Jump to content

Smell the Greatness (Издание №1 Rock vs. Cena)

G

Recommended Posts

Какво би грабнало вниманието на всеки интелигентен кеч фен днешно време... Part 1!

WWE HD - The Rock vs John Cena WrestleMania 28 Promo (Full Official Promo) - YouTube

The Rock vs. John Cena

Една страхотна вражда, която чаках с нетърпение много време и от WWE не разочароваха с реализацията и. Да, от маркетинг гледна точка, този мач ще направи много пари и на практика се продава сам, но ще излъжа ако кажа, че от WWE не се опитаха да направят това чудовищно явление интересно за нас феновете. Не знам за последните изяви на The Rock, но тези двамата дадоха всичко от себе си за да ни забавляват и да ни накарат да седим пред.. е PC-тата в нашия случай! :P От видяното досега мога да направя също така заключението, че John Cena е вдигнал летвата неимоверно. Този човек се подобрява с всяка една следваща вражда, с всеки един следващ мач, наистина си признавам, че сбърках с коментарите си за него през годините. Преди няколко години ако прочета това свое изказване... кой би предположил! :D John Cena не е само отдаден на WWE, днешно време той е WWE. The Rock е страхотен атлет и entertainer. Не знам за ass kisser, но определено е бил и ще бъде едно от най-великите имена в бизнеса. Да, направи няколко грешки в промотата си и тук и там сбърка движения през новия си престой.. но човека за 7 години отсъствие натри носовете на hater-ите си и то доста грубо. Особено на тези, които го виждаха само като филмова звезда. ВИДЯХТЕ ЛИ МАЧА МУ НА Survivor Series!? Това е човек, който е отсъствал от ринга 7 години... изглеждаше все едно го е нямало два месеца. Страхотна изява на ринга. Arm Drag-овете ги правеше един след друг все едно са нищо. Изключително доволен оставам от тази вражда и се надявам да видим невероятен мач на Wrestlemania между двамата, а защо не и интересно развитие след него. Заслужава си да бъде Main Event за всяка Wrestlemania и който не е съгласен с това не може да се нарече фен на Pro Wrestling-a. Back and forward сегментите между двамата са едни от най-добрите моменти, които въобще съм гледал през годините, дори и спрямо конфронтациите от Attitude ерата. Харесва ми, че най-сетне връщат "по-грубите" е*авки и не трябва всеки да си мери думите в промо или друг вид изява. Както и Punk каза в едно промо, "WWE отново стана широко приложима и достъпна". Хората и медиите най-вече отново върнаха "вярата" си към този изчезващ вид "кеч индустрията". Cena vs. Rock ще докара много медиино внимание и фенове обратно към компанията, което може само да ни радва. Но да се върнем на мача и враждата.. честно казано, вече дори не ми пука кой ще победи! Тези двамата успяха цяла година да ме заинтригуват и да ме държат пред "екрана" и каквото и да стане, това ще остане в историята като една от най-добрите вражди пресъздавани някога в кеча. Разбира се не бих отказал да видя най-сетне John Cena като heel. Отива му тази роля, може да я изиграе страхотно, въпреки че ще е лъжа ако кажа, че в момента като face не е интерсен. Последните няколко години са доста силни за него и тази велика вражда, която се очакваше с нетърпение, само ще помогне на персонажа му и ще го издигне в нещо недостижимо, дори и да загуби следващия месец. Маями, очакваме те! Enjoy some video moments! {}

The Rock & John Cena Vs The Miz & R-Truth Servivor Series 2011 Highlights HD - YouTube

The Rock Returns Full Segment 27/2/2012 - YouTube

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...