Apex Predator Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Статия е много добра и съдържа много известни и неизвестни факти Ако някой важен дебют е пропуснат, съжалявам...аз само я превеждам и препредавам Дебютите в WWE могат да надъхат феновете като никой друг сегмент в шоуто. Овациите при изненадата от появяването на ново или пък познато лице на ринга, могат да бъдат оглушителни. За наше щастие, обаче, съществуват сайтове като YouTube, в които отново и отново можем да се наслаждаваме на тези магически моменти. В момента е трудно да се съпоставят реакциите на публиката, с тези отпреди години, защото сега спойлерите са твърде много, а и силата на Интернет си казва думата. Но по времето на Monday Night Wars, невероятните дебюти са носили огромни приходи за WCW. Не е задължително обаче един силен дебют да направи от един кечист голяма супер-звезда. Винаги има възможност той да не успее да се справи с насабралата се инерция по-най-добрия начин. Дебютите в следващия списък са оценявани по много и различни критерии - от ефекта, който са оказали в WWE, през реакцията на публиката, до ефекта, който е изпитал развлекателния бизнес. Все пак има толкова много страхотни дебюти, от които човек може да избира, така че е разбираемо, че в следващия скромен списък, не всички от тях ще намерят място. Все пак не успяхме да се поберем в цифрата 10, затова ги направихме 12 Приятно четене...всеки от дебютите е в "спойлер таг"... 12. Brock Lesnar Дебютът на Леснар спокойно може да бъде описан като шокиращ и предизвикващ страхопочитание. Звярът връхлита ринга и буквално унищожава Al Snow, Maven и Spike Dudley. Брок дори смачква горкия Спайк с троен Power Bomb. Едва след това се разкрива, че човекът, който стои зад действията на Леснар е Пол Хеймън. След такъв дебют, никак не е трудно да се предположи какво страхотно бъдеще очаква този невероятно надарен атлет. 12(1). Booker T Booker T направи своя дебют в WWF през 2001, когато атакува Стив Остин по време на тройния му мач, срещу Chris Jericho и Chris Benoit, на турнира King of the Ring. Букър не оказва голямо влияние на мача, но все пак за първи път виждаме как Световен шампион на WCW атакува Световен шампион на WWF, и то точно по телевизията на Федерацията. Исторически момент без съмнение (да, знаем, че Booker викаше за Шейн О'Мак на пресконференцията за Кечмания 17, това не се брои за дебют ) 12(2). John Cena [center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center][center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center] Link to comment
thebestintheworld Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Наистина дебюта на Y2J си остава най-добрият в историята А и ретърна му през 2007 беше върховен. Link to comment
Snowman Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Много интересна статия, обаче не ми допадна, това че Brock Lesnar е поставен на последно място. Link to comment
Beks Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Бих ти дал 10 ъп-а ако можех :) Link to comment
Flam3 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Ако гледаме последните 2-3 години някъде в дъното на класацията бих добавил и Нексъс.Иначе браво добра тема! Link to comment
DoggyB Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Браво за труда, който си положил ! Наистина Chris Jericho заслужава първото място... тези загадъчни промота, които той е пускал за дебюта си и за всяко негово завръщане са страхотни и ни държат под напрежение и в трепетно очакване какво ще стане да дадения ден... ПП: На дебюта си John Cena с какво облекло... Много ми е странен.. Link to comment
old school Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Направил си много качествена статия,поздравления за добрата работа,която си свършил ! И аз съм на мнение,че дебютът на Jericho през 1999 г. напълно заслужено е на първо място.А и определено повторното му завръщане през 2007 г. също беше много яко.Тазгодишното му завръщане беше доста нестандартно,но със сигурност и то ще се запомни. Много ми хареса и дебюта на Cena.Дано след време отново да го гледаме в подобен образ,само как нахално се изрепчи не на кой да е,а на Kurt Angle ! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.