Jump to content

Boxing: Vitali Klitschko vs Dereck Chisora

JingieBY

Recommended Posts

Мачът почва след секунди буквално, учуден съм че няма тема. Няма време за оформление, ясно е. Дават го по Film+ и RTL.

И нека Кличко смаже черното лайно. Амин!

Кличко го размаза, ама печката държи на бой бе... малко оставаше до KO. Нищо, следващия път. Гледам, че иска и Владимир да го бие.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=254091 Прости, прости, прости...

dr jack levine

Не всички печки са Roy Jones, Jr или Tyson. Има въздух, държи на бой, ама иначе нищо особено не е и няма да бъде. Ако само с trash-talk ставаше лесна работа, а като цяло мача леко скучен ми беше.

sid-mandy-coombes.jpg

I AM THE MAN. WHEN I WALK THE GROUND SHAKES. I JACK JUSTICE HAS NO COMPATION FOR ANY LIVING SOUL!!!!!!!!!!!!! BECAUSE IM JACK JUSTICE AND JACK JUSTICE RULES THIS WORLD!!!!!!!!!!

Цирковете преди и след мача ще се запомнят повече от самия бой. Чисора за мен бе ощетен в предишния бой срещу Хелениус , но ми хареса една идея повече от Хей. Загуби всички рундове и не можа да противодейства ,но поне пласира няколко силни ъперкъта и няколко балтии с полуотворена ръкавица. Дейвид Хей през цялото време бягаше когато се би за титлата.

С тия изпълнения Чисора почти си гарантира добре платен следващ мач не знам дали ще му се отвори парашута за бой с Владимир , но един елиминационен мач с Хей , в който победителя печели мач за титлата, поне в Англия ще предизвика интерес .

Иначе поредното солидно представяне на Виталий , има и по-впечатляващи победи ,но си водеше мача хладнокръвно и се справи с атаките на Дерек.

п.с. другата седмица Поветкин-Хук би трябвало Нова спорт да го дадат като е шоу на Зауерланд .

The Olimpic Hero

Мнението ми се припокрива общо взето с това на REICH. То ние с него и коментирахме мача. Общо взето нещата са ясни. Кеч фен като мен бе привлечен от кеч елементите на черния маняк. :) И общо взето сега ще спечели още добри пари от още един или два големи мача просто заради кеч елементите, а не заради боксовия му рекорд. Кубрат Пулев и Любо Чука да взимат пример. :)

По-добре да не взимат пример. На това не се гледа с добро око и просто не си струва да се прави, показва адски глупаво неуважение. Боксът не е кеч и дано не тръгне да се превръща в такова.

Точно от това да взимат пример, да, да се държат като улични побойници. :unsure: Много интересни хора сте - щото харесваме професионалната борба и трябва да се кефиме на простотията на разни идиоти.

Иначе мачът го гледах на живо по RTL - поредният мач на Кличко и толкова. Не съм фен на бокса и никога няма да бъда явно. ММА-ят е сто пъти по-атрактивен и интересен.

Е*ати агресията към бокса. Аз лично уважавам бокса като боен спорт и винаги ми е интересно да гледам боксови мачове.

Мачът не беше чак толкова зле. Кличко си игра предпазливо и си спечели мача както обикновено. Няма какво много да се казва по-този двубой, защото бе като всички останали двубои на Кличко с изключение на някои добри моменти от Чисора.

Olimpic, аз смятам, че мнението ти е доста глупаво. Защото просто има разлика между кеч, бокс и ММА. Аз съм направо шокиран от това, че си дал Любо Чука като пример за ММА боец, а не Стъки или Багата. Не виждам никакво бъдеще за Чука в световния ММА, сигурен съм че ще си остане в България, особено ако продължава с тоя бой без никаква техника.

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

The Olimpic Hero

Е*ати агресията към бокса. Аз лично уважавам бокса като боен спорт и винаги ми е интересно да гледам боксови мачове.

