Jump to content

5 европейски кечисти, които ТРЯБВА да са в WWE/TNA, но не са?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

И да си дойдем на думата. :) (Западна) Европа от доста време насам е втория най-важен пазар за големите американски кеч компании, като и двете компании имат по няколко европейски звезди в roster-a си. Междувременно, след застоя в края на 90-те/началото на 21-ви век в момента Европа е пълна с много и най-различни талантливи кечисти и кечистки. Въпросът е кои от тях са най-подходящи за WWE/TNA? Кои са Хората с главно Х в Европа в момента?

Link to comment
nWoHulkster

По-нататък ще се изкажа относно мъжете, но първо искам да обърна по-специално внимание на жените. И така, моя личен топ 5 (без определен ред):

 

"The Professional Predator" Alpha Female

347yxw9.jpg

Коя е тя? - Германска кечистка с над 10 години опит. Германия, Англия, Франция, Италия, Испания, Швейцария, Норвегия, Турция и къде ли още не. Била сe е из цяла (Западна) Европа и без съмнение е едно от най-главните европейски женски кеч лица. Имала е проби и с TNA, и с WWE.

Защо трябва да бъде подписана? - Различна и запомняща се визия. Добра на ринга. Силна, внушителна, страховита - три думи, които я описват добре като образ и стил. На живо и от близо е дори още по-внушителна гледка.

Защо все още не е подписана? - Защото не се вписва в традиционните норми за визия, които са характерни за болшинството от кечистките в големите компании. Освен това, говори английски, но определено има още какво да се желае в това отношение (е, за "чудовище" като нея говоренето не е чак толкова необходимо умение, но все пак винаги си е голям плюс).

"Portugal's Perfect Athlete" Shanna

perfectv.jpg

Коя е тя? - Португалска кечистка, която е може би най-голямата breakout звезда на европейската женска кеч сцена през последните 2-3 години. Изпъкна изведнъж, обиколи цялата сцена и стана едно от топ лицата на европейския женски кеч.

Защо трябва да бъде подписана? - Добра на ринга. Стабилна визия. Говори четири езика (португалски, английски, френски и испански).

Защо все още не е подписана? - Нямам си идея... Може би promo skills?

The Blossom Twins (Hannah & Holly Blossom)

2vljfjo.jpg

Кои са те? - Близначки от Манчестър, Англия. През последните 2-3 години прекарват по-голямата част от времето си в OVW, където са бивши OVW co-Women's шампионки.

Защо трябва да бъдат подписани? - Подобен отбор се рекламира сам и е нещо различно на фона на останалите кечистки. Близначките в кеча се броят на пръстите на едната ми ръка и факта че са cute (не hot, a cute - усетете разликата :)) е голям плюс. Просто перфектен babyface отбор, като образ. Това, че са англичанки също помага доста (Англия е един от най-главните пазари за WWE & TNA). Идеален вариант за Knockouts tag team в TNA, a защо не и Blossoms vs. Bellas в WWE.

Защо все още не са подписани? - Защото има още какво да се желае на ринга, а и на микрофона също има какво да се желае. Определено имат нужда от подобряване в тези аспекти (OVW & FCW са затова...), но така или иначе при подобен отбор, който е толкова лесен за рекламиране, уменията не са от ЧАК толкова ключово значение.

Erin Angel

2u6jzo3.jpg

Коя е тя? - Англичанка. Подобно на Alpha & Shanna, Erin e едно от главните европейски женски кеч лица и се е била из цяла (Западна) Европа.

Защо трябва да бъде подписана? - Добра на ринга, симпатична е като визия, natural babyface е, има 8 години опит, англичанка е (Англия е важен пазар...).

Защо все още не е подписана? - Promo skills, може би? Искат по-добра визия, може би? Не знам.

