parcaleste Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 В това 80 минутно интервю Robert и Kenny от Inside The Ropes се изправят лице в лице с може би най-контроверсиалната фигура в съвременния кеч - Vince Russo, участвал дълги години в писането на сценариите за трите главни шоута на трите най-големи кеч компании в САЩ през последните тридесетина години. Дискутираните въпроси са: - най-лошото от средата на 90-те; - отношенията му с Bret и The Montreal Screwjob; - как Steve Austin е бил най-параноичният WWE шампион на всички времена; - впечатленията му от неговата работа на/по WWE RAW, WCW Nitro и TNA iMPACT! Целият подкаст можете да чуете тук. Link to comment
kabakov Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 добре де, нищо лично, ама що за кретенска дума е "контроверсиалната"?? Кажи(напиши) "противоречивата", все пак сме българи... Link to comment
parcaleste Posted May 27, 2012 Author Share Posted May 27, 2012 Имаше някакъв проблем с линка, който (надявам се) оправих. Link to comment
Batsata Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Понякога имам чувството, че ако можеше да напише шоу без нито един мач, щеше да го направи За Остин не каза нищо особено, не знам защо са го посочили като акцент. Въпреки критиките към него обаче и въпреки изгъзиците като мачове с плъх върху кол, поне на мен TNA ми харесваше повече по негово време, отколкото сега с Бишов и Хоуган... Universal Prediction Champion Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.