G Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 "Дъждовете не са често срещано явление в пустинята, но са достатъчно проливни за да измият греховете на повечето хора тук... без моите!" - Франк Link to comment
WeWannaFederation Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 До какво остават 15 дена ? Link to comment
WrestleBragger Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 До поредната глупост, предполагам...or maybe not. Link to comment
Socki Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Като не искаш глупости не влизай във форума или поне не се обаждай без да знаеш. Link to comment
Lubo Dimitrov Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 WrestleBragger, поне се опитват да направят нещо, а не да спамят с подобни мнения като твоето. on-topic: По интрото изглежда много интересно, а и ми се струва, че няма да е за кеч. Ще използвам тук една известна форума реплика: "Айде, чекаме и сакаме." Link to comment
G Posted February 25, 2012 Author Share Posted February 25, 2012 WrestleBragger, все недоспал пишеш в тоя форума.. :D Link to comment
WrestleBragger Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 По-скоро неадекватен... :D Link to comment
YoTheReal Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 G, понякога си мисля, че си хипер-активен. :D Link to comment
ShwN Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 G ще прави първият си дневник, от както е създаден форума? Link to comment
Socki Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Ще отваряме е-фед в нов сайт, сори за спойлера. Link to comment
Radox Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 G, понякога си мисля, че си хипер-активен. Но не се получи оригиналното лафче, защото всъщност хиперактивният си ти ;( Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Пост на @Blackened, последван от опит за заяждане от @Radox. Deja vu? Мирясай, червенобузи, вече се държиш като чаве И тъй като е хубаво постовете в темите да са ON-topic: Предполагам, че става дума за разказ. Другият вариант е нещо от рода на готиното сериалче, което, разбира се, така и не видя повече от два (три?) епизода. Т.е. сцени от филми с ново аудио и история. Но по-вероятно ми се вижда разказ. @G, дано не заебеш другия си проект (с Болката) заради това. И от сега ти казвам, че само ще видя за какво става дума и ще го прочета и коментирам едва когато някой ми каже, че е завършено. Успех! :beer: Link to comment
G Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 GAME OF CHANCE Project: Една история за власт, пари, "комар" и алчност. Историята на Frank "Money" Jones (The Olimpic Hero) и борбата му за оцеляване в света на залозите. "Официална премиера" на разказа - УТРЕ! CAST: Frank “Money” Jones (The Olimpic Hero) Jimmy “The Bet” Collaway (Socki) Carson Wilde (ViChiX) Bo “Cold Voice” Murdoch (wohov) The Owl (buhala) John Nash (neshev) Philip Albright (G) Tara Jones (loana_27) Monna Murdoch (tanchi) Mr. Rockhold (HEIDENREICH) Roger Styles (JingieBy) Frankie „The Great” Manuga ( Loop) PS - Вече е почти book-нат и написан, така че който иска да следи, да го направи. Историята ще бъде вместена в рамките на "3 сезона". Героите и потребителите, които са поставени в началният cast отговарят за първи сезон... тоест почти всеки ще го огрее роля. Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Звучи невероятно. Точно темите, които ме вълнуват, прекалено много... Така или иначе ме зарибихте още с описанието. Нямам търпение за първи епизод! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.