LightOne Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Това са линкове към теми на кеч шоута, които потребители на форума са имали огромното щастие да гледат на живо. Едно от нещата, които следя с най-голям интерес във форума и за които ми е най-кеф да чета е, когато българи пишат своите впечатления за кеч шоута, които са гледали на живо. Навярно има и други, на които това им е интересно също. Най-добре се потапям в атмосферата така, както никой друг чужд репортаж не може. Кара те да мечтаеш, че един ден може и на теб да ти излезе късмета да посетиш кеч шоу на живо и че шансовете не са малки. Също така тази тема ще е и за новобранците, повечето, които не знаят за такива теми-репортажи или ги мързи да се ровят из архива. Така всеки може поне за малко да усети "какво е" да си само на няколко метра от своите любимци. 06.12.2009AWR: Кeч шоута в България ! - BWCommunity.org - Страница 14 23.04.2010Wrestlemania, Smackdown и ROH на живо - BWCommunity.org 13.04.2011На живо на Wrestlemania, TNA, ROH, Dragon Gate 2011 - BWCommunity.org 23.04.2011 - Румъния WWE[WWE] WWE в Букурещ - BWCommunity.org - Страница 4 13.06.2009 - Сърбия WWEКой ще посети шоуто в Белград? - BWCommunity.org - Страница 3 04.11.2011NSW "Fuck It We're Going Hardcore" - 4 ноември 2011 - BWCommunity.org 30.01.2012[iMPACT WRESTLING] IMPACT WRESTLING телевизионни записи на живо (no spoilers) - BWCommunity.org 03.02.2012NSW Xtreme Limits - 3 февруари 2012 - BWCommunity.org 28.04.2012 IPW IPW:UK Revolution - 28 април 2012 - Other Promotions - BWC 27.01.2013 TNA [TNA] IMPACT WRESTLING телевизионни записи на живо в Лондон - TNA Total Nonstop Action Wrestling - BWC 22.04.2013 RAW [WWE RAW] WWE RAW 22 Април 2013 - WWE World Wrestling Entertainment - BWC Ако съм пропуснал някоя подобна тема, моля да бъда поправян. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
LightOne Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Ъпдейтвам темата като добавям:WWE RAW 22 Април 2013 Тъй като не следя форума активно, ще съм много благодарен, ако се пуснат линкове на български репортажи, които не присъстват в списъка от изминалата година или поне да ми се каже къде да търся. EDIT - Обнових горния списък и с други две шоута. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.