dr jack levine Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Много кръв, много нещо добър евент се получи, а се бях приготвил за слаба работа. Cain направо закла прасето с тоя лакът. МЕ мисля, че няма човек, който да си е представял победа за Mir, просто не беше от класата на Dos Santos. Пфф и на мен ми е криво за MIller. П.П.Най-важното е, че се видя, че ако Alistair се върне назобн или не може да отпори всеки един от ростера! I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!
gboy Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 ^ Че с кое се видя пък толкова ? Аз мисля, че JDS и Веласкез просто се затвърдиха като двамата най-добри в категорията. Това, че Овърийм ритна Брок и той сдаде багажа, не значи, че същото ще стане и с тия двамата.
Fegri Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Хехе, да не си му голям фен Прогнозата ми се оказа грешна, но все още твърдя, че победа с нокаут за Джонсън беше най-вероятният завършек на този двубой. Идеята ми е, че примерно от 10 изиграни двубоя между двамата, то Джонсън би спечелил 6. Поносимостта срещу удари не е най-силното качество на Струув, а раздаването на тупаници е основното (може би единствено) оръжие на Лавар. Според мен, той много подцени холандеца. Преди двубоя говореше как щял да го нокаутира бързо и да спечели Knockout of the Night за трети пореден път. По време на самия двубой се получи същото - още от самото начало се хвърли да мята юмруци все едно участва в кръчмарски бой. Щом го подпря в мрежата, си помисли, че ще го бие, както Джоуи Белтран и Пат Бери - е да, ама не - всеки ден не е Бабинден и той се бие срещу различни противници. Ясно си пролича, че Струув е много по-завършен боец, докато при Джонсън е обратното - умее единствено да удря силно - останалите аспекти на ММА са му доста чужди. Просто, според мен, ако беше го уцелил щеше да го свали - аналогично на това, което стана при Рой Нелсън и Дейв Хърман Бтв, яд ме е за Мейхем Милър Спуквал съм се от смях да му гледам простотиите. Моментът, в който почна да чеше CB по главата, беше епик Дано отиде да се бие някъде другаде. Ъмм, не, Струв изобщо не го измисли и реализира като хората, просто не показа, че Джонсън е One-dimentional.Джонсън още в началото направи грешката да го притисне към стената и от там да го блъска с надеждата, че ще открие някоя дупка и ще го довърши тотално.Да, ама не се получи така и Струв изпълни, да не кажа перфектното, обаче най-подходящия ход в тази ситуация.Милър....кофти ми е за него, с това коляно мамата си трака...и сега какво ще прави, един Господ знае - единственият разочароващ бой за цялото PPV за мен.
gboy Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ще отиде в Индия и ще вземе маса пара най-вероятно . Или току виж се върне в Страйкфорс, нали телевизията все реве за звезди - идеално за Дайна. Хем се отървава от него в UFC, хем го праща при малкия брат.
MainEventer Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cigano няма право да е толкова голям. Как влачеше отчаяние Мир из октагона при първия опит на американеца да го свали на земята Много се радвам за Junior. Дано продължава да доминира дивизията. Mayhem е яко fake. Мислех, че е добър боец, ама да те надиграват така анонимници...По-добре да се пробва да води някое предаване. Barboza who? Ето такива бойци като Jamie Varner, които се бият със сърце, печелят най-много симпатии сред феновете. Браво на C-4. Уби го.
Fegri Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cigano няма право да е толкова голям. Как влачеше отчаяние Мир из октагона при първия опит на американеца да го свали на земята Много се радвам за Junior. Дано продължава да доминира дивизията. Mayhem е яко fake. Мислех, че е добър боец, ама да те надиграват така анонимници...По-добре да се пробва да води някое предаване. Barboza who? Ето такива бойци като Jamie Varner, които се бият със сърце, печелят най-много симпатии сред феновете. Браво на C-4. Уби го. Бразилците нещо извън Бразилския Bout почнаха да гърмят много здраво - първо Палхарес, сега Барбоза..
