Jump to content

Най-популярните животни-талисмани в WWE

Apex Predator

Recommended Posts

Apex Predator

Понеже се "вдъхнових" от тези статии и класации реших да пусна още една интересна. Този път малко по-различна, но много интригуваща :) Тук-там съм променял нещата, за да звучат по-добре. Надявам се да ви хареса.

4395065z.png

Ставали сме свидетели на голямо изобилие от характери и гимици, които са се появявали в WWE през годините. Те варират от забавни до странни, в някои случаи дори ужасни. В крайна сметка няма начин да се разбере предварително дали даден гимик ще се хареса на публиката. Единственият вариант е да се продължава отново и отново, докато бъде открита правилната формула.

Една от най-използваните теми през десетилетията е темата за животните-талисмани. От опитите за налагане даден кечист, до създаването на определен "никнейм", животните в WWE винаги са били ползвани в полза на определен гимик.

Повечето "животинки" в списъка са истински, но едно нещо е сигурно - всички от тях са оставили трайна следа в историята на WWE.

Torrie Wilson and Chloe

4395138b.jpg

Тори Уилсън беше една от най-забележителните кечисти, които са били на ринга на WWE. Тя идеално се вписваше в стереотипа на "русото момиче", който компанията търси.

Това, което прави талисманът й, Клоуи толкова запомнящ се е, че малкото кученце също се вписва в стереотипа на "блондинката". Красива жена, с малко бяло кутре е нещо, което феновете могат да видят и в реалния живот. WWE успяха да се възползват от това и да го превърнат в нещо, което се хареса на тълпата.

Да, това нещо може да се случи само в този бизнес

:)

Undertaker and Vulture

4395169y.png

На Кечмания 9 Гробаря излиза в мач срещу Giant Gonzales. Мъртвецът излиза на ринга на дневна светлина, което се случва много рядко в този му образ. Според хората от WWF това може да засегне имиджа му и да промени начина, по който хората гледат на него. Затова те прибягват до един хитър ход. Гробаря излиза по рампата придружен от зловещ лешояд до себе си. Имайки на своя страна един от "чистачите" на природата, Мъртвеца затвърждава името си и славата си на "Wrestlemania Icon".

Al Snow and Pepper

4395192h.jpg

[center][img]http://prikachi.com/images/642/6065642c.jpg[/img][/center]

[center][img]http://img72.imageshack.us/img72/2576/28315ra3.png[/img][/center]

интересна тема - за много от домашните любимци на звездите не бях и чувал, само змиите на Jake Roberts, лешояда на Гробаря от WM 9, чорапа (кобрата) на Сантино и орела на Фукльто ми говореха нещо

[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4][b][i]Here comes the money ...[/i][/b][/size][/font]

Отново доста иновативна и интересна статия, този път нямам забележки. Продължавай в същия дух. :beer:

35izpu1.jpg

Браво,страхотна тема! :)

[center][img]http://4.bp.blogspot.com/-9rScyWh0wmU/Tz23gRxur0I/AAAAAAAABuE/604zOlH4kFc/s200/wm+29.jpg[/img][/center]

Много добра тема,някой от нещата не ги знаех :)

[font=Arial Black]~ Y2J Chris Jericho Forever ~[/font]
[font=Arial Black][b][size=8][color=#ff0000][size=7]CM PUNK IS GOD !!![/size][/color][/size][/b][/font]

Справяш се страхотно, втора твоя тема, която чета с интерес! Продължавай в същия дух!

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

И на мен ми хареса темата доста. Някои от животните изобщо не ги и знаех. Продължавай с такива теми. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...