Jump to content

Доброто лошото и тъпото-легендите се завръщат


djihad

Recommended Posts

Heidenreich

След триумфалното завръщане на djihad,решихме да въстановим една легендарна рубрика,рубрика която я четяха средно по 3 души и получаваше по 2 отзива на издание.

С оглед на това че от 23 аз влязох в серия от празници , неуспешно се опитвам да изтрезнея и съм махмурлия всеки ден,затова може би оценките ще са по-критични,и рубриката за сега ще излиза след турнир понеже нямам време а и желание да гледам всяко седмично шоу.

И така за новите фенове кратко обяснение-разглежда се дадено шоу в Доброто влизат интересен сегмент,хубав мач и интервю,в Лошото,слаб мач,лоши интервюта и промота,а в Тъпото Дива състезания,малоумни сегменти и т.н

Армагедон-2005.Във WCW имаше Starcade,докато във WWF/E по традиция този турнир е един от най-слабите за годината,миналогодишния бе катастрофално слаб,да видим как е ситуацията тази година.

Доброто

1..Беноа-Букър Т-макар и леко бавното темпо,мача бе добър,двамата се представиха на ниво,имаше момент в който почти се вързах че Букър ще направи чисто помитане до 4:0

Заслужената победа на Крис беше черешката на тортата-при проблемното му бъдеще всеки път му се радвам като за последно

2.Кид Кеш-Хувентуд-при цялото пренебрежение към леката категория мача изобщо не беше за пренебрегване,но публиката не и дремеше ни най-малко за тази битка.

3. Мача на MNM VS Mexicools няма да се носят легенди за него,но ставаше-и четиримата на ринга се стараха-добър отборен мач нещо рядко срещано на този ринг

Лошото

Хммм едно ли е...

1.Батиста и Рей-Не ми харесва,дето Рей замества Еди като съотборник на Батиста,губи му се авторитета и изглежда нелепо до големия Дейв,контузения Батиста не може да се раздаде на 100% ,а идеята да вземат титлата от добър отбор като МНМ е неописуемо тъпа и безсмислена-Кейн и Биг Шоу нищо че взеха титлата-отборната дивизия в Рау отдавна е мъртва

2.Негативните пушове-прочетох че Вито е вкаран в сегмента с Бугимен като наказание за проблеми зад кулисите-уволнете го или го глобете защо си изкарвате на публиката дето пари е дала за това шоу?

3.Мачове без никакъв букинг вкарани в последната минута J.B.L.-Matt Hardy-и двамата са забавни ама тоя мач откъде дойде.Пълнеж!!!

4.Лашли-аз обичам такива буци като него,Брок,Ахмед,Дейв, нека бие ама защо мамка му прави за резил Ригал и особено Бърчил.Ако трябва пак да наемат джобъри кой им е виновен че ростера на Разбиване е толкова тънък

5.Гробаря-Ортън ,Адската клетка....

Тука ситуацията е по-сложна.Не съм съгласен че това е между най лошите мачове от този тип ,но повече от *** и то само защотото съм Тейкър марк и не съм обективен не мога да дам.Ортън не е Майкълс-няма прекрасното развитие от този мач,нито психопатът Фоли от втория-но даже със Батиста-Трите Хикса от Венджънс не може да се сравни.Имам спор с няколко човека във форума по този въпрос,но нека отсъдят специалистите-вижте оценките за двата мача в сайтовете.Мача бе брутален и интензивен и бе MOTYC в WWE поне в тази слаба година..

За мача на Тейкър и Ранди не мога да дам еднозначна оценка-раздвоен съм.От една страна Гробаря показа от предишния си садизъм и методично разбиваше Ранди така не го бях виждал от завръщането му в стария образ през миналата година,Ранди също изигра ролята на отчаяния страхлив хийл добре,не от класата на Майкълс ,но съм доволен.

Резултатът обаче е катастрофален за бъдещето на Ортън след завръщането на Гробаря през цялата вражда изглеждаше като кучка,и въпреки намесите на баща му пак го биха.Сега и победа на Мания няма да го спаси,а искрено се надявам не той да е човека който ще спре серията..Сега какво му остава да наеме Пол Биърър

Тъпото

Естествено самоубийството на Уайт-не просто тъпо,а безумно,невероятно тъпо,от ранга на Кати Вик историята а това дето предстои с Мелина ме кара да си взема пушката и да пуцам сценаристи на месо..

Това е от мен,да видим бай djihad какво ще му се откъсне от сърцето да ревюира до следващия път,чакаме мнения и похвали може дори и някоя критика.

djihad

След като Heidenreich,даде своето мнение сега е мой ред.

Надявам се със завръщането на рубриката сега към нея да има повече интерес.

Аrmageddon

Доброто

Maча между Kid Kash и Juventud определено беше най-добрия със марката Cruiserweight ,който съм гледал от доста време също и края му ме изненада защото очаквах Juventud да запази титлата.

Chris Benoit и Booker T направиха запомнящ се мач.

