Jump to content

5 човека, които ТРЯБВА да са в WWE/TNA, но не са?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Идеята е от чужд форум и ми е любопитно какви имена ще бъдат споменати тук. Да видим... :)

Според вас, кои пет човека просто ТРЯБВА в момента да бъдат в WWE или TNA, но поради една или друга причина не са? Казано иначе: кои са must sign хората в момента? Става дума за американци/канадци (мексиканците, японците, европейците и т.н. са отделна тема). Мъже и жени. FCW кечистите не се броят. Говорим за indy кечисти/кечистки, бивши WWE звезди, бивши TNA звезди, настоящи ROH кечисти и т.н. Е, кои са вашите пет човека? Защо избрахте именно тези пет човека?

Може да споменете повече от пет човека, ако искате, но е желателно да обозначите кои от тях са вашия топ 5 и защо.

П.С. И ако може без отговори като Goldberg, Lesnar и други подобни. Говорим за реалистични варианти - хора, които могат да бъдат full-time кечисти в двете главни кеч компании.

Link to comment

1. DAVEY RICHARDS! - WWE - Просто вече трябва да стане, какво чакат!?

2. Eddie Edwards - TNA

3. Colt Cabana - WWE

4. Jay Lethal - TNA

5. Low Ki/Briscoe Brothers - WWE

Link to comment

Веднага ми появи името на Шелтън Бенджамин!

Федерацията, в която искам да го видя е WWE! Липсват ми неговите спотове, изключително добър алтел! Всички сме виждали уменията му на ринга, за това мисля да не влизам в подробности защо искам да го видя отново в E-то.

Link to comment

Colt Cabana - WWE - Има уменията и на ринга и на микрофона, визията му е перфектна за WWE, а и е познат на публиката, която дори няколко пъти му скандира името. Благодарения на отношенията му с Пънк ще е и over. Просто Colt, ще бъде едно много добро попълнение за Е-то, но по някаква причина Винс не го ебе и това е.

Low Ki - TNA - Той дори участваше в турнира за договор в ТНА, но така и не го подписха. Като се има впредвид, че вече е бил в ТНА ще се впише перфектно в Х дивизията. Има и нужните умения, за да участва в едни много добри Х division мачове каквито имаше в ТНА едно време.

Shelton Benjamin & Charlie Haas - WWE - Най-добрия начин да възродят tag team дивизията е като подпишат качествени и истински отбори, които освен всичко друго са и познати на публиката.. Именно такъв е отбора на тези двамата.

Jack Evans - TNA - И тук причините са като при Low Ki. Перфектен кечист за X дивизията, които благодарение на акробатиките, които прави ще бъде и много over сред феновете.

Carlito - WWE - Карлито би бил едно много свежо име в midcard-a на Е-то. Образът и външният му вид се различават от повечето в ростъра. Има горе-долу прилични умения и също е познат на част от публиката на WWE. Карлито може да бъде и перфектният образ, на който да се кефят и по-малките от аудиторията на Е-то.

Това е от мен, казах само кечисти, които вече са били в една от двете компании ( а някой и в двете), но няма значение. Това е така, защото не съм много запознат с инди сцената и кечистите, които участват там. Иначе сигурно и там е пълно с талантливи хора, които заслужават изява в една от двете най-големи американски кеч компании.

Нека направя и един honorable mention на приятеля на Райдър - The Big O, има добра визия и прилични умения на микрофона, спокойно може да се впише някъде като охрана или бодигард. Айде стига толкова съм се правил на разбирач, със здраве :beer:

wwe_1373377357__f.jpg

Link to comment

Само едно име ще кажа, няма значение дали в TNA или WWE стига да може да го гледам:

John Hennigan

Аз съм му голям фен и мачовете му със CM Punk още в ECW ме оставяха безмълвен. Лично за мен това момче има голям талант и се надявам някой ден да го гледам сред най-големите звездите на TNA или WWE.

Link to comment

John Hennigan (Morrison) WWE-Страхотен атлет един от любимите ми кечисти, само заради онаа к*рва Melina си прееба push всичко.

Shelton Benjamin WWE-Страхотен атлет и той като Hennigan рядко botch, може би един от най-добрите spot monkeys в последните 10 години, а може би най-добрия.

Low Ki (Kaval) TNA- Ще бъде страшно попълнение в X Division.

Colt Cabana WWE-Както са казали нагоре, ще бъде много over поради взаимотношенията му с Punk, а е и доста добър на ринга.

