Jump to content

UFC: Brock Lesnar се завръща отново?


neshev

Recommended Posts

Както може би знаете, Lesnar беше в залата на UFC 146, като лично той е проявил желание и преди около седмица и половина се е обадил на президента Dana White да го информира. Не само Lesnar е бил в залата, но и е искал лична среща с White, като по думите на White е възможно Lesnar да се завърне в компанията.

След като излезе информация, че Lesnar е бил бесен след Extreme Rules, както и мнението на Vince, че Lesnar струва прекалено скъпо на компанията е много вероятно Lesnar да се върне, особено след като все още е огромен draw в MMA бизнеса.

Link to comment

Силно се съмнявам, че ще се завърне като боец. Може и да има нещо общо с UFC, но не го виждам пак в октагона.

 

Link to comment
HBK_forever

Честно казано не ми се вярва Леснар да се върне в UFC, но кой знае. Ако има нещо сигурно около неговата личност, то е простият факт, че не може да му се разчита. Нито от страна на компаниите, нито от тази на феновете. Той е всичко друго, но не и лоялен, човекът си гледа личния интерес и в това няма нищо лошо, той е свободен да прави каквото си иска. Сега е възможно да върти някакви номера на Винс, за да му покаже, че все още е желан на "сериозното място", там където всичко е легитимно, като по този начин Леснар ще получи някоя и друга пачка отгоре. Надявам се да става въпрос за нещо подобно, тъй като алтернативата е доста шибана за хората, които обичат кеча. Та той Леснар едва дойде, направи 2 появи в ефир, МЕ-тна едно второкласно ППВ, непосредствено след Манията и е готов да си бие камшика. Няма да има такова нещо. През 2012 той ще има поне още 2 мача, които ще са големи, сигурен съм. На Summerslam срещу Triple H, а на Survivor series също ще има какво да прави, поне това е моята прогноза, само времето ще покаже. Относно евентуалното му завръщане в октагона, не забравяйте, че имаше тежка операция и състоянието му едва ли позволява толкова сериозно предизвикателство.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Мале, ако заебат историята с него от WWE и се преебе всичко покрай Extreme Rules ще е поредния голям резил! Lesnar пък не го виждам в UFC сякаш... Да си стои в кеча.

YNWA

Link to comment

Леснър е ХИТЪР!! Колкото и плюса да отнеса пак ще го кажа - ХИТЪР!

Марк на годината (2017); (2018).

Link to comment
old school

Ако ще се връща в UFC,дано поне преди това да си изпълни едногодишният договор с WWE.Благодарение на този контракт прибра бая милиони,и то без да му се налага да е full time кечист.Но и му остават още цели трийсетина участия според първоначалните планове.Като поне за SummerSlam би трябвало да е на линия за големият сблъсък с Triple H.Надявам се да участва в мачове и на Survivor Series,Royal Rumble и разбира се на WrestleMania 29,където евентуалният мач с The Rock ще е страхотно зрелище,независимо дали в него ще бъде заложена титлата на федерацията или не :cool: .Дано Брок да постъпи като истински професионалист и да не разочарова феновете на кеча с ново преждевременно напускане на WWE.

                                   701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

 

                                           

Link to comment

Хехе, като го видях и веднага си помислих, че ако Мир случайно спечели, то набързо ще го привикат за един grudge мач.

Може би Леснар е видял, че Кинг Мо ще участва едновременно в ММА и в TNA и е решил и той да се пробва :lol:

Link to comment

На мен ми се струва, че явор дачков и патрашкова пак ни пускат флашки. Кит в Черно море другари!

Поне се надявам да е така, защото всяка седмица следя дали Леснар се е появил в RAW. Искам го като основно лице в главните истории на wwe.

UNBALEEVABOWL !!!

Link to comment

Та искам само да се поясня ;) Казах, че Леснар е боклук, защото като се е хванал с нещо нека го довърши докрай, а не при първото недоволство да си събира багажа :) А къв мъж е, след като се отказа от UFC и сега пак да иска да се връща?! П*ткенски номера..

Link to comment
BoRn_2B_GoD

Четох за възможност да работи едновременно в WWE и в UFC, като White уж бил казал, че няма против. Струва ми се напълно възможно - мач в UFC веднъж на няколко месеца, появи веднъж седмично в RAW. Ще се справи и ще направи доста пари, а вече (кеч-образът му настрана) сме наясно, че Брок си знае интереса. Според това е най-добрият за всички ни (MMA фенове, кеч фенове, двете компании и самия Леснър) вариант.

Интересно ми е дали WWE ще споменат нещо за това в шоутата си. Ще е добро допълнение към историята с неговото "напускане" (а може би и реална част от нея?), ще я направи малко по-сериозна от сегашното предположение, че Брок просто си седи вкъщи и не иска да работи за WWE.

Link to comment

Ако се спомене наистина това в WWE, мисля че единствено ще спечелят, защото ще предаде по-реално усещане на историята. А ако Брок започне да взима участия и в UFC и в WWE едновременно, това е супер!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Meltzer:

According to several sources, there is nuclear heat on Lesnar right now, a lot of which stems from his going to the UFC show and their knowledge that he met with Dana White. As noted last week, not only was Vince McMahon not behind it, but he wasn't aware of it until it happened. But there were problems even before that point, which may have been why Lesnar decided to go to Las Vegas and feelers were sent. Those close to the situation say that Lesnar vs. HHH is still planned as the main event for SummerSlam and because it's HHH's angle, even with this heat, that match is almost surely going to happen. There have been problems since day one in the sense Lesnar got this sweetheart contract and has been difficult or impossible, depending on who you talk with, to deal with from almost the start. Lesnar was super high maintenance in his 2002-2004 run and Vince found him difficult then with his constant demands and wanting things changed, but now Lesnar is a tons bigger star and is said to be a completely different animal to deal with, plus he's coming off his UFC success and money and even though he probably isn't Dana White's favorite person this week either, he can always make a deal to go back and make the same if not more money than he's making here.

Отделно прочетох няколко независими източници, които са оптимисти, че Lesnar ще се бие в UFC през 2012.

Link to comment

Явно няма да се нърне :( .

When asked about his meeting with Lesnar, White said, “It was probably one of the worst meetings we’ve ever had with Brock Lesnar and I honestly have not talked to him since.”

Now, as contentious is Lesnar can be, White and Fertitta have typically worked well with the WWE superstar.

“It was the worst meeting I’ve ever had with Brock Lesnar. It was me and Lorenzo. In my opinion, it couldn’t have gone worse,” he added.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...