Jump to content

Horror Wrestling


THE ENEMY

Recommended Posts

Horror Wrestling Championship е една идея, която се роди в една пияна нощ и която реших да реализирам.В момента довършвам епизод 1 и вероятно девечера, като имам време ще го пусна.Ще бъде пълна простотия, като идеята не е да е нещо страшно(както подсказва заглавието), а по-скоро забавно. :)

Реших да включа 3 образа, които ще са от форума, ако някои иска може да се запише на ЛС.

Link to comment

EPISODE 1

Здравейте уважаеми зрители!Днес ставаме свидетели на едно откриване на кеч федерация, което ще промени изцяло значението на кеча в наши дни!Аз съм вашия коментатор и днес за вас ще коментирам първия епизод на Friday Nights Nightmare, предаване на Horror Wrestling Championship!Тук са събрани някои от най-големите изроди, които познавате от големия екран.Нямам търпение да видя какво ще ни покажат те!

В този момент в залата настъпва мълчание, предизвикано от угасянето на светлините.Светлините светват отново...

Коментатора – Я, докато светлините бяха загасени, на ринга са се озовали няколко объркани тийнейджъри.Какво ли правят те на ринга?

В този момент в залата на titantron-a:

Dr. Evil - Hard Knock Life - YouTube

коментатора – И на видеостената се появява Dr. Evil!Какво ли има да ни каже той?

Dr. Evil – Здравейте объркани чавета!Аз съм Dr. Evil и сега е моментът да разкрия, че аз съм новия главен мениджър на Friday Nights Nightmare!ХАХАхахаа!

Вие там, 5тимата младежа сте избрани специално от мен, след дълго проучване.Вие сте избрани за жертви в днешното предаване!Но не се тревожете, няма да умрете веднага.А освен това ще ви дам шанс да се спасите!О, колко съм добър само, ХАхаха!Ще преминете през изпитание днес, в което всички сте застрашени и ако не издържите ще загубите живота си.

В този момент един от младежите прекъсва словото на Dr. Evil и задава въпроса – Добре ако загубим ще умрем, но какво ще спечелим, ако оцелеем?

Dr. Evil след кратко размисляне:Не съм мислил по въпроса, затова няма награда.

В този момент от дясно на екрана до Dr. Evil протичва някакъв служител и му казва тихо(но не достатъчно за да не се чува във залата) – Шефе, от борда на директорите казват, че трябва да има награда, а и без това трябва да обещаем нещо на Мichael за да се съгласи да ги накълца, тоест изпита, ако не успее ще дадем нещо и на тях.

Dr. Evil все по замислен – Добре, реших!Ще има награда, ако оцелеете.Оцелелите от вас ще получат мач за някоя титла, плюс 1000 долара!Казах!!!

Публиката избухва в аплодисменти, а след като тийновете решават как ще си поделят парите и проявят нулев интерес към шанса за титла, се съгласяват.

Коментатора – И така, първите жертви на нашето шоу се съгласиха да участват и сега предстои да видим какво ще е тяхното изпитание....

Публиката замълчава, тийновете зачакват спокойно, не подозиращи какво ги очаква и светлините угасват отново...

Michael Myers - YouTube

Публиката избухва!

Коментатора – О, не!Само не и това!Това e Michael Myers!Той е истински специалист в преследването на тийнейджъри, а сега явно ще песледва нашите избраници...

COMMERCIALS

Коментатора – Уважаеми зриители, намираме се отново в залата на Friday Night Nightmare, където преди рекламите петима келеши, избрани лично от нашия главен мениджър Dr.Evil се съгласиха да са наши жертви в първият ни епизод, без изобщо да подозират, че това означава да бъдат преследвани от Michael Myers, който ако ги хване...мисля че сте му гледали филмите.Сега ще ви разкажа накратко, какво се случи тук през рекламите.След появата на Michael Myers нашите участници изпищяха и всички побягнаха панически през публиката. Michael Myers ги последва, а ние пратихме екип с камери след тях, който ще се включи отново към края на шоуто за да ни покаже какво се случва.А сега ще видим и мача, който Dr.Evil обяви, също по време на рекламите.....

И на сцената без никакъв entrance излиза The Zombie без никаква реакция от публиката.Зомбито се качва на ринга и зачаква своя опонент.

След кратко мълчание, в залата започва:

Predator-The Chosen Ones - YouTube

Публиката избухва и всички са на крака и освиркват.The Predator слиза по рампата с безразличие към реакцията на тълпата и се насочва към своя съперник.

Коментатора:Това зомби не го чака нищо хубаво.Но да видим какво ще стане.

Съдията дава сигнал и мача започва:Мачът продължава 2 минути, като Predator доминира напълно.След това The Predator кара зомбито да се предаде след Crippler Crossface.Зазвучава музиката на Predator, който след кратко празнуване взима микрофона и казва следното:

The Predator – Аз ще съм шампиона на Horror Wrestling Championship, защото няма кой да ме спре!КркрКРкР.....(Predator Clickin-който е гледал филма знае)

В този момент в залата се чуват изстрели...

Коментатора:Няма начин!The Predator лежи мъртъв на ринга!Но как е възможно.....

В този момент камерите се насочват към горните редове на публиката, където стои мускулест мъж, който изглежда възрастен.Той е облечен в костюм, носи слънчеви очила, в едната си ръка държи пура, а в другата автомат.Един от техниците му донася микрофон, той се усмихва, оставя автомата, отпушва от пурата си и заявява:I`ll be back …bitches!

След което се насочва към изхода под аплодисментите на тълпата.......

COМMERCIALS

Коментатора: А сега след рекламите имаме директно видео включване от преследането на Michael Myers и нашите жертви.

Камерите следят 5тимата избраници, които са се скрили зад някакъв контейнер с буклуци.Те изглеждат запъхтяни и тогава те провеждат следния разговор:

1-Копеле!Най-накрая му се измъкнахме на тоя психопат.

2-Не бъди сигурен, може да се появи всеки момент и да ни учисти.

Момичето(плачейки)-Момчета, много ме е страх!

3-Няма страшно, на тоя няма да му позволя да те пипне.Обаче ако го убия ще ми пуснеш ли?Аре, моля те!

Момичето-Идиот!(удряйки шамар на него)По-скоро ще си легна с Myers, отколкото с теб!

2-Хора!Бягайте!

В този момент капака на контейнера се отваря и от него излезе Michael Myers, който поиступва боклуците от себе си и подгонва отново келешите.

TO BE CONTINUE…

Link to comment

Не знам от къде идва проблема с шрифта.

Edit:Доста си играх и най-накрая постигнах приемлив резултат.Ще разуча откъде идва проблема.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...