teddy_hart Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Наскоро ми се пригледаха филмите в,които се е снимал Christian.И така се заех с задачата да търся двата филма в,които се е снимал Christian – „ Shoot ‘Em Up “ и “ Dark Rising”,но както се досещатe в zamunda.net и аrenabg.com ги нямаше качени.Затова реших да се допитам до чичко Google,кoйто знае всичко и успях да намеря и двата филма.Ето линк за тези,които искат да си свалят филмите : „ Shoot ‘Em Up “ - Download Shoot Em Up 2007 SWESUB DVDRip XviD-CrilleKex Torrent - KickassTorrents “ Dark Rising” - Download Dark.Rising.2007.DVDRip.XviD-HeYWooD Torrent - KickassTorrents [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size] Link to comment
teddy_hart Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 Извинявам се ,ако темата ми не е в правилния раздел. [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size] Link to comment
Vampire_Girl Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 А няма ли да се извиниш за нелепо написаното заглавие, пред "в които" "от който" или щом има предлог пред думата, пред която се пише запетаята, тя се слага пред нея, а след това следва интервала. Мисля, че е редно всеки самоуважаващ се форумец да ги знае поне тези неща!!! Това, като ми излезе във фейсбука и дразни много окото! Да, знам, че е оффтопик, но аз мисля, че грамотността е станала оффтопик за цялата държава, щом такива теми има по форумите в изобилие. По темата: Да, филмовата кариера на Крисчън е в разгара си :laugh: Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят. И да опиташ-също е победа! Link to comment
teddy_hart Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 Филм с Christian Наскоро ми се пригледа филм в,който се е снимал Christian.И така се заех с задачата да търся филма в но както се досещатe в zamunda.net и аrenabg.com го нямаше качен.Затова реших да се допитам до чичко Google,кoйто знае всичко и успях да намеря филма. “ Dark Rising” - Download Dark.Rising.2007.DVDRip.XviD-HeYWooD Torrent - KickassTorrents [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size] Link to comment
Apex Predator Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Абе да ти кажа и двата филма ги има в Замунда :D [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
teddy_hart Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 Съжалявам не съобразих да проверя там.Когато ги търсих не бяха качени.Радвам се,че някой се е сетил да ги качи.Още веднъж се извинявам за издънката си. [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size] Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.