Jump to content

Нова ММА игра ще дойде през лятото! Този път с марката Bellator


RVD & 619

Recommended Posts

Като фен на бойните спортове и най-вече ММА, няма как да не съм развълнуван, от новината, която се появи в Gameinformer тази сутрин! 345 Games и Kung Fu Factory(които работеха по Supremacy MMA) обавиха, че работят по играта Bellator:MMA Onslaught!

Играта се очаква да бъде arcade-like, но не очаквайте някакви огнени удари или по-специални удари както в WWE Allstars примерно!

bellator610.jpg

MMA Onslaught ще има online multiplayer режим, който ще има ranking система(такава система имаше Street Fighter IV). Тук идва не чак толкова хубавата част. ВСИЧКИ 8 ИСТИНСКИ БОЙЦИ(Явно няма да видим Багата в играта) ще играят само в play game режима! За всички останали ще ви трябва създаден от вас боец! В играта ще има XP, което ще можете да си набавите от всеки един от режимите и така да си ъпгрейдвате stats-овете на боеца ви!

Играта няма обявена дата, но 345 Games се надяват играта да се появи на пазара през това лято! Играта ще се появи в PSN и XBLA!

Ето го и трейлъра:

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...