Jump to content

БФК: Българска Федерация По Кеч


Jericho

Recommended Posts

Дисклеймър: Едното от трите неща у които съм абсолютно сакат е писането на кеч мачове. Не очаквайте магии и петзвездни класики, защото нема да ги получите.

*******

74d6cfdadf98af27.jpg

RING.BG и министерството на културата, обявиха създанването на първата българска федерация по кеч. Тя ще се нарича БФК (Българска Федерация По Кеч) и ще провежда ТВ и хаус шоута всяка седмица, от различни точки на страната. Федерацията също така е сключила сделка с Булсатком за излъчване от 5 до 6 PPV шоута на година, като тази цифра може да скочи до 10 или 12 при интерес от публиката.

*******

0856df9f52938d72.JPG

Основното шоу на федерацията ще е едночасово и ще се нарича "МОДЕРНИ ГЛАДИАТОРИ". То ще се излъчва по RING.BG в различни дни от седмицата, от 23:30ч., непосредствено преди най-гледаното предаване на RING.BG "Секси Спортни Клипове".

*******

РЕДОВЕН РОСТЕР:

*******

7d3f7b1418765212.JPG

ИМЕ: Венцислав Стефанов (БФК Комисар)

РАЗМЕРИ: Крупни

ФИНИШЪР: Лев Цигански Шамар

БЕКГРАУНД: С цитати като "Проститутките поне ти доставят удоволствие, докато на нашите съдии им плащаме, за да ни ограбват." ни става ясно, че Венцислав Стефанов е човек с принципи и с чувство за правосъдие. Също така, като собственик на футболен клуб "Славия", знаем, че той е човек който знае как да се оперира със спортна организация от високо ниво, така че въобще не се учудваме, че той беше избран да бъде КОМИСАРЯ на БФК. Очакваме от него да управлява федерацията с дисциплина и тежка ръка.

*******

6ff0e1eeb72ebb2b.JPG

ИМЕ: Ален Прост

РАЗМЕРИ: 1,70м. - 95кг.

ФИНИШЪР: Ангренажен Ремък (Camel Clutch)

БЕКГРАУНД: Въпреки френско звучащото му име, Ален Прост е чист българин, роден в красивия бълграски град Перник. Запалянко на високите скорости, той често може да бъде забелязан в публиката, или зад волана, на някое от абсолютно легалните нощни състезания, провеждащи се в Божурище, или на булевард "Тодор Александров".

*******

ab75dab724a09bb6.JPG

ИМЕ: Бай Гроздан Месара

РАЗМЕРИ: 1,76м. - 120кг.

ФИНИШЪР: Комбинация от няколко гръдни пържоли, завършващи с вратна такава.

БЕКГРАУНД: Бай Гроздан Месара е известен месар от село Големо Бучино. След като си предава занаята си на сина си Митю, той решава да изкара малко пари с 25 годишния си опит в хвърлянето и обработката на тежки кравешки и свински трупове, като се записва като участник в кеч федерацията. Въпреки напредващата му възраст, той е човек който всява страх у множество значително по-млади от него компетитори.

*******

ded9ed166894e761.JPG

ИМЕ: Борислав Михайлов

РАЗМЕРИ: Около 100 кила.

ФИНИШЪР: Приспивателното душене на Кейн, но с коса, вместо с хлороформена ръкавица.

БЕКГРАУНД: Капитан на най-великия футболен отбор в българската история и сегашен президент на Българския Футболен Съюз, господин Михайлов изрази недоволството си, след като не беше избран за КОМИСАР на БФК. Той се записа във федерацията като редовен участник и най-вероятно ще се опита да унищожи действащия комисар Венцислав Стефанов, за да придобие позицията му, и по-специално финансовите привилегии, които тя донася. ДО СИНьО МЕ ЦЕЛУВАААААААЙ, КАТО ЗА ФИНААААААААААААААЛ...

*******

8143f5679f6bb989.JPG

ИМЕ: Чичо Краси

РАЗМЕРИ: 1,70м. - 70кг.

ФИНИШЪР: Зашеметител, но за кура, вместо за врата.