Има и още няколко имена, за които се сещам, но те са с една идея по-надолу (като overall package предназначен за американския mainstream кеч, така да се каже), но общо взето Европа определено има какво да предложи що се отнася до кечистки. Ако до 2-3 години повечето от тези мадами не са подписани от WWE/TNA ще бъда изненадан и може би ще изгубя вяра в European talent scout-ите на WWE/TNA. :)

Link to comment
degenerat 2

Топ 5 кечисти:

1. и 2. Tommy End and Michael Dante в TNA - една от най-добрите отборни комбинации в света в момента, който ще се впише добре в team девизията. Винаги е удоволствие да ги гледаш заедно. Ако все пак трябва да посоча един от двамата за самостоятелно участие в САЩ, по скоро бих избрал End, който ми харесва повече като образ и работа в ринга.

3. Starrbuck в WWE - не веднъж е доказвал че е страхотен кечист, който винаги може да направи добър мач. Ще е полезен и от бизнес гледна точка, защото е един от по-известните европейски кечисти.

4. PAC в TNA - ще е отлично попълнение в X девизията.

5. Big Van Walter в WWE - ще е интересно да се гледа такъв тип кечист на такава сцена, освен това искам да го видя отново срещу Danielson.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
nWoHulkster

Преди да спомена кои са моите пет човека искам да направя една забележка. "The Man That Gravity Forgot" PAC и Fergal "Prince" Devitt не съм ги обмислял, тъй като на този етап не ги считам за реалистични варианти. И двамата са доволни да се бият full-time в Япония, лоялни са към компаниите им и на този етап не показват интерес към преминаване в САЩ. Разбира се, това винаги може да се промени, но на този етап ги изключвам като вариант. Друг кечист, който го изключих като вариант беше британеца "The Guv'nor" Martin Stone, който със сигурност щеше да влезе в моя топ 5, ако темата беше преди година/година и нещо. Martin отсъстваше от ринга дълго време поради контузия и откакто се завърна не е същия. Отново, положението му винаги може да се промени, но на този етап го изключвам от моя топ 5 поради тази причина. И така, моите пет човека (без определен ред):

 

"The Vigilante" Johnny Moss

2uym3qq.jpg

Британски кеч ветеран (бие се от 1998 насам), които се е бил из цяла (Западна) Европа и е едно от главните европейски кеч имена. Миналата година се изправи срещу Jeff Jarrett на house шоуто на TNA в Лондон. Има европейски кечисти по-добри от него на ринга, има и по-харизматични от него, има и кечисти с по-добра визия, има и такива с по-добри умения на микрофона и т.н., но като "цял пакет" едва ли има някой по-добър в Европа. Добър на ринга (в различни стилове), харизматиен, добра визия, справя се горе-долу добре и с микрофона, опитен. Казано накратко: перфектен кечист. Фактът, че не е по-висок вероятно му пречи, но така или иначе е перфектен за голямата американска сцена.

 

"The French Stallion" Tom La Ruffa

qojg61.jpg

"Mr. European Main Event". :) Може би кечистът, който headline-ва най-много шоута в Европа като цяло през последните 2-3 години, тъй като е може би главната звезда на една от двете главни и най-активни (като брой провеждани шоута) кеч федерации в Европа*. Ученик на Lance Storm. В родната му Франция обикновено е babyface и определено е добър в тази роля, но всеки, който го е гледал в "World of Hurt" риалити шоуто на Lance Storm знае, че е просто фантастичен образ като heel. Харизматичен, добра визия, добър на ринга (макар и да има още какво да се желае в някои аспекти), справя се добре и с говоренето на английски. Главното, което му липсва e малко повече височина. Несъмнено един от първите хора, за които се сещам, когато стане дума за кечисти, които трябва да са в WWE или TNA.

 

"Bad Bones" John Kay

bg4w7p.jpg

Като "цял пакет" е може би най-добрия германски кечист. Визия, харизма, mic skills (на немски), добър на ринга, млад, но с известно количество опит зад гърба му и изяви из цяла (Западна) Европа. Е, има още какво да се желае на ринга (в някои аспекти) и при промотата на английски все още има върху какво да работи, но общо взето е един от главните ми кандидати за WWE/TNA.