[img]http://www.wwedivaspictures.com/gifs/ecw_extreme_strip_poker/5.gif[/img]

Link to comment

Като четох коментарите забелязах,че доста хора искат да видя Colt Cabana в WWE.Само искам да напомня,за тези,които не знаят или са забравили,че Colt Cabana беше в WWE в периода (2007 - 2009) и се биеше в SmackDown под името Scotty Goldman,но беше уволнен през 2009 година.Eто,кои кечисти бих искал да видя в WWE и TNA :

1.Davey Richards – WWE

2.Eddie Edwarts – WWE

3.Mike Mondo – TNA

4.Roderick Strong - TNA

5.KENTA – TNA

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Link to comment

Monty Brown/Marcus Cor Von - КЪДЕТО И ДА Е! Това животно искам да подпише с някоя от двете федерации, но като че ли предпочитам повече WWE, защото в момента няма особено място за него в TNA, а в Smackdown може да му намерят място.

Petey Williams (TNA) - Колко ли да ми липсва на екрана. Най-бруталния финишър, който някога съм виждал. Особено след като Steiner го взе под крилото си, стана един от любимците ми. Задължително искам да го гледам поне още веднъж в TNA!

Всичко друго ще е или нереално или банално. Ако се сетя за още няма да edit-на, а ще пиша наново, че да го видят хората! :D

Link to comment
Brock_Lesnar

Rhino - WWE - Винаги съм му бил фен и много ме хвана яд като напусна WWE през 2005-та. Ще се изкефя на макс да се върне и да се бори за US Championship. Ще бъде добро попадение в мидкарда, след като вече не останаха хора, които да правят Spear :( А и е сравнително млад, макар че е познат на публиката от сума ти време.

Giant Bernard - WWE - След като напусна WWE Bernard направи много силна кариера в Япония, до колкото знам, а и там показа добри качества, които така и не му позволиха да разкрие в WWE. Ще бъде страхотно попадение сред гигантите, тъй като е мъка да се гледат техни мачове с малки изключения.

John Morrison - TNA - В TNA мисля, че ще намери своето място, където да развие големия си потенциал и да покаже още куп хватки, които в WWE не са разрешени. Ще има възможност да се бие срещу кечисти като Aj Styles, Daniels, а мачове между тях считам за dream двубои.

Shelton Benjamin - WWE - Много го харесвах в WWE, един от добрите негри-кечисти, много атлетичен, иновативен и не правеше толкова грешки, колкото Кофи сега. Направи хубави рейнове с IC, както и феноменални мачове с кечисти като Shawn Michaels, Triple H & Undertaker. Кечист с неговия потенциал трябва да е в някоя от големите федерации в САЩ.

Paul London - TNA - Пол Лондон е страхотен кечист, който ми се струва, че не можа да постигне нищо. В WWE бе подценяван, въпреки че е много атрактивен и подвижен и смятам, че в X-Дивизията на TNA би намерил своето място. Приятен кечист, който заслужава повече от това, което е постигнал, а и е много млад, така че се надявам нещата за него да се оправят.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
degenerat 2

1. Eddie Edwards в TNA - отдавна си мисля че трябва да е в да някоя от главните компании, като предпочитам това да е TNA.

2. Ring Rydas/ The Irish Airborne (Dave and Jake Crist) TNA или WWE - ще са едно добро попълнение към отборната девизия, въпреки че и по отделно могат да бъдат достатъчно интересни и в двете компании.

3. Sean Burnett в TNA - тук е може би повече от фенска гледна точка, защото съм му mark, но и мисля че ще дойде добре в Х девизията, поне що се отнася до работа на ринга.

4. Teddy Hart в WWE - причините са много, историите които могат да се развият около него, факта че самия Teddy е страхотен кечист, евентуалните опоненти, голям фен съм му и така нататък.

5. Ryan McBride в TNA - написаното по-горе в поста за Burnett важи горе долу и за него.

THE WHOLE SHEBANG JOHNNY GARGANO

7974037W.jpg

Link to comment
UNDERTAKER*

Да видим. Така, както е формулирана темата „must sign хора”, не мисля, че има чак толкова горещи имена в момента като свободни кечисти (изключвам единствено John Morrison), че да се говори за такива, които трябва да са там (WWE, TNA), а не са. Ако тръгна да правя списък, с кечистите, които ми се иска да видя на голямата американска кеч сцена (без да смятам, че са must sign) сигурно ще го докарам до голяма цифра. Ще гледам обаче да се огранича до 5 с уговорката отново, че не смятам да са най-най, но в момента тези ми хрумват.