БЕКГРАУНД: Основен герой на следната изповед:

значи всичко си беше наред докато един ден кварталния педерас не ми предложи анални сношения с наи приятелски чуства за пари.Утидохме в малката градинка до нас и изчакахме да падне мрака когато се свечери тои ми сабу гаштите и докато се усетя ми го нахака ма направо целия от тогава постояно ми те4е жалта чорбичка и ако се забавя уцапвам гаштите тои ми каза че ште ми мине до седмица но сам така вече повечв от месец дори си слагам по 2ва пласта карпички кажете ми моля ви как да се оправя срам ме е да кажа на родителите си все пак сам на 15 и смятам че не е правелно да правя секс с чичо краси.

*******

c39aa3b30a63a34b.JPG

ИМЕ: Гагарин Стоянов

РАЗМЕРИ: 1,82м - 69кг.

ФИНИШЪР: К.Т.Г. (STO, но вместо Спейс Торнадо Огауа е Космическо Торнадо Гагарин.)

БЕКГРАУНД: Както е ясно от името му, роден е в семейство на върли комунисти. Като човека на който е кръстен, Гагарин мечтае да види звездите отблизо някой ден. Девствен е.

*******

7aab5761360b3035.JPG

ИМЕ: Големият Шеф

РАЗМЕРИ: 1,90м. - 110кг.

ФИНИШЪР: Множество stomp-ове върху бъбреците, средните прешлени на гръбнака и зад ушите.

БЕКГРАУНД: Големият Шеф е мистериозен полицай с маска. Това го прави първият български лучадор. Никога не взима подкупи. Никога не се крие по храстите. Винаги е учтив. Не понася баница.

*******

4e80357c36478a9c.JPG1e672dc57531d7e4.JPG

ИМЕ: Горазд и Злати

РАЗМЕРИ: Кекави/Нелицеприятни

ФИНИШЪР: Дължината на Планк (Легдроп)

БЕКГРАУНД: Горазд е студент втора година висша математика у техническия. Безспорно един от най-интелигентните членове на ростера. Пръв приятел с Гагарин Стоянов. Винаги настоява съдийте да броят тушовете му не до 3, а до 3.14, за по-голема математическа акуратност. Неговата приятелка Злати (истинско име Златокопа Дюлгерова, единствената жена печелила конкурса Мис с. Неделкова гращица бак-ту-бак - 2010 и 2011) е с него заради изключителните му умствени му качества, и въобще не заради факта, че бащата на Горазд е милионер - мастит производител на яйца и пилешко месо. Секси, силна и упорита - дефиницията за дива, пасва 200% на Злати.

*******

38f2361394aa6376.JPG

ИМЕ: Хорст Фукс

РАЗМЕРИ: 1,75м. - 90кг.

ФИНИШЪР: Рендето Вьорнер (Зиг-Заг)

БЕКГРАУНД: Водещия на популярното в цяла Европа предаване WS Teleshop, Хорст Фукс, е една от малкото международни звезди в БФК. Бивш шампион по гимнастика на ГДР, той може да ви изненада с уменията си. Адски харизматичен и лъчезарен, той има толкова много злато и диаманти по часовника си, че не може да ви каже колко е часа.

*******

309cac5003fd6e78.JPG

ИМЕ: Промеждутковците

РАЗМЕРИ: Общо тегло - около 250 кила.

ФИНИШЪР: Двоен Doomsday Device, последван от Moonsault.

БЕКГРАУНД: Другите ни международни звезди, са участници в БФК не по желание, а по неволя, Промеждутковците едва ли са очаквали това стечение на обстоятелствата. Миналия юли, дошли на секс туризъм и минерални бани у Сандански, паспортите им и парите им биват откраднати от небезизвестният наркобос Павле. Сега се опитват да изкарат некой лев да се върнат у майка Англия.

*******

01e2c544bb84cc96.JPG

ИМЕ: Йоло Денев

РАЗМЕРИ: Дребни, но подсигурени с божествена енергия.

ФИНИШЪР: Призоваване на бог Тангра, който удря ринга с неколко рандом светкавици.

БЕКГРАУНД: Един от най-ярките обществени дейци от началото на прехода, Йоло Денев се е записал в БФК, за да докаже силата на великия бог Тангра, и че българите са измислили китайската азбука, преди 30,000 години. Когато вижда голи момичета се възбужда.