Мачът не беше чак толкова зле. Кличко си игра предпазливо и си спечели мача както обикновено. Няма какво много да се казва по-този двубой, защото бе като всички останали двубои на Кличко с изключение на някои добри моменти от Чисора.

Olimpic, аз смятам, че мнението ти е доста глупаво. Защото просто има разлика между кеч, бокс и ММА. Аз съм направо шокиран от това, че си дал Любо Чука като пример за ММА боец, а не Стъки или Багата. Не виждам никакво бъдеще за Чука в световния ММА, сигурен съм че ще си остане в България, особено ако продължава с тоя бой без никаква техника.

Дадох за пример Любо Чука просто, защото мисля, че видът му и историята на живота му предразполагат да има добър gimmick. Ясно ми е, че Стъки и Багата са доказани бойци и т.н, а Любо Чука повечето специалисти не му предричат бляскаво бъдеще. А реално чак такава разлика няма между бокса, MMA и кеча не виждам. В смисъл, че винаги един мач, в който има предварителна история и т.н, продава повече бройки от дадено PPV и т.н. и т.н. Общо взето build-up-ът си го е имал винаги и в бокса и в MMA. Trash talker-ите винаги продават повече и имат по-добри шансове да получат по-лесно даден мач и даже и при загуба пак могат да ги върнат в голямата картинка. Ако обаче примерно Кубрат Пулев загуби един мач и вероятно веднага ще изхвърчи много надолу в листата на големите имена. Общо взето това ми е мисълта. Просто искам българските бойци да успяват, а ако имат образи имат по-добри шансове да го направят.

Мача не беше много интересен, Чисора пласира няколко хубави удара и до там беше неговата изява, тръгна последния рунд за КО, но няма как Кличко да допусне това.За Кличко няма какво да говоря, представянето му беше отново класно, но не и толкова интересно и завладяващо.И аз съм на мнение, че глупостите след и преди мача ще останат по запомнящи се от колкото самия мач.Надявам се скоро да видим Кобрата на ринга с някой от украинците.

Дадох за пример Любо Чука просто, защото мисля, че видът му и историята на живота му предразполагат да има добър gimmick. Ясно ми е, че Стъки и Багата са доказани бойци и т.н, а Любо Чука повечето специалисти не му предричат бляскаво бъдеще. А реално чак такава разлика няма между бокса, MMA и кеча не виждам. В смисъл, че винаги един мач, в който има предварителна история и т.н, продава повече бройки от дадено PPV и т.н. и т.н. Общо взето build-up-ът си го е имал винаги и в бокса и в MMA. Trash talker-ите винаги продават повече и имат по-добри шансове да получат по-лесно даден мач и даже и при загуба пак могат да ги върнат в голямата картинка. Ако обаче примерно Кубрат Пулев загуби един мач и вероятно веднага ще изхвърчи много надолу в листата на големите имена. Общо взето това ми е мисълта. Просто искам българските бойци да успяват, а ако имат образи имат по-добри шансове да го направят.

Това да си trash talker обаче не важи в пълна сила за MMA-a или бокса! Ще ти дам един пример от ММА - Josh Koscheck е добър боец и невероятен trash talker, но уви загуби мачовете си с GSP и надали ще получи още един шанс докато GSP е шампион.

Аз лично се надявам нашите български бойци - независимо дали са с ММА или бокс, не да печелят пари заради това, че могат да напсуват някой на майка, а защото тренират здраво и печелят своите двубои. Затова Olimpic, повярвай ми, ако Кобрата, Стъки или Багата спечелят титлите, за които се бият, дори след това да загубят(което не им го пожелавам), те все пак ще си останат в top класацията на дивизията!

btw, Rampage също не е траш толкър, но това не му пречи винаги да си е в топ 5 на своята девизия.

Просто в ММА trash talk-a е за изкарване на пари, НЕ за печелене на титли, а в бойните спортове титлите и представянето на ринга/октагона са важни!

П.П. Това важи и в пълна сила за бокса! Доказателство за това са нещата, които се случват в него! ;)

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...