Jump to content

Най-новата вълна кечисти второ/трето поколение


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Преди малко видях подобна тема в чужд форум и реших да я копирам. :) Представям ви най-новите кечисти второ/трето поколение, които се очаква да дебютират на ринга тази година:

Cody Hall (син на Scott Hall):

Tim Zbyszko (син на Larry Zbyszko):

Marshall & Ross Von Erich (синове на Kevin Von Erich):

Първите двама в момента са във Флорида и тренират заедно в Team Vision школата (където Larry Zbyszko e един от треньорите).

Братята Von Erich първо минаха през школата на Harley Race, а в момента са в школата на NOAH в Япония.

Освен това в интервю в края на миналата година Fit Finlay спомена, че се е разбрал с NJPW тази година да прати сина му в кеч школата им. Предстои да видим дали това ще се случи.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бонус - други по-значими второ/трето поколение кечисти от последните 2-3 години (които не са под договор с WWE :)):

Reid Flair (син на Ric Flair)

Ученик на Harley Race, с помощ от Ric Flair и други. От 3 години насам се бие из indy сцената, но не чак толкова редовно. Миналата година TNA проявиха интерес да го подпишат на developmental договор, но той отказа.

Gunnar Eudy (син на Sid Vicious)

Ученик на баща му. Преди известно време правеше доста участия заедно с баща му, но после спря. Малко по-висок е от Sid.

Cedric Rougeau (син на Jacques Rougeau)

Ученик на баща му. Бие се от известно време насам във федерацията на баща му. Брат му Jean-Jacques също се бие там, вече доста години (започна още като тийнейджър).

Tama Tonga (син на Meng/Haku)

Ученик на Team 3D. През последните две години се бие в NJPW в Япония. Брат му е Camacho от Smackdown.

Link to comment
UNDERTAKER*

Чудесна тема. Аз също имах подобна идея, но за активните кечисти в момента (пък и all time), които са 2-ро/3-то поколение. Ако ти се намира подобно инфо ще е любопитно. От новата вълна най-много искам Cody Hall да се реализира, най-вече заради баща му. Всъщност, едно от най-любимите ми неща в кеча е, когато ето при такива роднински връзки, кечистите използват същите движения, catch phrase-и като роднините си. Здраво марквам при такъв случай :)

Link to comment

По принцип "очакванията" така да се каже към 2-рите/3-тите поколения са малоумни, отнема години преди да се развият достатъчно и да покажат потенциала си (ако въобще имат такъв, това че бащите им са били някои, въобще не значи че и те ще са така, противно на казванията кеджа може и да не е “у кръвта им”)

Сполучливо е и когато им дадат образите на бащите им + пуш, защото щом те са владеели даден гимик, следва и синовете им да стават за същото, логиката доказано действа безотказно в Наруто примерно. Ted Dibiase Jr, DH Smith, отделно листата с помията си продължава - Michael McGillicutty, David Flair, Husky Harris.

Хора като Rock, Orton станаха успешни чак след като формираха собствена идентичност. Като погледна Ортън първата ми мисъл не е че това е синът на Бобчо Жобъра, а че е дементираният чоек-змия, моментът, когато даден кечист се откъсне от баща си означава, че той е успял. Ако Роки Майвия си беше останал с образа на “third generation superstar” сега можеше и да продава дюнери в махалата в Маями. Cody Rhodes примерно пък се справя прилично, но по-скоро няма да стане нещо по-голямо от баща си, по-вероятно един Goldust "статус".

QLbPj.jpg

Link to comment

Аз лично се кефя на кечистите от второ/трето поколение.Но съм на мнение,че глупаво решение от страна WWE или която и да е кеч компания да дава на тези млади и неопитни кечисти образите на бащите им.Смятам,че на тези млади кечисти трябва да им бъдат дадени образи,различни от тези на техните бащи.Защото ми е писнало да чувам мнения и да чета коментари за кечистите от второ/трето поколение от сорта на:
„Баща му какъв невероятен кечист беше,какви страхотни умения имаше на ринга и какви страхотни промота парвеше,а синът му не може две думи на кръст да каже”. Крайно време е да спрем да сравнява ме кечистите от второ/трето поколение с техните бащи,поради две основни причини:

1.Бащите на тези кечисти са били звезди в друго време и друга ера,която няма нищо общо с тази ера ,която е в момента.

2.Тези кечисти са неопитни и прекалено млади зада вземат образите на бащите си.Иначе от всички тези кечисти от второ/трето поколение,съм гледал Tama Tonga,тъй като следя от близо NJPW.И съм доста впечетлен от качествата,които показва в NJPW.Но съм на мнение,че му е твърде рано да се присъединява към WWE или TNA.

За другите не мога да изкажа мнение,защото не съм гледал техни мачове.Но,ако има кечисти,които определено нямам търпение да видя това са Marshal & Ross Von Erich (синовете на последния оцелял син на Fritz Von Erich – Kevin Von Erich).

Link to comment

Според мен повечето от тези момчета ще "дебютират" единствено защото са синове на бащите си, които са ги уредили. След това, 90% от тях ще се окажат пълни бездарници и ще напуснат бизнеса (hello, David Flair) ;)

Ей тоя Gunnar Eudy честно казано ми се вижда най-обещаващ от всички. Просто ми се вижда "раздаващо се" момчето. Другите ми приличат на "асам як пич и са млата, за да фпечатлявам пудките!".

35izpu1.jpg

Link to comment
UNDERTAKER*

Аз лично се кефя на кечистите от второ/трето поколение.Но съм на мнение,че глупаво решение от страна WWE или която и да е кеч компания да дава на тези млади и неопитни кечисти образите на бащите им.Смятам,че на тези млади кечисти трябва да им бъдат дадени образи,различни от тези на техните бащи.

Аз също. Не съм се изразил правилно. Хубаво е да са с други образи, но в редки случаи да правят по някое движение от роднините си. Така показват, че носят частица от тях, което, както казах, ми е едно от най-приятните неща в кеча.

Link to comment
  • 3 months later...
nWoHulkster

Дебютният мач на Cody Hall:

Един от първите мачове на Ross & Marshall Von Erich:

Третият кеч мач на Tim Zbyszko:

Link to comment

http://www.youtube.com/watch?v=L4Hws9lUul8&feature=g-u-u

Това е мача на Cody Hall от по-добър ъгъл. Качено е от акаунта на Скот в тубата.

Като изключим, че противникът му едва ли е на повече от 16 и сценария е скалъпен

колкото да покаже колко прилича Коди на баща си, мисля че има още доста да

тренира докато излезе нещо от него... Вие как мислите?

Universal Prediction Champion

 

Link to comment
  • 1 year later...

SuperStars of Wrestling - Cody Hall and X Pac Vs. Aces and Eights 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=zkVHMSsL8R8

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...