*******

cc7bcbe10a8402fc.JPG

ИМЕ: Кокала

РАЗМЕРИ: Аполоновски

ФИНИШЪР: А.Д. (Не е Ален Делон, а е Аттитюд 'Джъстмънд, маркове!)

БЕКГРАУНД: Емил Велев за БФК e това което е Джон Сина за WWE. Некадърник, незаслуж... извиняваме се, искахме да кажем същински АС, лидер на съблекалнята, човек с необуздана харизма и умения, който всява страх в сърцата на опонентите си и безкрайна подкрепа в сърцата на почитателите си. "МИШАТА ЧОРНИИИИИИИИ! ВИ ПОЗДРАВЯВА ЗА ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА! RISE ABOVE HATE, К-Р-А-Й!"

*******

88bbb70904935a1f.JPG

ИМЕ: Кондьо

РАЗМЕРИ: Екстра

ФИНИШЪР: Музика под брадичката

БЕКГРАУНД: Чалга певец, бивш сводник. В затвора открива Господ и се отрича от предишните си злодеяния. "ЖИВ СЪМ, НЕ ИСКАМ ДРУГО, ЖИВЕЕ МИ СЕ ЛУДОО!"

*******

691dc0d79bffe894.JPG

ИМЕ: Назми Шекер Ага

РАЗМЕРИ: Нормални

ФИНИШЪР: Летящия дюнер (Шепота на вятъра)

БЕКГРАУНД: Наскоро пристигнал в България и отворил дюнерджийница, Назми Шекер Ага бива заклеймяван от много националисти като човек който е пристигнал незаконно в татковината ни, за да пие българска кръв и да ебе дъщерите ни, но истината е, че той търси отдавна изгубеният си баща, който всъщност е българин. С помощта на медийната сила на БФК, той се опитва да открие баща си и да изпълни детската си мечта - да се возат с баща си на блъскащи се колички в лунапарк.

*******

80c656c94bd742a3.JPG

ИМЕ: Огито

РАЗМЕРИ: Едри

ФИНИШЪР: Забиване на нож у сънната артерия.

БЕКГРАУНД: Той е щедър към всички курви и безпощаден към всички които го гледат лошо. Винаги си държи нож у задния джоб в случай че нещата излезат "извън контрол". Не би работил професия, която да не му позволява да се наспива сутрин и да си провери обстойно фейсбука.

*******

c830302bfbeac1cb.JPG

ИМЕ: Павле

РАЗМЕРИ: 1,70м. - 170кг.

ФИНИШЪР: Банзай Дроп

БЕКГРАУНД: Павле е югозападен, крупен разпространител на наркотици със съмнителен характер. Целия ростер купува от него, тъй като БФК нема уелнес полиция. Той е и човека, който открадна парите и паспортите на Промеждутковците. Въпреки че не е обратен, иска да ги използва за секс-роби.

*******

b56feba05f488d78.JPG

ИМЕ: Коце - Шефа На Пирин СС

РАЗМЕРИ: Респектиращи

ФИНИШЪР: Очевадна Засада (Падащ лист от третото въже)

БЕКГРАУНД: Той е с очила и вижда от тука. Гнус го е да стъпи на Герена, затова БФК нема да провежда шоута там. Мрази сички които са подлоги на полицията и на армията и иска Наско Сираков в най-скоро време да умре. Пуснал е законопроект чрез който Левски, Литекс, ЦСКА и Локо София да бъдат извадени от А група.

*******

d981b6420c3ba0d1.JPGd981b6420c3ba0d1.JPG

ИМЕ: Сульо и Пульо

РАЗМЕРИ: Невзрачни

ФИНИШЪР: Немат

БЕКГРАУНД: Братя джобъри, амалгамиращи в себе си особеностите на бълграската култура.

*******

11dd5afd4ed08300.JPG

ИМЕ: Юлиян Вучков

РАЗМЕРИ: Прилягащи на такъв титан на перото

ФИНИШЪР: Следващия Зрител (RKO)

БЕКГРАУНД: По думи на бившия ми учител по литература, Вучков е бил на младини секс машина номер едно на българската интелектуална маса. Не е имало поетеса която да не е била наебана от него. Не се учудвам имайки предвид галантноста, интелекта и маниерите на професора.

