, за което разбирам критиците. За мен, лично си беше добра комедийка с кеч елементи, което стига за ниските ми очаквания. Done and done. Но не. Трябва да имаме David Arquette в 100000 сегмента, че и прескочи оградата, за да се бие с Bischoff. Виждал съм какво се случва с хора, които прескачат оградата. Счупват им гъзовете от бой, независимо кои са. Явно малкия боклук е специален, не знам. След мач срещу Easy E с експоненциално нарастване на намесите и нокаутите на съдията. Arquette печели, което дава шанс за титлата на DDP срещу Jarrett същата вечер, в клетка. За това по-късно. Блах. Гледах шоуто на малки лайняни парчетии, защото това бе единствения начин да го изстрадам. Мисля, че гранича с алкохолизъм от няколко дни именно заради гледането на такива неща.

Яките закуски, с многото филии

Не го казвам като извратен малък дрисльо, затворен в стая. Казвам го като човек, който не е виждал дупета по телевизията от кой знае кога. Tammy Sytch облечена като японска ученичка и по прашки под полата. Няма какво повече да спомена. Най-високата точка на шоуто.

Hogan vs. Kidman

Отново, хиляди, милиони секунди от живота ми загубени в най-дългия сегмент на шоуто. Не се трошаха маси, не бяха тупаници, разхищения и т.н. Поне разказаха някаква история, но за съжаление не беше кой знае каква. Усещам, че това ще е от "оня" тип вражди. Аз ти ритам задника тази седмица, ти се връщаш другата и ми чупиш ануса по подобен начин. Mike Awesome получи повечко ефирно време и не го джобиха, както беше традиционно, така че се радвам за него, но тази пумия се проточи прекално дълго, за да ми е забавна. За съжаление, виждам същото нещо в WWE през последните години. Равни, равни, равни, до край.

Page vs. Jarrett

Мачът беше за титлата, но да не се излъжете, че е бил main event... не, не, не! ME беше Sting vs. Vampiro, които, между другото, се млатеха из някакви коридори през цялото шоу и ми писнаха брутално. Това, също, по-късно. Що за малоумник трябва да си, за да сложиш шампиона и главния претендент на седмично шоу, пред 2 милиона човека и повече в мач, който ще се повтори на PPV след 2 седмици. Какво по дяволите са мислели тия идиоти? Съмнява ме да са докарали огромен рейтинг, камо ли някакъв сносен. Мачът завърши с един от най-малоумните преебани, заслужаващи дъжд от диарийни капки финиши. DDP тушира Jarrett след нещо си, но през това време Awesome изкъртва вратата на клетката. Дали ще ритне Page в главата, дали ще ритне Jarrett, дали ще ритне съдията? Не! Mike хваща ръката на рефера преди третото отброяване и я задържа достатъчно дълго, за да дойе Chris Kanyon и да го ритне в простата тиква, за да може да бъде дадено третото отброяване и да имаме нов шампион след едноседмично царуване. :| Писна ми! В днешно време правят такива глупости постоянно и после псуват Russo. Откъде ли са ги научили, ми е много интересно. Който не се учи от историята е обречен да я повтори.

Sting vs. Vampiro

Това беше оповестено като First Blood мач. Винаги ми е звучало като марка дамски превръзки за малки момиченца. Мачът беше минал около 3-минутната граница, когато се оказах прав. 100000 тона червен мензис се изливат върху Sting по средата на ринга, който с бялата боя по лицето си започва да прилича на многократно използван нощен тампон. Vampiro (който трябва да си затваря тъпия фейс и просто да мачка, но не) вика още 7-8 парчока от съблекалнята да наритат задника на Sting, след което се въргаля сам в менструална кръв... DAFUQ?!?

Доброто, колкото и да е малко

Scott Steiner най-накрая излиза със сирените. Топли ми душата, като го чуя да говори. There's nothing finer than Scott Steiner! Booker е друг човек, който бих гледал с удоволствие, стига да му бяха дали повече възможности след WCW, както и на Scotty, между другото. Кеч свеът щеше да е доста по-различен, ако тези двамата си бяха получили заслужените възможности. Kronic са добър и талантлив отбор, но за име, което значи ганджа, бих си представил двама доста по-спокойни и неназобани типове от Brian Clarke и Brian Adams. Както и да е.

Финални мисли

Нескопосано, разбъркано шоу, което тотално ми уби интереса и ме закара към успокоителния инструмент на AVGN - бирата. Можеше и да е много по-зле, но... всъщност не можеше. Май Jeremy Borash яде бой от Tank Abbot...имам откъслечни спомени. Изтрил съм ги от главата си след пост-травматичния стрес, наречен WCW 2000. Надявам се на бързо възстановяване.

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...