gboy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Mayhem е яко fake. Мислех, че е добър боец, ама да те надиграват така анонимници...По-добре да се пробва да води някое предаване. Е, не е анонимник Си Би . Даже си е много добър боец. За мен не е особена изненада това. Най-общо каано - пребори си го. Иначе Милър не е лош боец, но много го раздава шоумен и това му пречи според мен. А и Дайна намекна май на пресконференцията, че загубата му не е единствената причина да си тръгне, имало е някакъв инцидент след шоуто, но така и не разбрах каза ли се какъв.
neshev Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 А и Дайна намекна май на пресконференцията, че загубата му не е единствената причина да си тръгне, имало е някакъв инцидент след шоуто, но така и не разбрах каза ли се какъв. Ем, в общи линии е влязъл в пререкание с Burt Watson (бавачката на звездите, както го наричат, едрият чернокож мъж, който е на всеки weigh ins) заради газова маска, с която Mayhem е искал да излезе по време на walk in-а му, за да почете войниците. Та явно двамцата са си разменили реплики, а Burt Watson е един от най-важните хора в UFC и Dana надали е бил особено очарован от случката. Пък и Mayhem си беше казал, че се пенсионира, ако загуби. Дам, същност беше изхвърлен, преди това официално да стане, но надали е голяма загуба. Mayhem си оказа огромно разочарование, но се съмнявам това да е краят му в MMA-я.
Fegri Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 По въпроса - Муноз даде интервю, че backstage Mayhem не е обърнал мястото с главата надолу, а е измъмрил нещо из под носа си и го е загубата мъжката.
gboy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 И аз не мисля, че току така ще се откаже от ММА-я. Особено в момента има къде да отиде. Там разните по-малки организации като Шарк Файтс и тям подобните със сигурност ще се опитат да го придърпат. Индийците също. Може и в Британия да отиде ... общо взето има опции пред него, достатъчно популярен е. Друг е въпросът, че имаше още какво да даде на UFC. Ако не за друго, то поне MW дивизията е фрапантно зле с лудата доминация на Силва последните години и човек като Мейхам можеше да издигне тоя оня, за да бъде по-интересно.
neshev Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Същност говореше за роля като коментатор. Няма да му е първото отказване, но явно той е поредният, който страда от синдрома "B.J. Penn"и си мисли, че ще може да направи нещо без да е на 100% отдаден. Иначе MW дивизията не е била толкова добра от не знам колко време. Silva се отказва скоро, но пък имат Sonnen, Belfort, Bisping, Wand, Lombard, Munoz, Stann, Weidman и т.н. (разбирай всички добри бойци в тази категория).
Fegri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ломбард му е нужно само да мине през 1-2(като изключим Стан) - Муноз и Белфорт, като за 1-вия ще е ТРУДНО! , но не невъзможно.
gboy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Бойците от MW дивизията имат нужда от издигане и популяризиране. Мое мнение разбира се. От изброените горе, реално Sonnen, Belfort, Bisping и Wand са наистина звезди, за които им пука на хората. От тях пък последните двама едва ли са реални претенденти за пояса (колкото и да ме кефи Ванд - мина му времето). Хора като Lombard, Munoz, Stann и Weidman трябва да бъдат осветени от прожекторите и един Милър имаше с какво да помогне по въпроса. Едно, че е сравнително популярен, второ, че си е атрактивен и привлича внимание. :)
neshev Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Lombard печели title shot на 90%, ако бие Stann и няма пак някакви шашми между Silva и Sonnen. Иначе, ако сравним ситуацията с WW и LHW, където имаме пак доминантни шампиони, в MW нямат проблеми с намирането на опоненти, докато за GSP и Jones вече трябва да се бият с едни и също за 2-3 път. А и Miller реално не е някакво мега популярно име, това е някаква заблуда, понеже беше TV водещ и прочие, но реално не е никакъв draw.
