Jump to content

Кеч залозите на hacky


hacky

Recommended Posts

Значи от известно време си мислех да пусна игра с залози като тази на Олимпик-а, където дава тениски на първите трима. Отново ще има коефициенти и начален капитал..

Аз обаче нямам тениски и не мога да ви раздавам такива, това което мога да предложа на предложа на първите трима е оригинално дигитално retail копие на Windows или Офис пакет-а, като победителите ще си изберат какво точно искат и кой Windows(XP, Vista, 7, 8?) или Офис Пакет(2007, 2010).

Въпроса ми към вас е има ли интерес към такива награди, защото не са много свързани с кеч, но просто това мога да предложа, така че очаквам вашите мнения да знам дали ще има хора, които ще участват в залозите.

Link to comment
WrestleBragger

Въпросните ключове се намират понякога и за без пари по разни warez форуми, които не бива да се назовават. И си се водят оригинални ключове. Тогава защо да правим залози за награди, които в крайна сметка са безсмислени ?

Link to comment

Тва не са ключове, които се намират по въпросните warez форуми, които като ги активираш онлайн и ти казва духай копието ти не е оригинално..

W/e не задължавам никой да играе, пуснах предварително темата да видя дали ще има интерес, а не да пусна и никой да не му се играе :)

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...