*******

КОМЕНТАТОРИ:

5f2bf8f0efda0d20.JPG

Тони Стораро и Томи Чинчири

*******

ДОПЪЛНИТЕЛЕН РОСТЕР:

*******

th_918550930_logo_ROH_122_54lo.jpgth_918551734_logo_PWG_122_487lo.jpgth_918551895_logo_CHI_122_473lo.jpgth_918552691_logo_NOAH_122_373lo.jpg

Тъй като БФК е подписала сделки за обмен с ROH, PWG, Chikara и NOAH, можете да очаквате редовен извор на звезди от чужбина, които да показват уменията си пред българска публика.

*******

ТИТЛИ:

*******

Засега, БФК не разполага със свои собствени титли. За сметка на това, БФК признава всички титли на ROH, PWG, Chikara и NOAH и оторизира защитаването им на БФК шоута.

*******

Link to comment

74d6cfdadf98af27.jpg

100405045006788134.jpg

53ff64037560adc6.JPGVS.cc7bcbe10a8402fc.JPG

Стана ясен мейн ивента за първия епизод на "Модерни Гладиатори"!

На шоуто, което ще се проведе в Зимния дворец, световния шампион на популярната американската федерация Ринг На Честта, Дейви Ричардс ще защитава титлата си срещу Емил Велев - Кокала.

Американеца сподели, че е изключително щастлив и радостен да бъде удостоен да се бие пред българската публика. КОМИСАРЯ на БФК, Венцислав Стефанов добави: "Е как нема да е доволен, петнайсе хиляди албански донги ми иска да му платим, минетчията."

Link to comment

Ето на този ростер,всеки би завидял.Много добре подбрани имена,с голям потенциал.Мисля че Боби Михайлов ще е главния хийл,който ще се опита да вземе властта от строгия,но справедлив Венци Стефанов.Надявам се да видя скоро в МЕ,единственият и неповторим,Професор Вучков.И както казаха по-горе,не е лошо и повече диви да вкараш,а защо не и мениджъри на кечистите.

Link to comment
dr jack levine

КУЛТАЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само на ростера припаднах от смях, а смятаи когато започнат мачовете и промотата.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

ring.bg.jpg

0856df9f52938d72.JPG

"МОДЕРНИ ГЛАДИАТОРИ" - ЕПИЗОД 1 - 06.03.2012

Зимен Дворец, София

Атендънс: Около 600 души

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

След малоумно интро, явно направено на Windows Movie Maker, се пренасяме в Зимния дворец за първия епизод на "Модерни Гладиатори"!!! Камерите обстойно ни показват публиката, сред която е и нашият познат УлтраМад!!!

На ринга е КОМИСАРЯ на БФК, Вецислав Стефанов!

Венци: Добре дошла, публико! Надявам се да ви е кеф, и другия път да дойдете пак! Също така искам да опровергаем всички слухове че това начинание е перачница за пари! Благодаря и приятна вечер!

Венци подава микрофона на коментатора Тони Стораро, защото, поради липса на идеи на сценарния екип, се налага човека-глас да ни зарадва с музикално изпълнение!

http://www.youtube.com/watch?v=lU9CG6ec5UU

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Пренасяме се бакстейдж за да видиме как Кокала ходи!!! Огромен поп от публиката! Той спира да разговаря с аудиопродуцента Милко Калайджиев, след което му дава флашка с мистериозно съдържание! Покрай тях минава Назми Шекер Ага, крещейки "таткооооооо, таткооооо, бабаджън, къде си?!"...

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ded9ed166894e761.JPGVS6ff0e1eeb72ebb2b.JPG

