Jump to content

Разул Мирзаев се изправя пред по-лека присъда, след приключилото разследване


Fegri

Recommended Posts

Руският ММА боец и златен медалист от световното първенство по самбо, провело се в столицата на Узбекистан Ташкент, през 2010 Разул "

Чёрный Тигр" Мирзаев се очаква да бъде осъден на две години затвор от съдът на руската федерация.Първоначалното обвинение на Мирзаев беше

умишленото причиняване натежка телесна повреда,довела до смъртта на жертвата, като впоследствие беше доведено до причиняване на смърт по непредпазливост.Да припомним, че в 4 часа сутринта на 13 август 2011 година в московски нощен клуб е станало спречкване, довело до физическа разправа между Мирзаев и 19-годишния Иван Агафонов, заради това че Агафонов се е заприказвал с приятелката на Мирзаев.Охранителните камери на заведението са заснели как Мирзаев удря Агафонов в глава, поради което той пада и си удря главата в пода.Веднага след това Агафонов е закаран по спешност в болница, където часове по-късно е изпаднал в кома, продължила четири дни и почива на 17 август 2011.Веднага след инцидента Мирзаев e задържан и е повдигнато първото горепосочено обвинение, което застрашаваше 25-годишния боец от 15 години затвор.Семейството на Агафонов също така е смятало да съди лекарския екип, отговорен за състоянието на Агафонов, заради лекарски грешки.Събраният екип от неврохирурзи, направил аутопсия на тялото на Агафонов, заключил, че грешки в действителност са направени, но не са фатални: "Нямаше как да се предвиди, че състоянието на младежа ще се влоши до такава степен.". Този случай е загуба и за двете страни и съдът гарантира, ще се разгледат всички факти и детайли обстойно, но също така трябва да се спомене, че това събитие привлече много обществено внимание и много хора са загрижени за културните последствия след този инцидент, нещо, което адвокатите на Мирзаев се опитаха максимално да омаловажат.

П.П.: За първи път пиша тема в този раздел и критики/препоръки са добре дошли.Ако при сверяването на фактите намирате грешки/фактически дупки - моля, оведомете ме. :)

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

След като напишеш новината, цъкаш ли бутона "Преглед"? Много помага. Имаш някои пунктуационни грешки, но като цяло, като превод, е ОК.

Освен това не си написал "ММА:" преди заглавието на новината, както и не си я сложил в Quote tag. Очаквам всеки миг да мине Вичо с голямата баданарка да те, така, ощави. :ph34r:

Колкото до самата новина... то какво да каже човек... :(

Link to comment

Ами, самата ми идея беше да вмъкна и факти, които ги нямаше отбелязани в статията, към която е линка - не съм правил опити(поне не цялостни) за излагане на самата статия от ММАFrenzy.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Имам един въпрос.Някой смята ли че след като излежи присъдата си ще го подпише някоя организация(изключваме Bellator и UFC) ?

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Имам един въпрос.Някой смята ли че след като излежи присъдата си ще го подпише някоя организация(изключваме Bellator и UFC) ?

В Русия все ще си намери къде да се бие. Ако още има желание, щото мисълта, че си убил човек обикновено те съсипва тотално. UFC и по-големите организации не щат убийци със сигурност.

Като се замислиш - ако му беше гръмнал една плесница и на оня нищо му нямаше, най-много да изяде някоя глоба и даже и това не е сигурно. Някак си погрешна е цялата ситуация. Ако удариш човек и той падне като хората, ставаш герой в очите на приятелите си. Ако го удариш по същия начин и оня се претрепе, падайки на глава, влизаш в затвора и всчки ти казват как не е трябвало. А дефакто е едно и също действието.

Но това е хубав пример за всички комплексарчета, дето се пишат побойници - никога не се знае дали някой шамар няма да те докара до затвора.

 

Link to comment

Погледни снимките, дет постнах - мислиш ли че изпитва угризение от това, което е направил ?

П.П.: Няма употребен сарказъм, просто искам да чуе мнението на коментиращия.

result.jpg?1418684825.53848

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...