Просто не съм доволен от начина по който се разви серията със трите победи на Booker T беше просто ясно,че Benoit ще спечели със цел да продължи серията.

Доволен съм и от мача на MNM и Меxicools който за западналата отборна дивизия на WWE си беше направо "ВЪРХА" но щеше да бъде идеално ако и титлите бяха заложени на тоя мач.Още не мога да разбера защо MNM трябваше да губи титлите от Batista и Rey щеше да много по-добре ако ги бяха изгубили от Mexicools на Armageddon.

Лошото

Tука слагам мача на Orton и Taker ,който сам по себе си не беше лош но при положение какви класически мачове сме виждали със марката HIAC такаче този изобщо не може да ни впечатли пък не мисля,че правилно да букват клетката няколко пъти годишно.

Lashley срещу Regal и Burchil този мач беше ясен още от началото си със цел джобване но добре,че поне не се би пак със Nunzio и Vito щото това вече омръзна.

JBl и Matt Hardy както каза Heidenreich този мач си беше пълнеж но това което най-много ме издразни беше Build Up-на този мач двамата се засякоха JBL удари Hardy опа имаме огромна вражда.Трябва да я изберат за вражда на годината.

Тъпото

Победителя е мача на Rey,Batista срещу Kane,Big Show просто като видях как Rey млатеше Kane се умрях от смях.

Това ми дава надежда,че мога да се изправя срещу Mike Tyson и да спечеля. ;t

Raw 12.26.05

Доброто

Промото на Vince със DVD-то на Bret Hart.

The Cutting Edge шоуто беше много смешно особено начина по който Edge си избъзика със Flair.

Подписването на договора между HHH и Big Show особено речта на HHH,че Big Show е просто е един висок тип.

Речта на Kurt Angle преди мача му беше върховна просто той каза истината,че тези войници постройли две училища и вече искат медали.

Начина по който Choida прецака Angle беше забавен.

Целувката между Trish и Mickie беше забавна това със сигурност ще се отрази на бъдещата им вражда.

Много съм впечатлен от мача на Masters и Chavo получи се много добър мач просто да се чуди човек защо Chavo не е във Main Event-a.

Kane отново беше доминираща сила на ринга.

Лошото

Тука номинирам мачовете между Shelton и Cena,Snitsky и Michaels абсолютно безинтересни мачове само си разменяха удари без изпълнението на каквито и да хватки.

Мача Carlito,Victoria знам,че Victoria можеше да направи добър мач срещу Carlito но тука трябваше да гледаме дебюта на Chloe.

Тъпото

Сегментите на Vince първо със Torrie и Chloe после със Stryker.

Във първия се изяви като первезник,а във втория букна един безсмислен мач.

Инцидента Angle,Cena доведе до стотния мач между тях "нямам търпение" да го видя :x

Какво по дяволите беше това между Vince и Shawn????

TNA Impact 12.24.05

Доброто

Сегмента на Christian Cage със Дядо Коледа във който Cage придобива вида на Световен Шампион :)

Завръщането на Christopher Daniels и един много добър мач срещу Eric Young.

Main Event-a между Christian Cage и Chris Harris получи се много добър мач просто се вижда колко неоценен беше Christian.

Abyss срещу Chris Sabin получи се среден мач.

Лошото

Някак си между другото беше вкаран сегмента със 4LiveKrew.

Защо ги нямаше Raven и Zbysko.

Не ми хареса и мача на Ron"The Truth" Killings

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Съгласен съм с почти всичко,което казахте въпреки,че очакваах нещо по скандално лол.

Що се тнася за доброто-Наистина мача на Букър и Беноа беше много добър или просто не очаквах да бъде толкова добър.С оглед на предишните тъпи мачове между тях около 10-ина,без да съм ги броил, в последно време бях готов да си го превъртя,но той се оказа изпълнен с добри изпълнения,напрежение и изобщо заинтригува ме.

Кид Кеш-Хуви-тук какво да кажа,че беше хубавичък мача така е,но как може да ме заплени при положение,че такива има по минимум два на всеки Импакт,а тва е все пак WWE ппв.Нищо де все пак получи се хубав мач хареса ми.

Сайкосис и Суперкрейзи-МНМ този мач имаше доста потенциал,но пък беше много лошо букнат.Ако бяха оставили титлите при МНМ щеше да ми дреме много повече за тоя мач.Вместо това решиха да дадат само за турнира титлите на Батиста и Рей за да направят ТИТАНИЧНИЯ сблъсък шампиони срещу шампиони-поредната недомислица.А за Мача беше просто добър и толкоз.

За raw-a наполовина съм съгласен.Промото на Винс беше добро и не е лошо да има такива по-често.

ЗА Cutting Edge еми типичните плямпания-аз съм по-добър от тебе бла бла бла,вярно,че това с устните беше оригнално,но пак доста плитко.И защо не дадоха на Флеър да кътне едно промо?

Чаво наистина рулира,но има още да се ошлайфа откъм умения,но и си личи,че има техника.