Борислав Михайлов vs Ален Прост

Време е за първия мач в историята на БФК!!! Коментаторите ни казват, че Прост е требвало да направи ентранс а-ла Джон Сина на КечМания 23, но за съжаление алтернатора на верният му Москвич Алеко се е развалил. Да се надяваме, че това ще му даде повече intensity в мача. Боби Михайлов естествено излиза с "Като за финал", но далеч не е в добро настроение, като се има предвид, че беше отрязан за комисарския пост. Гонга е бит и двамата се нахвърлят един върху друг като диви животни!!! Разменят брутални, бързи удари. Изглежда са насъбрали много мъжка ярост. Прост прави ирландски бич на Михайлов към въжетата, след което го посреща със саблен удар! Прост се засилва и се опитва да направи elbow drop, но Михайлов се отмества! Борето хваща Прост за главата и си го наглася за вертикален суплекс, но прост контрира с коляно в корема! ДДТ! Борето е на земята! Прост бавно се качва на третото въже и се готви да полети! Това ще е жабешко цамбурване! НЕ!!! В последния момент Боби вдигна колене и сега души Прост с КОСАТА СИ!!! БОЖЕ ГОСПОДИ, ИСУСЕ ХРИСТЕ, ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО!!! Прост става лилав на цвет и нема избор, освен да се предаде...

Борислав Михайлов def. Ален Прост via submission with a hair choke - (2:48)

След мача Борето взима микрофона...

Михайлов: Това което видяхте е само началото!!! Първо него (сочи към Прост), след него - ВСИЧКИ!!! Това беше само първата ми крачка към абсолютно господство!!!

Припева на "Като за финал" се чува отново и Михайлов започва да танцува трейдмарк кючека си/епилептичния си пристъп.

http://www.youtube.com/watch?v=007Pr-eSW8U

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Пренасяме се в семпло обзаведения офис на Венци Стефанов. Осветлението е намалено. На около три метра пред бюрото му от чисто злато и платина, има два стриптизьорски пилона, с прилежащи стриптизьорки към тях, които се кълчат по цици. От тавана виси диско топка, която отрязява светлината на шарената лампа. Звучи "Докажи се, брат ми" на коментатора Тони Стораро и добрия му приятел Джамайката Мелятин. От ляво на бюрото има огромен бар, със свой собствен барман. Зад бюрото на стената виждаме портрети на Бай Миле, Крис Беноа и шампионския отбор на Славия от '96-та.

Няма нито библиотека, нито шкафове за документи... Грехота... Венци е седнал на бюрото си, пушещ пура и пиещ гротесков коктейл, от който стърчат чадърче, половин ананас и огромна пръчка бенгалски огън. Пред комисаря е седнал ромският славей Кондьо.

Венци: Циганин, четох преди малко у интернет, че е било хубаво да земеме некои образи от другия кеч дето го дават по GTV. Попрехвърлих една серия и един образ ми хареса. Бих искал да ти го сложим.

Кондьо: Ама, Венци, как така ше ми го слагаш? Недей така, аз съм със Господ...

Венци: Нема да те ебем бе, слабоумен! Образ искам да ти сложим.

Венци сигнализира на една от стриптизьорките, да слезе от пилона си. Тя слиза и отива до Кондьо.

Венци: Сега искам да ѝ наведеш главата и да ѝ пръднеш!

Кондьо вдига рамене, и изпълнява заръката на Комисаря. След случката обаче, стиптизьорката просто се усмихва, обръща се и се качва обратно на пилона.

Венци: Какво стана, бе?

Кондьо: Пръдните на набожните хора миришат на цветя и утринна роса, не можеш да ги поквариш!

Венци: КЪШ, МАЙКА ТИ ДЕБА ЦИГАНСКА!!!

Венци хвърля коктейлната си чаша върху Кондьо и бенгалския огън му прави грозна дупка в хубавата бяла ленена риза.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

