DoggyB Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 Шоуто започва с Mr.McMahon. Моля за вашето внимание! Искам да ви кажа няколко важни неща! Когато си chairman на една компания е много хубаво, зашото можеш да правиш каквото искаш. Можеш да заповядваш на хората да ги уволняваш... Вие сте израстнали гледайки от хора като Hulk Hogan до хора като Stone Cold, The Rock.. до хора като Сина, Пънк... Това което казвам е, че с времето федерацията се променя.. Това се отнася и за мен. Бил съм с вас феновете винаги, но моите времена тук отминаха и за това заявявам моето оттегляне! Но не се притеснявайте! Оставям ви в добри ръце. [Cole] Я почакай! На кой е тази музика ? [Jerry] Какво ?! Това ли е новият chairman ?! [McMahon] Поздравете новия ви шеф... DoggyB !!! [Doggy] Благодаря! Чувството да си на такъв пост е невероятно! [McMahon] Причината да не избера човек моето семейство за тази работа е, защото те са едни нехрани майковци, които преследват парите ми! [Doggy] Искам да съобщя една промяна! Всички титли на федерацията са vacant-нати! Тази вечер ще има мачове, за да се определят новите шампиони! RAW IS WAR INTRO Link to comment
baikiro Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 [McMahon] Поздравете новия ви шеф... DoggyB !!! EPIC! :laugh: Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
DoggyB Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 RAW IS WAR. 25 Юни 2012 Pittsburgh, PA Link to comment
peterchen1998 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Много е интересно! Жалко, че спря да пишеш за тази федерация. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.