ТНА-Крисчън Откакто е в ТНА прави страхотни изяви с микрофона-просто се съдирам да се хиля като почне да говори.Просто още едно доказателство,че ако се използва като хората пича рулира МНОГО,ама наистина МНОГО.

ЛОШОТО-хахаха толкова неща влизат тук,че не знам.Типичните глупости от типа на Карлито-Виктория Кейн и ония педалчета там и много и много.

Лошото  

Някак си между другото беше вкаран сегмента със 4LiveKrew.  

Защо ги нямаше Raven и Zbysko.  

Не ми хареса и мача на Ron"The Truth" Killings

Еми то и тва разпадане се знаеше от много време,пък и не знам да е планувано да бъде някаква Велика история и с оглед на предстоящото положение в ТНА си мисля,че има къде-къде по важни неща от 4ЛК,а с 1 час толкоз-тоя един час не може всички да огрее.Рейвън и Збиско-тая вражда вече стана отвратително скучна и се радвам,че ги нямаше би било малоумно всеки Импакт да ги дъвчат тея двамата.Развръзката ще дойде на FR-на и толкова писнаха вече.

ТЪПОТО-Тук безпорно Тими Уайт самоубиеца си е първенец.

Не съм съгласен с djihad за целувката на Триш и Мики и мисля,че тоя сегмент трябва да попадне именно в тъпото.Лезбийска афера и тва вече ще гледаме направо супер.

Също така никой от двамата не е споменал АДСКИ малоумния дебат ли как да го нарека между Винс и Шон-това извоюва второто място :)

Като цяло надявам се,че тази рубрика ще посъбуди дискусиите малко,че в последно време предимство почнаха да взимат закуските на Батиста и обядите на Сина ли там кво беше :)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment
  • 2 weeks later...
Brock_Lesnar

Добра е статията,прочетох я,съгласен съм с нещата,които съм ги гледал,защото някои от изкоментираните ги пропуснах.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Съвсем я бях забравил тази статия. В деня, в който я видях нямах много свободно време и си казах, че ще я прочета след това, обаче досега никой не беше отговарял на нея и затова я бях забравил. Добре, че Brock_Lesnar отговори в статията, та сега и аз се сетих да я прочета.

Съгласен съм с вас. Е не с всичко, ама с доста голяма част от нещата. И аз съм на абсолютно същото мнение за HIAC-а като HEIDENREICH и съм го казвал не веднъж. Този мач наистина закопа Ренди и може би дори и победа на Мания не може да оправи поразиите, които този мач нанесе. Вярно е и че самия мач не беше нищо особено. А пък и беше букнат така че Ренди да изглежда много слаб и дори след намеса на баща му не успя да спечели. Това беше много голяма грешка. Да видим сега как ще я оправят, ако въобще е възможно такова нещо за по-малко от половин година. Такава загуба не се забравя бързо.

За самоубийството на Уайт трябваше да измислите цяла нова рубрика. "Тъпо" е прекалено слаба дума за този сегмент. Може би "Простото" е дума, която по-добре описва случката, но разбира се, и тя не е много точна.

И аз като totenkopf не съм съгласен с мнението на djihad, че сегмента с целувката между Триш и Мики беше нещо добро. Даже според мен и в "Лошото" не може да влезе. Искам да кажа, че според мен сегмента си беше направо за "Тъпото". Вместо да измислят някаква интересна история между двете, в която да има нещо логично, интересно и измислено добре, те пак ни предлагат "великата история" с целувка между две диви. Къде отиде оригиналността и новаторството. Писна ми да гледам някакви лезбийски глупости. А пък тъпите сценаристи си мислят, че така ще вдигнат рейтинга. Да бе! Това е кеч шоу, а не някаква евтина сапунка :x Нещата не стават по този начин. Дано в скоро време се усетят, макар че не ми се вярва, защото аз от доста време се надявам на това, ама засега няма никакви признаци, че ще се случи.

Съгласен съм с djihad, че на Импакт мача на Рон Килингс не беше нищо особено. Не беше лош, ама тъй като при вас това е положението между двете крайности, съм съгласен да попада в "Лошото". Чудя се дали ТНА вече имат планове за Рон или сега му измислят такива мачове, докато не им хрумне някаква добра идея за него. Дано само не го набутат в някъкви по-тъпи истории, които да пропилеят таланта му. Момчето си е талантливо и може дори за х-титлата да се бори.

Хареса ми, че в шоуто на ТНА нямаше "Тъпото". То като се замисля няма какво да сложите там де.

Е, това беше моето мнение. Продължавайте и в бъдеще така, а аз се надявам следващия път да не забравя да прочета статията ви. Искам само да попитам дали ще направите такава рубрика след Final Resolution.

Posted Image

Link to comment

Перфектна статия. На-много съм съгласен с това, което HEIDENREICH каза за Бърчил и Ригал - тия двамата са едни от най-способните борци в компанията, а те ги джобват И ДВАМАТА на един човек!

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...