4e80357c36478a9c.JPG1e672dc57531d7e4.JPGVS80c656c94bd742a3.JPG

Горазд (w/Злати) vs Oгито

Във втория мач за вечерта, младата столична надежда Горазд, придружаван от красавицата Злати с късата пола, ще се изправи срещу бургаската легенда Огито! Злати очевидно е омаяна от опонента на приятеля си, и по точно от надписа на гърдите му. УлтраМад се опитва да хване Злати за циците, но охраната го спира. Гонга е бит и мача започва учудващо добре за Горазд, който със своя интелект успява да избегне хаотичните атаки на Г-н "Яжте, пийте...". По некое време Огито започва да се задъхва и Горазд напада!!! Лев, десен, крачка назад, десен, па лев, па десен!!! Горазд е същински Роки Балбоа!!! Огито обаче блокира един удар и на изражението на Горазд се изписва кошмар!!! Огито засилва Горазд в ъгъла след което се затичва да го смачка, но Горазд се отмества в последния момент и преобръща Огито със school boy!!! 1...2...3..и Огито се повдигна малко преди 3.14!!! Горазд не дава на опонента си време да се съвземе и заключва унищожителен хедлок! Публиката не знае кой е фейс и кой е хийл, затова не пляска на Огито да стане!!! Без допълнителните сили от публиката хедлока е неизмъкваем!!! От рингсайда Злати се провиква "ГЕТ ДИ ТЕЙБЪЛЗ!!!" което докарва на Горазд огромна усмивка! Той слиза от ринга и започва да бърка под него. След обстойно търсене, той изважда... неколко математически таблици написани на бели дъски! Златка си прави лицедлан и клати главата си неодобрително "Защу гу зимах тойъ олигуфрен?". Докато Горазд показва таблиците на публиката и обясянява значението им, на ринга Огито се съвзема!!! Той сваля едната си джапанка и я разкъсва на две!!! ОТ НЕЯ ИЗПАДА СГЪВАЕМ НОЖ!!! БОЖЕ МИЛИ!!! Нищо неподозиращия Горазд се качва на ринга и ОГИТО ГО ПОСРЕЩА С НОЖ У СЪННАТА АРТЕРИЯ!!! ОПИТ ЗА ТУШ - 1...2...3!!! ОГИТО СПЕЧЕЛИ!

Огито def. Горазд via pinfall after a cartoid stab - (7:31)

След мача медицинския екип на 14-та поликлиника изнася безжизненото тяло на Горазд от ринга. Чистачки на фирма "Василка" започват да бършат кръвта. Огито прави победната си поза, след което излиза от ринга. Очите му срещат тези на Злати. Явно прехвърчава химия. Огито и намига с татуираното си око. В първия момент тя е фрустирана, но във втория, тя сваля гащите си и ги му ги подхвърля!!! Като същински Павел Сърничек, Огито плонжира и ги хваща. Той се взира в тях за няколко момента, след което ги помирисва многозначително!!! Огито намига на Злати още веднъж, след което продължава възхода си по рампата и изхода си от ринговата зона.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Излъчен е емоционален видеоклип. На фона на "Старата ти снимка" на Борис Дали, са показани кадри от детството и мъжеството на Кокала, който ще се бие по-късно тази вечер.

http://www.youtube.com/watch?v=UIBJJ2AV9nA

6e185cbd50ae14ba.JPG

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

На камерите е показана съблекалнята на Дейви Ричардс. С помощта на гимнастическа топка, той се търкаля и тренира jiu-jitsu транзишъните си. Венци Стефанов влиза на юруш в съблекалнята с разярено изражение, но след като вижда Дейви и действията му, просто го посочва, изсмива се и си тръгва.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Време е за първия ток-шоу сегмент у историята на Българската Федерация по Кеч!!! Пайпър'с Пит, трепери!!! Хайлайт Рийл, еби се!!!

ВРЕМЕ Е ЗА ВРЕМЕНА И НРАВИ С ЛЕГЕНДАТА ПРОФ. ЮЛИЯН ВУЧКОВ Д.Ф.Н.!!!

4042640f3dda2495.jpg

Професора си е опънал сгъваемата маса на ринга и е готов да посрещне госта си!

Вучков: Здравейте, драги зрители на РИНГ.БГ и безбройните почитатели на предаването Времена и Нрави, днес гост ще бъде видния български лучадор, полицай и какво ли още не, Големият Шеф - отлично известен на всички вам, който ще влезе в третата част на това предаване, както обикновено, с него ще обсъдим върпоси от литературен и изкуствоведски характер, тъй като обикновено, те са изместени от нашия политически живот, и са извън вниманието на нашите медии, поне до голяма степен. Тема на моя коментар днес е "Как се работи у България?", "Какво е равнището на гимназиалното образование?", "Спазваме ли художествените традиции?", и в частност към литературата и към Иван Вазов, като ще посоча, разбира се, и много примери, драги ми зрители...

