Jump to content

American Wrestling Rampage шоу отпреди 2 години

Zeon

Recommended Posts

Здравейте!

Този пост може да звучи абсурден, но не знаех към кого да се обърна.

Един от кечистите гостували в София преди 2 години на шоуто на American Wrestling Rampage изпитва интерес да направи още едно шоу тук. За целта обаче имам един въпрос.

Някой има ли информация за българския промоутър, който направи гостуването на AWR възможно? Ако ли не, някоя друга компания, която би изпитала интерес към промотирането на кеч шоу?

Моля не нападайте и не разпитвайте за кого става въпрос, само ще ви помоля да отговорите ако имате важна информация за организацията на AWR шоуто в края на 2009 г.

Някой има ли информация за българския промоутър, който направи гостуването на AWR възможно?

Флешбоун ЕООД

Явно вече не съществува.

Единствено SME имат капацитет да докарат WWE/TNA.

p.s. 1-ви Април е утре ;)

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

ТНЕ DEADMAN

Не знам до каква степен Joker Media са се ограничили само с музикалния бизнес, но официално би трябвало да промотират и организират и други видове шоу бизнес. Така че и те не са за отхвърляне.

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

И аз именно за Joker Media се сетих, ще видим дали ще излезе нещо от това... :) Благодаря и стискайте палци.

Един от организаторите имаше акунт тук, не съм сигурен basher ли му беше ника или нещо от сорта.

HEIDENREICH

^ basher e Миро , тоя беше bonecrusher. Tвоето аверче wcwmaniac ги познава 100 %,

Помна само, че почваше с "b" и завършваше със "sher". :D

Как да е, уточнихме проблема, малкия да действа.

(и после да ни издейства по една покана)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...