Fegri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Lombard печели title shot на 90%, ако бие Stann и няма пак някакви шашми между Silva и Sonnen. Иначе, ако сравним ситуацията с WW и LHW, където имаме пак доминантни шампиони, в MW нямат проблеми с намирането на опоненти, докато за GSP и Jones вече трябва да се бият с едни и също за 2-3 път. А и Miller реално не е някакво мега популярно име, това е някаква заблуда, понеже беше TV водещ и прочие, но реално не е никакъв draw. Печели Title shot, шот ще бъде самият баут голяма атракция или щото си е солиден пича :?
neshev Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 И двете. Смисъл, много ясно, че е много по-напред от хора, които вече job-иха на Silva, но същевременно няма как да стигнеш до title shot без да си мега солиден.
Fegri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Мерси за инфото... П.П.: Нешак.... Абе с 10 лева на минус съм - МИР ДОЖИВЯ ДО 2-ри РУНД :(. ;[
gboy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Lombard печели title shot на 90%, ако бие Stann и няма пак някакви шашми между Silva и Sonnen. Иначе, ако сравним ситуацията с WW и LHW, където имаме пак доминантни шампиони, в MW нямат проблеми с намирането на опоненти, докато за GSP и Jones вече трябва да се бият с едни и също за 2-3 път. А и Miller реално не е някакво мега популярно име, това е някаква заблуда, понеже беше TV водещ и прочие, но реално не е никакъв draw. За GSP само един път се изпадна в "дупка" откъм намиране на опонент и това беше когато Дан Харди някак си се озова в мач за титлата. Иначе и в момента поне трима бойци има, които са на линия за златото - Кондит, Елънбъргър и Джони Хендрикс. Да не говорим, че и Кампман може да се окаже потенциален претендент. Така че според мен MW от доста време отстъпва на WW в това отношение въпреки доминантния шампион. Относно LHW - още има с кой да се срещне Джони, че да я разчисти дивизията. Хендо, след него вероятно и Фил Джоунс ... чак след това, ако още е шампион, може да почне да ги "завтаря" .
Fegri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 За GSP само един път се изпадна в "дупка" откъм намиране на опонент и това беше когато Дан Харди някак си се озова в мач за титлата. Иначе и в момента поне трима бойци има, които са на линия за златото - Кондит, Елънбъргър и Джони Хендрикс. Да не говорим, че и Кампман може да се окаже потенциален претендент. Така че според мен MW от доста време отстъпва на WW в това отношение въпреки доминантния шампион. Относно LHW - още има с кой да се срещне Джони, че да я разчисти дивизията. Хендо, след него вероятно и Фил Джоунс ... чак след това, ако още е шампион, може да почне да ги "завтаря" . Ако интервалът от време, в което не може да видим Кондит/ДжСП беше по-голям, има поне трима души, които могат да пуснат с/у Кондит да защитава: победителят от Кампман/Еленбъргър, Водолея, Хендрикс.И тримата спокойно могат да се гледат като сериозни опоненти за Кондит - така, де, ако имаше възможност да защитава Интеримчето.
xelzing Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Как искате да победи Милър, като се биеше с един крак...СБ лежа 3 рунда върху него без дори да се опита да го довърши и така си спечели жалката победа.Много ме е яд за Мейхем, защото още малко му трябваше да нокаутира Добермана, но контузията му попречи.Доста антипатичен боец е Доберманчето от кадето и да го погледнеш. [b]Thank you EDGE! [/b]
Fegri Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Донякъде е така, обаче донякъде и не е - защо?Еми, Милър, ако крака на Милър наистина беше толкова зле, не мисля че щеше да бъде в Клетката.
neshev Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Meanwhile in Finland... NSAC's Keith Kizer confirmed to me that Frank Mir met all requirements for & received TUE for TRT for UFC 146 fight against JDS. :D
Dr. Vihar Bogomilov Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 От тоя турнир ще запомня 2 неща - Рой Нелсън и разбитата мутра на БигФут.
Fegri Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Забележете, че Рой в последните си 2 мача прибира 70к бонусчета.Може и да не е сред елита на HW дивизията, обаче като land-не дясната бомба, намазва к*пелето. :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.