April 26, 201214 yr UFC on Fuel TV: Korean Zombie vs. Poirier Promotion Ultimate Fighting Championship Date May 15, 2012 Venue Patriot Center City Fairfax, Virginia Мain Card (Fuel TV): Featherweight bout: Chan Sung Jung vs. Dustin Poirier Welterweight bout: Amir Sadollah vs. Jorge Lopez Lightweight bout: Donald Cerrone vs. Jeremy Stephens Bantamweight bout: Yves Jabouin vs. Jeff Hougland Light Heavyweight bout: Igor Pokrajac vs. Fabio Maldonado Middleweight bout: Tom Lawlor vs. Jason MacDonald Preliminary Card (Facebook): Middleweight bout: Brad Tavares vs. Dongi Yang Lightweight bout: TJ Grant vs. Carlo Prater Lightweight bout: Rafael dos Anjos vs. Kamal Shalorus Bantamweight bout: Jeff Curran vs. Johnny Eduardo Bantamweight bout: Alex Soto vs. Azamat Gashimov Lightweight bout: Cody McKenzie vs. Marcus LeVesseur Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=SF7RybNoe5k Edited April 26, 201214 yr by MainEventer
April 27, 201214 yr Доста слабичък кард. Единствено мейнивентът и мачът на Серона са ми интересни. Останалите не ме вълнуват особено.
April 28, 201214 yr Зомби намаза 2, така да ги нарека, spotlight победи, обаче не остави впечатление в хората, че пича е сериозен - виж, сега ако пречука Пойриър вече може да го приобщим към картинката.
May 16, 201213 yr АЙДЕ!!! ВОЙНА ЗОМБИ !!! 3 РУНДА - 3 РУНДА ЗОМБИ ГО ПРЕМАЗВАШЕ - не знам кой тренира Зомби, ама знам че пича си разбира от работата и най-вече Чан си е просто добър - мислех че победата над Хоминик си беше късмет и грешка на Хоминик, ама явно съм грешал.Единственото нещо, което ме тревожи е, че Зомби пое доста удари в 3-ти рунд - а, това срещу Алдо е много лошо, ако се случи.Съмнявам се Кош да направи нещо, обаче знам че Зомби ще е тегав бой за Алдо.
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.