Мисълта на професора е прекъсната от "Нашата полиция ни пази"! Явно Големият Шеф не иска да чака!!! Той влиза на ринга, ХВАЩА ПРОФЕСОРА ЗА ГЪРЛОТО И МУ ПРАВИ ЗАДУШАВАЩО ТРЪШВАНЕ ПРЕЗ МАСАТА!!! БОЖЕ СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ!!! Големият Шеф стъпва на врата на професора и вдига победоносно ръце!!! На рампата, обаче, излиза другият шеф в Българската Федерация по Кеч - КОЦЕ!!! ШЕФА НА ПИРИН СС!!! Той просто посочва Големият Шеф с пръст и изкрещява "ПОДЛОГА!!! АЗ СЪМ С ОЧИЛА И ТЕ ВИЖДАМ ОТТУКА!!!" след което прави зиг хайл във въздуха.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

РЕКЛАМИ!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ВРЕМЕ Е ЗА КУЛМИНАЦИЯТА НА ВИЧИРТЪ!!!

604df97b69223916.jpg

Световна Титла на РНЧ

53ff64037560adc6.JPGVScc7bcbe10a8402fc.JPG

Дейви Ричардс (ш) vs Кокала

Мач без дисквалификациЙ

Претендента излиза пръв под звуците на "Моя страна, моя България"! Няколко човека от публиката пускат мъжки сълзи от умиление! Време е за грандиозния ентранс на шампиона! Светлините угасват...

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!! КАКВА ГАВРА С БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА!!! Дейви излиза по рамата и явно е фрустиран, изглежда не това е била музиката с която е трябвало да излезе. Феновете и по-специално УлтраМад, започват да хвърлят отпадъци върху американеца. Той бързо-бързо се качва на ринга. Гонга почти моментално е бит. Дейви подава ръка на Кокала за да си стиснат ръцете. Кокала му стисва ръката... И ДОБАВЯ СВАТБАРСКИ ШУТ У ТАШАЦИТЕ!!! НЯМА ДИСКВАЛИФИКАЦИИ!!! Дейви се опитва да се съвземе, но Кокала му се изхрачва у лицето "Ти па къв красавец си, еби му майката"... Изведнъж през публиката, от рампата, изпод ринга - почти целия ростер започва да приижда на ринга!!! Дейви знае какво ще се случи, но въпреки това е готов да се защитава като мъж. Това обаче не му върши работа, тъй като Огито го наръгва у десния бъбрек!!! Големият Шеф започва да го бие безпощадно с палката, докато Павле му бие инжекция хероин у баджака. Йоло Денев призовава светкавица, която удря шампиона право в гърлото, Ален Прост го удря у черепа със съзтезателния си шлем, а Гагарин Стоянов добавя moonsault!!! Всички, без Кокала и съдията, обаче се отдръпват и излизат от ринга, защото ЧИЧО КРАСИ се подготвя зад шампиона!!! Дейви едва-едва се изправя на четири крака, след което КРАСИ МУ ПРЪСВА АНАЛЕЦА С КОЖЕНИЯ СИ БОЗДУГАН!!! СЕМ ШЕ НИ СВАЛАТ ОТ ЕФИР, ЕБАСИ МАЙКАТА!!! Дейви Ричардс, сочения за най-добър кечист в света, лежи безпомощен на българския ринг, облят в пот, кръв, боклуци и жалта чорбичка!!! Кокала арогантно покрива полу-трупа му - 1....2....ДЕЙВИ СЕ ПОВДИГНА, БОЖЕ МОЙ!!! Изражението на Кокала описва шок и недоумение!!! Венци Стефанов влиза на ринга, и започва да рита Дейви в корема и да крещи "ПРОСТИТУКО, ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ!!!", след което сигнализира на Кокала да го довърши... Кокалиньо хваща Ричардс за главата, изправя го... И ГО КАЧВА НА РАМЕНАТА СИ!!! ТОВА ЩЕ БЪДЕ А.Д.!!! ДА!!! Опит за туш - ...1...2........3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

КОКАЛА ГО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кокала def. Дейви Ричардс (ш) to win the ROH World Championship via pinfall after an А.Д. - (5:02)

Гонга е бит и целия ростер влиза на ринга!!! Големият Шеф и Бай Гроздан Месара вдигат Кокала на раменете си, който държи новоспечелената си световна титла! Конфети започват да валят от тавана! Томи Чинчири започва да пее "Най-най"!

