Jump to content

UFC: Alistair Overeem с положителен допинг тест, аут от двубоя за титлата


MainEventer

Recommended Posts

MainEventer
Главният претендент за титлата в тежка категория на UFC Alistair Overeem е на път да пропусне двубоя с Junior Dos Santos, след като се провали на допинг теста, на който бяха подложени шестимата бойци в трите главни мача на събитието UFC 146. Миналият вторник бойците Overeem, Dos Santos, Frank Mir, Cain Velasquez, Roy Nelson и Antonio Silva бяха подложени на внезапен допинг тест. След отварянето на проби "А" стана ясно, че само допинг теста на Overeem е положителен и няма да бъде допуснат до мач за титлата на 26 май. Причината за положителния допинг тест са завишени нива на тестостерон. Все пак има и проба "Б" и Overeem може да поиска нейното отваряне. Ако пробата се окаже отрицателна, холандеца все пак може да бъде допуснат до двубоя за титлата. В случай, че Alistair окончателно отпадне от карад на UFC 146, с title shot ще бъде възнаграден един от двамата бойци от Co-Main eventa - Cain Velasquez или Frank Mir. И двамата са бивши шампиони в тежка категория на UFC, като Dos Santos спечели титлата именно от Velasquez на събитието UFC on Fox 1.
Link to comment

Евентър, оправи заглавието на статията - чакаме 2-рата проба и ако и на нея резултатът е положителен - тогава е АУТ!

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

ЩЕ му сера на черната анаболна глава.От коледа го чакам този мач :@

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Пълен дроп и Дейна изглежда съсипан от новината...

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

Link to comment

Тоя е пълен тъпанар. Добър боец е, ама не може да се разчита на него в нито е дно отношение. Вечно гледа да изкяри някой долар и по възможност да мине леко. Маса време се би в Япония с някакви, дето не са и в топ 20, Страйкфорс му пазеха пояса ей така просто, с Федята така и не можаха да се раберат с условията, накрая и турнира на Страйкфорс прецака ... сега и в UFC - то не бяха дела срещу него, сега допинг ...

Франк Мир му е време да се пробва пак.

 

Link to comment

Дали и тука ще му дадат 2 месеца наказание, от които във тия 2 месеца и без т'ва не е предвидено да има турнир, както синьото БФС?

Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

Link to comment
dr jack levine

Още нищо не е решено, ама трябва да си доста тъпо копеле да се издъниш така! А не смятам, че Alistair е толкова зле с мислнето.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment
MainEventer

Евентър, оправи заглавието на статията - чакаме 2-рата проба и ако и на нея резултатът е положителен - тогава е АУТ!

Alistair засега не е поискал отваряне на проба "Б", а и трябва да е луд, за да го направи.

И реакцията на White говори много. Беше ядски бесен. Едва ли Overeem ще остане главен претендент.

Link to comment
MainEventer

Dana White отхвърли възможността Frank Mir да получи title shot. По-рано в своя туитър той написа, че мача между Mir и Cain Velasquez ще се състои.

Dan "Hendo" Henderson е изявил желание да се бие срещу Cigano за титлата. Hendo се бие в Light Heavyweight дивизията, но с годините е показал, че не отказва мачове срещу по-големи противници и сега за пореден път доказва това, а и титлата е сама по себе си достатъчна причина Henderson да има желания да се бие с JDS.

В туитър се появи кампания, която подкрепя Mark Hunt да заеме почти сигурно освободеното от Overeem място в главния мач на UFC 146.

Съществува и някаква вероятност Junior Dos Santos да отпадне от PPV-то и да се бие на друг кард, ако не успеят да му намерят достоен противник, но след като толкова много бойци изявиха желание да се бият срещу шампиона, този вариант не изглежда много вероятен.

Link to comment
  • 2 weeks later...
MainEventer

На 24 април ще се вземе решение дали Alistair Overeem ще вземе лиценз за мача с JDS за титлата. Шансовете Reem да участва в мача за титлата не са малки.

Dana е казал, че Mark Hunt няма да се бие за титлата, ако Reem не получи лиценз, въпреки солидната кампания в социалните мрежи точно Hunt да е новия главен претендент.

Link to comment

Чуек, ти представяш ли си го... о.О да пуснат Overeem с/у Цигано - Анаболен Демо Мен.Всички ще сме 35bp94.jpg

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment
MainEventer

Вече е официално - Junior Dos Santos - Frank Mir за титлата в тежка категория на UFC 146. Cain още няма нов опонент.

Link to comment

Мир...-_- МИР!?!?!

КАК МОЖЕ ДА ПУСНАТ ТОЗИ Б***** ? Това няма да е бой за титлата, това ще е гладиаторска гледка, как лъвът си замезва най-спокойно.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...