Jump to content

Бокс: Кубрат Пулев с/у Александър Димитренко - 5 май, 2012

Recommended Posts

MainEventer

dddd.jpg

Място: Ерфурт, Германия

Начален час: 22:30 (срещата на Кубрат) / 19:30 (начало на събитието)

Пряко по:

1298382331-nova_sport_logo.jpg Нова спорт

Мачове:

Robert Stieglitz (41-2-0) vs.Nader Hamdan (43-9-1) for WBO Super Middleweight title

Marko Huck (34-2-0) vs. Ola Afolabi (19-2-3) - for WBO Cruiserweight title

Kubrat Pulev (15-0-0) vs. Alexander Dimitrenko (31-1-0) - for vacant EBU European Heavyweight title

HEIDENREICH

^ Чул те Господ. Стискам му палци на нашия , Димитренко е корав тип , но ако мисли да се бие на топ ниво би трябвало да го победи.Един от най-опасните му противници в цялата му кариера досега.

The Olimpic Hero

Кобрата е супер фаворит на букмейкърите. Коефициенти за негова победа се приемат на 1.22, а за руснака на 4.00, така че споко, Кобрата бие и се приближава до мач за световна титла!

Иначе тоя Димитренко е едно към едно с Долф Лундгрен, все едно Роки 4 ще гледаме, хаха.

MainEventer

Започва мача по Нова Спорт. Кубрат Боунс Джоунс Пулев излиза сега.

MainEventer

Нокаутира го! Нокаут срещу най-силния си съперник досега. Кобрата продължава да впечатлява!

HEIDENREICH

Удрииииииииииииииииииииииииииииииииии. Нокаут ! Честито на всички любители на бокса във форума , имаме си европейски шампион.

Абе само мен ли не ме впечатли особено? Димитренко беше адски слаб... Кубрат за мен не направи нищо кой знае какво. Дайте го на Поветкин, да го бие него, пък тогава да стават чак такива хвалби...

HEIDENREICH

Бе и Поветкин срещу Хук не ме впечатли пък мен. След като Камен толково го хвали, мислех,че е новия Тайсън едвали не ,но много непостоянно играе 2 пъти бяга от мач за титлата , отделно се раздели с Теди Атлас , не бих го отписал нашия срещу него.

Кубрат добре си спазваше плана , особено срещу противник който доста го превъзхождаше като физика, можеше и по-смело да се пусне , но рискуваше да го уцели някой сватбарски удар.

След малко ще гледме и мача на Марко Хук. :happy1:

Коментаторът е уникален идиот -използва лафове дето ги беше писал във вестник Старт преди 25 години. :D

Първо браво на кобрата. Колкото до представянето кобрата си улесни задачата след като още в началните рундове разкървави Димитренко и после наистина бяха неравностойни, но той си спечели предимството. Честито на кобрата и на всички българи.

Голям Кубрат! Корави кучета сме българите. Доста успехи имаме като цяло в бойните спортове, а Пулев е най-голямото и силно доказателство за тези мои думи.

Изключително горд се чувствам като го гледам как се бие. Дано скоро го видим срещу някой от наистина големите в тежката категория. Нямам и грам съмнение, че нашия човек има класата просто трябва да израстне още малко на профисионалния ринг и защо не да го видим срещи някой от Кличкотата и да имаме световен шампион, а не само европейски :) .

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

The Olimpic Hero

Голям Кубрат Пулев. На мен пък ми направи добро впечатление. Вярно е, че не е типичен нокаутьор Кобрата, но пък играе доста умно така да се каже. Отделно изглеждаше доста свеж и през 11-ия рунд, което може само да ни радва, тоест може да играе дълги мачове без да се уморява прекалено много, но и вижте, самият бокс вече не е толкова атрактивен от времето на Тайсън примерно. Тайсън излизаше и като бик се втурваше веднага в атака за нокаутиращ удар, сега явно има много повече тактика.

Иначе да, единият от коментаторите просто разцепи, убил съм се от смях, а не знам дали сте гледали и коментарното студио след мача, нямаше такива лафове, нямаше такова нещо. Примерно: "36 минути в бокса са много време, трудно е да ги издържиш, бавно минават, не е като да пушиш цигара с кафе с колежка от Нова телевизия - тогава 36 минути минават много бързо". Та много култов тип.

parcaleste

... Иначе да, единият от коментаторите просто разцепи, убил съм се от смях...

... Та много култов тип.

ВиШа форма на джурнализъм, ум да ти зайде...

Хвала на Кубрат, хвала му и на името, че си е чисто българско.

Не очаквах Димитренко да е толкова слаб.

П.П. Като знам Пулев какви ги прави по нощните заведения в България, най-много да завърши като Багата, не и като световен шампион. Иначе, нямам против да гледам как Кличко го нокаутира в 5-я рунд. :D

Не очаквах Димитренко да е толкова слаб.

П.П. Като знам Пулев какви ги прави по нощните заведения в България, най-много да завърши като Багата, не и като световен шампион. Иначе, нямам против да гледам как Кличко го нокаутира в 5-я рунд. :D

Абе, и аз си го представях страшно солиден, брат, обаче аз очаквах някакъв МНОГО ИЗМЪЧЕН desicion за Кобрата, явно съм бил далеч от истината :D .

result.jpg?1418684825.53848

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...