Единствения който не се включва в забавлението е Борислав Михайлов, който със зачервени бузки стои на рампата и гледа злобно. По устните му се чете нещо от сорта на "ами АЗ?!" след което се обръща и си тръгва.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

OVERRUN - Секси спортни клипове

http://www.metacafe.com/watch/285694/sexy_sports_clips_original/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Link to comment

КОКААААААЛ, МИШАТААА ЧОРНИИИИИ ТЕ ПОЗДРАВЯВААААА! ЗА СПЕЧЕЛЕНАТА ШАМПИОНСКА ТИТЛААААА!!

Link to comment

Венци: Циганин, четох преди малко у интернет, че е било хубаво да земеме некои образи от другия кеч дето го дават по GTV. Попрехвърлих една серия и един образ ми хареса. Бих искал да ти го сложим.

Кондьо: Ама, Венци, как така ше ми го слагаш? Недей така, аз съм със Господ...

Венци: Нема да те ебем бе, слабоумен! Образ искам да ти сложим.

In Венци we trust!!!

Link to comment

Титлата на ROH вече никога няма да бъде същата! :D И поздравления за автора.Първото шоу беше интересно и ще следя продължението.

Link to comment
dr jack levine

Е искаме да гледаме гимик мач между Огито и Митио Пищова, загубилия спира да ебе курвите!

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

74d6cfdadf98af27.jpg

897af9d6783a0c97.JPGc934e469f8d8f4bf.JPGec40ea549346952c.JPG7d3f7b1418765212.JPG

- Изтъкнатия кеч журналист Мелцер, обяви пред РИНГ.БГ, че мениджъра на РНЧ, Джеймс Корнет, е разярен относно бруталното третиране (е евентуално незаплащане) на шампиона му от БФК. Поради контузиите, които Ричардс претърпя в България, той ще отсъства от ринговете между 16 и 20 месеца. РНЧ обявиха смяната на титлата за невалидна и си поискаха колана обратно. БФК КОМИСАРЯ, Венци Стефанов отвърна, като им изпрати по ЕКОНТ парче бел балатум, с написано с макрер "РНЧ Титла" върху него. Това разяри американците още повече, които се зарекоха да изпратят в България най-злобния и коравия си кечист - Хомисайд, за да върне титлата обратно. Когато БФК КОМИСАРЯ разбра за заканата им, той ни предостави следния коментар: "Хоми-сайд ли е, Хоме-раст, ли е, нема значение! Ще го наведеме янкито, нема проблеми. Още хора да пратат, да ми прават рейтинг!".

a20180d6e4f2a384.JPGcc7bcbe10a8402fc.JPG

- Мишата Чорни е поздравил Кокала за шампионската титла.

7aab5761360b3035.JPGVSb56feba05f488d78.JPG11dd5afd4ed08300.JPG

- Обявен беше и главния мач, за втора серия на "Модерни Гладиатори". Големият Шеф ще се изправи срещу Коце - Шефа На Пирин СС, който ще бъде придружаван от Юлияно Вучи!!! Допълнителна мотивация за участниците, че е факта, че победителя ще получи мач с Кокала за РНЧ титлата в бъдеще!

8143f5679f6bb989.JPG

- Чичо Краси беше отстранен от федерацията до второ нареждане, поради факта, че СЕМ са се самосъзирали за "Необявения инцидент от сексуален характер" който се е случил на последното шоу. СЕМ също така глоби федерацията с 25,000лв.

bfc410021cad2780.JPG

- БФК в момента преговаря с неколко звезди от родния небосклон - Митьо Пищова, Дивна и Николина Чакърдъкова.

Link to comment

КОЦЕТО СС ШЕ ЕБЕ МАМАТА НА ТОЯ УШЕФ!!! МОЩНО ПИРИН СС!!

http://vbox7.com/play:e1f9c671

Link to comment

Сложи го Гробаря в ростъра, човека може без проблем да ги тепа тези, пък и ще е интересно, понеже във федерацията се мярка само покрай Кечмания, иначе ако все пак не искаш да е той, поне пусни подобен, Киро Некролога или Гочо камената плоча...

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment
dr jack levine

К'во стана тука ?! Няма ли да има още епизоди?

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

 

Link to comment

Ше има. Нема страшно. Просто покрай Портал 2 и австралийските софт-порно сайтове забравих че имам дневник.

Link to comment
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...