 

"The Baby Jesus of British Wrestling" Rockstar Spud

rockstarei.jpg

Не само един от най-забавните и най-добри heel-ове в Англия и Европа, но може би и в света като цяло. Много, много добър като heel. Добър е и в sports частта от популярното словосъчетание, но особено в entertainment-а е много добър. Това че е доста дребен (метър и 60?), обаче, му пречи доста. Уверен съм, че ако не беше толкова дребен досега вече щеше да е в една от двете главни компании. Има си всичко необходимо за един кечист с изключение на височината. Според мен това, че е толкова нисък може да бъде използвано по много добър начин, но явно това пречи на големите компании да го взимат по-насериозно, което за мен лично е груба грешка.

 

Leroy Kincaide

351thme.jpg

Тук се чудих доста между 2 човека и все още не съм 100% уверен, че Leroy е финалния ми избор, но да речем, че е той (в случай, че някой се чуди другият, който обмислях е "Party" Marty Scurll). Leroy Kincaide e британски кечист, който е главната звезда на една от главните британски федерации (FWA), но освен това има участия и в други европейски държави. Освен кечист е и рап изпълнител. Наскоро имаше участие и в британско риалити тв шоу по BBC 3, както и главна роля в италиански филм. Повтарям се, но тези неща са верни и при него - бива го на ринга, харизматичен е, има добра визия, справя се прилично на микрофона. Още малко височина би му се отразили добре, но уви. Leroy e нещо като по-малка на размери, по-атлетична, по-high-flying версия на John Cena. :)

Това е. Разбира се, има още доста талантливи европейски кечисти, които биха били добро попълнение към двете големи компании, но темата е за пет човека, така че няма да споменавам повече хора, макар и да има още няколко човека, които определено заслужават споменаване.

* За да се избегнат излишни въпроси: въпросните две главни европейски федерации са All Star Wrestling в Англия и Wrestling Stars във Франция. Това са европейските федерации, които всяка година имат най-много шоута и които draw-ват доста от по-големите indy публики. И да, в момента Англия и Франция са двата главни кеч пазара в Европа и именно там има най-много кеч шоута на живо.

Link to comment

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН ЗА ФРЕНЧ СТАЛИЪН!!! Тоя човек е У-НИКАЛЕН!!! Като Дани, Бухала и Бизкит в едно, без наркотиците. Даже беше джобил на Грамадата на един скорошен СмакДаун, ако не ме лъже паметта.

Тия близначките също ми хванаха окото. Веднага ги подписвам у ЕWR.

Иначе моите лични фаворити:

1. Арес - (WWE)

ares-cartoon.jpg

Швейцарския хилярдер радва, но размера и физиката му нема да му помогнат много. Стискам палци, па каквото стане. Ако го докарат с жена му като мениджърка, също нема да го върнем.

2. Мурат Босфорът - (WWE)

320px-Murat_bosporus.jpg

Повечето националисти ще искат да ме заколят, но не ме ебе. Пускайте го с Мирослав у отбор и да ебат там сички!!!

3. Весна Бузич - (WWE/TNA)

871214153126.jpg

Убиица-сръбкиня. Нема какво да добавим повече. Па ако я турат с Миро и Мурат у стейбъл направо че свършим.

Edit: Забравих некой:

4. Зак Сейбър, Мл. - (WWE/TNA)

ZACK+SABMWRE+RED+TIGHTS+FIST.jpg

През последната година-две, доказа че може да се държи на нивото на кечисти като КЕНТА, Накаджима и прочее. Джъстинбийбърската визия също му придава маркетабилност, така че не бих се учудил да го вида некъде скоро.

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

My favourite UK wrestlers right now - Marty Scurll, Rockstar Spud, Johnny Moss and Noam Dar. All of them would be a great foundation for a mainstream UK based Wrestling company. Not to offend anybody, there are other great UK talents - but these 4 guys cover all bases!!

P.S. I'm talking UK based wrestlers, I class PAC as international...

^ Agreed

:happy:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...