Vladimir Kozlov – мисля, че WWE се поизложиха като не успяваха да му намират място някрая, докараха го до несериозен образ тип Santino, а човекът не е за тая работа според мен. Има голям потенциал и ще е добре TNA да се възползват.

Big Daddy V/Viscera – от така наречените кечисти-атракция, които честно казано винаги са ми били интересни за гледане и вкарват нещо уникално в кеча. Ще кажа TNA, но с уговорката, че не следя компанията, освен ако не е нещо свързано с Hogan/Sting които са единствените двама, заради които чат-пат хвърлям по едно око. Така че и по-надолу, ако казвам TNA, ще е свързано с кечисти, които от тук нататък биха ме накарали да поглеждам по малко.

Billy Gunn/Kip James – наскоро гледах едно shoot интервю с него и Road Dogg и ме удари носталгията от онова време, когато бяха любимият ми отбор в кеча. Road Dogg наскоро се завърна на екран на Royal Rumble-a, а сега води и една от рубриките в youtube канала. Ясно е, че и двамата минаха най-добрите си години, но не бих отказал да ги видя отново ако ще и за едно шоу само, заедно с Sean Waltman и Triple H. По-добрият DX за мен :cool:. В момента всички са в WWE под една или друга форма, само Bad Ass Billy Gunn липсва.

John Morrison – споменах вече за него, човекът-паяк :D. Пичът си е уникат на ринга и все още си мисля, че това уволнение няма да е за много и скоро пак ще се върне в WWE.

Ultimate Warrior – оставям най-голямото име за най-накрая. Не, сериозно, след всичката история, която имат зад гърба си Hogan и Warrior, трябва да са луди да не се възползват от момента и да не направят нещо интересно (далеч съм от мисълта за мач btw). Предполагам помните видео престрелките между двамата преди известно време, а точно днес слушах едно аудио интервю, в което Hogan каза на Warrior „pussy” :D. Background-a си го имат (и то какъв) само да се издигнат над тия неща и да пренесат враждата си на екран, вместо Warrior да се чуди как да си запълва времето и да пуска през 5 дена клипчета в youtube. Знам, че това не би бил изборът на масовия фен, но аз съм old school, такива неща ми се гледат :)

Link to comment

1. The Briscoe Brothers - WWE

Оня ден Винс се е опитал да ги подпише, но РОХ са ги отрезали под предлога че те имали "договори". След като разбрах днеска, три часа срах змии, гущери и огньове. Ако съм на местото на Винс, фащам Джери МакДевит със супер адвокатския му отбор, и разрезвам РОХ-овските "договори" като горещ нож - краве масло 175гр. РИЙЧ ФОР ДЪ СКАЙ, БООООЙ!!!

2. KENTA (с Пол Хейман като мениджър) - WWE

Сторилайна се пише от самосебе си. Хейман идва, казва на Пънк че като го е открил преди години той не е бил крадец, а сега е стигнал до върха с муувсета на човек, на който даже не е казал "мерси". Идва КЕНТА и се мачкат. Отделно той има опит с Даниелсън, Хиро, Клаудио и прочее...

3. The Flatliners - WWE

Нацепени батки и могат да говорат що-годе добре. Може би най-добрия отбор у Канада. Винс би им умрел.

4. El Generico - WWE

Голем хит че е сред децата. ;)

5. Colt Cabana - WWE

Нема какво да се обеснявам тука.

Link to comment
nWoHulkster

The Briscoe Brothers - Оня ден Винс се е опитал да ги подпише, но РОХ са ги отрезали под предлога че те имали "договори". След като разбрах днеска, три часа срах змии, гущери и огньове. Ако съм на местото на Винс, фащам Джери МакДевит със супер адвокатския му отбор, и разрезвам РОХ-овските "договори" като горещ нож - краве масло 175гр. РИЙЧ ФОР ДЪ СКАЙ, БООООЙ!!!

Спокс. Недей се нервира така. Това е просто поредната доза internet bullshit :):

Just to set shit straight, ROH didnt block us from gettin signed to the WWE. The internet is fucking stupid

Link to comment

Спокс. Недей се нервира така. Това е просто поредната доза internet bullshit :):

Видех. :lol:

Ето и по случая най-коравата снимка, която некога съм виждал:

5733f7e76711058b.jpg

bigok.gif

Link to comment

Без някаква определена последователност:

Rhino - WWE

Paul Burchill - TNA/WWE

Joey Ryan - WWE/TNA

Roderick Strong - WWE/TNA

Davey Richards - WWE/TNA

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...